Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@tinuska83 ja som to tiez citala, ze moze uskodit plodu, ale dnes som sa na to pytala mojej dr. A ona povedala, ze to neuskodi, vraj je to to iste ako dufaston a moze sa to brat az do 12 tt. Ja som to len tetaz zacala brat prvy mes. Tiez je to pre mna neprijemne tak som zvedava ci mi to pomoze. Ako dlho sa uz snazite o mimi? My od januara...
@salo to moj dr ani nepovedal, dobre vediet, my tiez priblizne tak, december - januar ale az teraz som zacala brat inofolic, ked sme sa rozhodli ze na isto chceme mat baby. ten lutenyl je fakt dobry ja som predtym kvoli spineniu brala HAK, ale take svinstvo, povedala som ze nie. Ked mi to s inofolicom neprestane asi si dam predpisat naspet aj lutenyl, presne na den som snim aj vypocitala cyklus, fakt nemala som problemy takze len odporucam
Ja som este pred prvym teho.brala na to dufaston, ale nepomohol, spinila som stale. Dr.mi pivedala, ze lutenyl je silnejsi, tak som zvedava ci mi zaberie. Inofolik som tiez len teraz zacala brat, ale uz som par dni bez neho, bo mi dosiel... Akty dlhy cyklus si mala s lutenylom? Mas nejake zdr.problemy?
@sarafortuna chcela by som sa spytat ci ste baby po uzivani nezaznamenali nejake zmeny v slabnuti ochlpenia a zlepseni pleti, nakolko ja mam trochu poblaznene hormony, trosku zvyseny testosteron a zacali sa mi objavovat dost chlpky, kde predtym nie :(...tak ci by mi uzivanie inofolicu nepomohlo dostat tie hormony nejako spat do rovnovahy, nakolko nechcem zacat brat HAK🙂 po akom case by to mohlo byt vidno asi, mate s tym niektora skusenosti baby? dakujeeem 🙂
ahojte viete poradiť, v pripade tehotenstva sa inofolic moze užívať dalej alebo nie. Dakujem
@nada.hope na ich stranke v poradni sa na to tiez jedna pytala: 18.3.2013, Zvyšný inofolic
Dobrý deň, ostala som tehotná a zostali mi tri vrecúška inofoliku. Môžem ich dobrať alebo radšej nie? A v akom dávkovaní ak áno?
Odpoveď lekára:
Dobrý deň, tak to veľmi veľmi gratulujem! Hádam budete povzbudením pre ostatné ženy, ktoré sa o bábätko ešte len pokúšajú. Inofolic môžete kľudne doužívať alebo ho môžete darovať dobrej kamoške,Inofolic plodu neublíži.
každý deň čakám ktorá z vas napise ze je tehotna......tak piiiiste. nech nas to povzbudi 🙂
@salo ja som nemala dlhy tak cca 29 plus minus den, niekedy mozno aj menej... a na maternici mam polyp, ze vraj kvoli tomu mam to spinenie, a vajecniky mam vacsie ako priemer. Ja na take dni ked nahodou nedodaju inoflic na cas, mam Folic Acid, obsahuje kyselinu listovu, 1000 mikrogr, a obsahuje 100tbl a stoji len 4.65e, v lekarni mi poradila
Ahojte. som tu nova 🙂 ale zaujala ma tato diskusia, pretoze inofolic beriem zatial 3 týzdne. Chcela by som sa vas spytat ci ste nemali problem, ze by vam meskal menzes po uzivani tohto lieku? pytam sa preto, lebo mam na vajecniku cystu, okrem toho aj zacinajuce PCO :( dost blbe ale dufam ze infolic pomoze. Doktor mi poradil aj Indol 3C, ktory by mal zevraj pomoct cystu zmensit, alebo by mohla zmiznut. Ak nezaberie caka ma laparoskopia tak verim uz aj v zazraky, lebo mam z toho strach :(
No ale spat k teme, robila som si test vcera, lebo mi 3 dni meska menzes. Na teste sa objavili dve ciarky, ale problem je v tom ze som robila test Pepino Midstream (ten ocikavaci).
Moja otazka: verite tomuto testu? nemohol vysledok ovlyvnit moja cysta lebo nieco take som citala?
ahojte tak mam dobru spravu pre tie ktore uzivaju inofolic dnes mi meska 2 den robila som si test a bol // .sice ta druha bola este slabucka.spravim si o dva dni a uvidime.mala som uplne obycajny vola sa baby top test poznate ho niektora mate s nim skusenosti?
@inusik1976 tak to gratulujem 🙂 a ako dlho si uzivala inofolic?
@lia123na uzivala som ho od januara ale tento posledny som brala aj clostilbegyt .ovulaciu som mala potvrdenu ,to mas krasnu ciaročku ja som ju mala o trosku slabsiu.tak ti gratulujem.kolko sa snazite o babo.my 15 rokov ale intenzivne 6 rokov.
@inusik1976 no neviem ci je k comu gratulovat. bojim sa ze to nie je tehotenstvo ale zase cysta :( ale ak to vyjde tak dakujem 🙂)) my sa snazime viac ako rok. a mas aj nejake priznaky?
@lia123na zatial som nic nespozorovala.meriam si bt za posledne dva dni mi klesla tak som si myslela ze pride menzes ale dnes mi zase stupla tak neviem uvidime.zajtra si kupim test a stvrtok rano si urobim.a ty mas nejake priznaky?
@inusik1976 ja tusim okrem bolavych prs nemam nic 🙂)) a predtym sa mi zdalo kazdy cyklus ze som tehotna... som si asi namyslala priznaky 🙂 to je asi uz syndrom ked sa clovek dlhsie snazi... tak velmi to chce ... ale to ma uz preslo, beriem to uz viac realisticky ako predtym. co ocenil hlavne manzel 😀
@kraskanz1 to viem ze si to tak brala ved ty si mi to poradila ten clostilbegyt a som ti vdacna 🙂 ako sa mas je vsetko v poriadku?15 rokov som vydata je to dlha doba to mas pravdu ale tuzim po babatku.
@lia123na ja som bola taka ista.bola som tehotna 7x stale to dopadlo zle ale viem ze ked som cakala chlapca tak ma boleli prsia a ked dievcatko tak mi nebolo nic.
@inusik1976 toto ma strasne mrzi :( ze to takto dopadlo. pevne verim v to ze tento krat budes maminou ako sa patri!!!!!! 🙂 a tebe zistili pco ked si uzivala inofolic? alebo si si ho davala z ineho dovodu?
@lia123na ano mam pco a dost tazke same perly vo vajecnikoch.vzdy som otehotnela len umelým oplodnenim.najhorsie bolo 3x porodit a nic s toho isla som domov sama.
@inusik1976 to je strasne, mas moj velky obdiv. a to ze to nedopadlo dobre, za to mohlo to pco?
@inusik1976 fiha 7x a aky bol dovod potratov? vau obdivujem ta ja by som bola uz na praskoch...A drzim palceky uvidis tento krat sa to uz podari urcite donosit.. 😉
@inusik1976 este aj 3 porody no mna by vystrelo to je konec a to co bolo miminkam ze to nezvladli...
@kraskanz1 geneticky boli zdrave stacilo mesiac a boli by prezili,ale moja bývala doktorka odflakla co sa dalo nespravila ster na nejaku infekciu a prave tu som mala a ta sposobovala otvorenie krcku v 19tt.a tak som musela porodit, babatka museli umrtvit aby sa nenarodili zive uz sa s tým nedalo nic robit.

@salo nie uz lutenyl neberiem, lebo som citala niekde ze moze uskodit plodu,, ale lekar mi povedal ze nie je to potvrdene ze v pribalenom letaku nie je napisane, tak radsej neberiem, s inofolic to spinenie nie je take intenzivne, ale je... lutenyl mi pomohol ja som ho brala uz asi 2 roky mozno aj viac, len teraz prvy mesiac co som ho vysadila, ale ked nebude vysledok s inoflic tam budem tiez brat aj jedno aj druhe, to spinenie je dost neprijemne premna