icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

tinuska83
27. mar 2013

ako casto robite ovulacne testy?? kazdy den? alebo kazdych 12hodin??

babukla
27. mar 2013

@cosavespa mam ho doma no no nič extra pružok ti ukaže ovulku krajšie

kitulka
27. mar 2013

Ahojte zienky! Chcem sa Vas opytat, beriem Inofolic, zajtra tomu bude tyzden. Zacala som na 22 den cyklu, odkladala som to koli vysetreniu krvi, brali mi krv na inzulinovu rezistenciu a na hormony stitnej zlazy a nechcela som, aby mi Inofolic skreslil vysledky. Od kedy ho beriem, mam take cudne tlaky v bruchu, hlavne ked mam plny mocovy mechur. Mam taky tlak, alebo nieco ako take tupe bodnutie v pravo alebo vlavo, ale tak vyssie, nezda sa mi, ze by to boli vajecniky. Mate niekto podobnu skusenost? A este mavam ukrutny hlad, najma doobeda a potom neskoro vecer, po 22-hej hodine

anuska661
28. mar 2013

@kitulka ahoj.aj ja beriem inofolic,uz tretiu krabicku 🙂 a tiez mam tak cudne v bruchu a o hlade ani nehovorim,nevladzem jest a este stale citim hlad,neviem ci z toho inofolicu.A beries 1 alebo 2 sacky denne?

pempusik
28. mar 2013

@kitulka
@anuska661 ahojte baby, ja by som povedala, ze to je z toho inofolicu, ale nie je to nc hrozne a urcite to prejde. jednak vitaminy typu B su prave proti nechutenstvu, takze preto sme stale hladne 😀. no a tie pochody v brusku som mala aj ja. inofolic pomaha odburavat tuky a podporuje ich vylucovanie. takze preto tie tlaky a mozno preto vas to aj nuti castejsie sa vyprazdnovat. aspon teda toto su moje skusenosti. ale po dvoch tyzdnoch sa vsetko dostalo do normlau 🙂

kalianka
28. mar 2013

Ahojte baby, chcem sa spytat - az dnes mi prisiel inofolic... mozem ho brat ked som uz po ovu? Ci cakat na mrchu a az v prvy den cyklu?

angelin1410
28. mar 2013

@kalianka najlepšie je brať od prvého DC ale možeš kludne začat aj teraz...ja som tiež začala v polke cyklu

kalianka
28. mar 2013

@angelin1410 ja len tak, pre pripad, ak by sa nam to tento mesiac podarilo, ze aby to dako neublizilo... lenze uz sa nam nedari 8 mesiacov, tak neviem ci zrovna tento mesiac by bol uspesny... 😔

turzovka
28. mar 2013

@kalianka inofolic neskodi plodu...teda ak by sa podarilo je to ok 🙂

11miuska11
28. mar 2013

ahojte kocky, tak ja beriem inofolic uz 26 den, presne od 19 DC, pretoze skor som o nom nevedela a posunul mi krasne ovulku o 8 dni skor 🙂 Minuly cyklus som mala az na 45 DC ovulaciu a tento cyklus uz 37 DC. Takze verim, ze dalsi cyklus bude zase blizsie k normalu a snad sa nam podari 🙂 Mam dobry apetit,ale tomu sa ja tesim, lebo ma doslova otravovalo jest a teraz jedavam s radostou 🙂 A mam pocit, ze mi inofolic jemne zvysil predovulacne a aj poovulacne teploty 🙂 Tu je moj tohtomesacny graf 🙂 myslim, ze inofolic ma zmysel pri dozrievani vajicok, ale musi sa pit 2 krat denne, vtedy lieci 🙂

janaj733
28. mar 2013

ahojte som tu nova a tiez beriem inofolic uz 10 den chcela by som sa vas opytat ako je to s tou kavou mam ju prestat pit ci aky odstup by tam mal vlastne byt neviete mi poradit?dakujem.

bambi9
28. mar 2013

@janaj733 nema sa pit sucasne alebo v kratkom rozostupe.... ak rano pijes kavu, tak si daj a cca hodinku potom vypi inofolic 🙂

janaj733
28. mar 2013

@bambi9 dakujem 🙂

ennynka
28. mar 2013

@janaj733 vynate zo stranky o Inofolicu : 26.3.2013, inofolic a káva
dobrý deň pani doktorka, chcem sa vás spýtať, že či sa pri inofolicu nemôže káva piť vôbec, nakoľko som sa dočítala, že sa to neodporúča. nepochopila som, či len pri zapíjaní inofolicu, alebo celkovo sa nemôže pri ňom piť. ďakujem za váš čas.

Odpoveď lekára:
Dobrý deň, nie, nedoporučuje sa iba zapíjanie Inofolicu kávou alebo čajom. V priebehu dňa normálne môžete piť kávu aj čaj ako ste zvyknutá.

tinuska83
28. mar 2013

Na inozitol pôsobia negatívne chemicky spracované potraviny, alkohol, káva, čaj, antikoncepčné prípravky a lieky obsahujúce síru.
http://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/cl...

lia123na
28. mar 2013

Babyyyy... Tak dnes som robila test clear blue a ze tehotna 2-3 tyzdne. Som stastnaaa veeeeeeelmi 🙂 . Inofolic doporucujem kazdej zienke. Mne teda urcite pomohol a dokonca som uzivala 2saciky len cca 20 dni... Ale pokracujem este kym nepojdrm k lekarovi. Ci myslite ze uz by som nemala???

vanesa73
28. mar 2013

@lia123na tak to gratulujem 🙂 ako dlho ste sa pokúšali?

lia123na
28. mar 2013

Uz to bolo viac ako rok. Vystriedala som doktorov, vselijake lieky na pomoc ovulacie a nic :( a reraz v podstate po par dnoch uzivania sa to podarilo. Neverim 🙂

lia123na
28. mar 2013

@vanesa73 a dakujem 🙂 moc moc

vanesa73
28. mar 2013

@lia123na normálne začínam tomu fakt veriť že to pomáha, ja to beriem zatiaľ asi len 10 dní tak som zvedavá, ale určite si dokúpim ďalšie balenie.musíš sa veľmi tešiť 🙂

lucyliena
28. mar 2013

@pa_mi dnes ďalší test a dve silné čiarky...nechce sa mi tomu ani veriť... 😀

lucyliena
28. mar 2013

@lia123na blahoželáááááám a inofolic môžeš užívať aj naďalej ale v podstate ho môžeš vymeniť za femibion 🙂

janaj733
28. mar 2013

Gratulujem 🙂 my sa pokusam uz 8 mesiacou mam uz po 35ke nedari sa nam tak mi doktor nasadil inufolic spermiogram je viac nez dobry tak som zvedava ci zaberie snad ano 🙂

pa_mi
28. mar 2013

@lucyliena to je bomba! tisko gratulujem 🙂 my ideme 1.x ovulovat s Inofolicom tak som zvedava :D

lia123na
28. mar 2013

@lucyliena aj ja tebe gratulujem!!!! Nech len nam tehu prosperuje a nech sa k nam prida vela dalsich baaab 🙂

cosavespa
28. mar 2013

Kiezby ste mali pravdu baby

lucyliena
28. mar 2013

@pa_mi určite to dopadne perfektne... 🙂 držím palčeky aby vám to vyšlo, naozaj úprimne a zo srdca vám to želám 😉

lucyliena
28. mar 2013

@lia123na to je aj moje prianie, aby všetky žienky na svete mohli mať a mali bábätká, ktoré budú milovať z celého srdca a budú zmyslom ich života 🙂

lucyliena
29. mar 2013

@janaj733 ak sa smiem spýtať ku ktorému lekárovi chodíš? Sme z rovnakého okresu tak som zvedavá a držím palčeky aby zabral 🙂

ponozkazt
29. mar 2013

Baby neviete poradit? mam nasadeny clostyl, mozem ho kombinovat s inofolikom alebo nosifolom? myslite, ze to ma nejaky vyznam, aby som sa zbytocne nepredavkovala 🙂