icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

silvuska47
31. mar 2013

treba si zaobstarať kvapky femi zaberaju velmi dobre...mam to odskušane na sebe..

levicazlevic
31. mar 2013

@sarafortuna hej tym, že ma bude džgat dalšimi hormonami, dakujem, neprosim

cosavespa
1. apr 2013

@ponozkazt ahoj ja beriem tiez clostyl aj duphaston a s tym inofolic 2 davky na radu lekara, takze v pohode mozes.

ponozkazt
1. apr 2013

@cosavespa
@bambi9
@lucyliena
a ten inofolic mozem cely cyklus kazdy den 2x? alebo ako?

monusik73
1. apr 2013

@ponozkazt ano kludne cely cyklus mozes brat ved to je kyselina listova http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/inofolic-faq tu je napisane ako ho mozes brat

lucyliena
1. apr 2013

@ponozkazt v príbalovom letáku sa odporúča 1 x denne ale lekári odporúčajú užívať 2 x denne po sáčku Inofolicu, pravdaže môžeš ho brať počas celého cyklu a nič sa nedeje ani keď otehotnieš a budeš ho užívať ďalej 🙂

salo
1. apr 2013

@mattuliatko30 zacala som len prvy mes., tak som zvedava ci mi zaberie a kedy ms.pride aj kes by som bola stastn keby neprisla... No a tie prsia ma uz prestali boliet, boleli ma asi od 20 dc do 22 dc 😲 somz toho jelen.

salo
1. apr 2013

@tinuska83
@mattuliatko30 ja ho beriem od 14 dc.

wchmocha
1. apr 2013

takkkk inofolic objednaný, už len čakať na zázrak, dávam tomu poslednú šancu, ak nie, v lete bude IVF

crazybabenka
1. apr 2013

Baby moze inofolic predpisat aj lekar? Aka je potom jeho cena? Dakujem

01angel13
1. apr 2013

ahojte... uživala som mesiac 2x1 sačok inofolicu s duphastonom.. a včera sme sa 2x neovladli 🙂) ... mam tyzden pred ms takže riziko žeostanem tehu je asi male že?? :/

sarafortuna
2. apr 2013

@crazybabenka , je to voľnopredajný liek. Lekári to iba odporúčajú, prípadne niektorí majú "nakúpené" od dealerov.

crazybabenka
2. apr 2013

@sarafortuna ďakujem

pempusik
2. apr 2013

Ahojte baby, tak prinasam moje skusenosti po celom cykle uzivania inofolicu 2x1. Predtym som mala cykly dlhe cca 35 dni, ovulka tak okolo 18DC, ale bola uz aj na 21DC (ak vobec bola). Predtym aj s clostylom bola najskor 15DC.
Tento cyklus bol bez liekov, iba inofolic a alchemilkovy caj do ovu. no a tu je graf: http://www.fertilityfriend.com/home/350891
Tak isto ms v norme, ani malo, ani vela, cca 5 dni, bolesti mierne. predtym som mavala silne bolesti, vzdy to zriesil ibalgin 400, tentoraz uplne bez liekov.
Takze zatial v tom vidim iba pozitivum. 🙂

tinuska83
2. apr 2013

Ja mam.od.ovu spinenie ale.to.som.aj mala stale,mala.som aj normalne cykly cca 29/30 dnove,teraz cakam a len spinenie dalej,test bol negativny,asi pojdem ku lekarovi co sa deje,asi mi rozhadzal hormony.mala som aj zvysenu hladinu testosteronu. Mesiac beriem inofolic

cosavespa
2. apr 2013

@monusik73 nieje to len kyselina listova ta nepomaha absolutne k liecbe PCO to je len doplnujuci vitamin, dolezita zlozka je tam inozitol.

tinka1811
2. apr 2013

ahojte aj ja som bola dnes u lekárky a odporúčila mi kúpiť Inofolic, pretože na ultrazvuku mi zistila, že vôbec nemám ovuláciu a to by som ju mala mať, mám niečo s vajíčkami. takže od dnes začínam užívať tento liek 2x denne. som zvedavá na výsledky!

janaj733
2. apr 2013

ahojte dievcata myslite ze moze inofolic zmiernit menstruaciu?mavala som dost silnu uz druhy den a teraz mi prisla ale strasne slaba mate niektora s tym skusenosti? dakujem

janaj733
2. apr 2013

@lucyliena ahoj ja chodim k mudr Javorkovi dnes mi nasadil clostil a duphaston a berem este inofolic tak som zvedava ci zaberie :D

lencul
2. apr 2013

@janaj733 aj ja som mala teraz ovela slabsiu, aj bez bolesti. Bol to prvy cyklus s inofolicom.

janedoe
2. apr 2013

@janaj733 ahoj..... ja beriem inofolic 2 mesiac a teraz som MS skoro ani nemala (len 1 den)

ennynka
2. apr 2013

@tinka1811 a mavala si aj menstruaciu kazdy mesiac?lebo dneska ma napadlo ze ked zena menstruuje kazdy mesiac tak musi mat aj ovulaciu,nie?lebo menstruacia zavisi aj od ovulacie,menstruacia je vlastne ked sa ti neoplodni vajicko pocas ovulacie a uz sa odplavuje z tela von.alebo ako to je baby????lebo ja som z toho teda uz jelen 😨

tinka1811
2. apr 2013

@ennynka ahoj áno mávam menštruáciu každý mesiac 7 dní a približne na 31 až 33 deň. Ale dnes som 14 dní od menštruácie, čiže by som mala mať ovuláciu a na sone nič, ani to vajíčko som tam nemala.... tak ja tiež neviem, ale zajtra idem do lekárne, dúfam, že mi to pomôže 🙂

ennynka
2. apr 2013

@tinka1811 mozes ju mavat aj neskorsie ako na 14den od zaciatku menstruacie.a bazalnu teplotu si nemerias alebo ovulacne testy si neskusala?

tinuska83
3. apr 2013

Uz aj ja mam ms ale slabo

pa_mi
3. apr 2013

baby posunul niekomu inofolic ovulaciu? ale myslim smerom dozadu?

milacik3
3. apr 2013

@ennynka ked zena ma MS to neznamena ze musi mat automaticky ovulaciu...vela zian nema vobec ovulaciu ale kazdy mesiac ma MS...a preto sa dava ju lieky ako napr. clostilbegyt na tvorbu folikoluv...
@pa_mi nemal by mat tento vitamin vplyv na posuvanie ovulacie...ziadna zena nema kazdy mesiac presne v rovnaky den ovulaciu...kazda z nas ju ma vzdy inak rak moze mat na 14 Dc druhy mesiac na 16 DC a tak...

pa_mi
3. apr 2013

@milacik3 ja viem, doetraz som mavala tak na 20 DC a vela bab pise ze im ovu posunulo na 12 DC a podobne. ale mne sa posuva dozadu, resp. som 24DC a nic. tak som len chcela vediet ci niekto nema podobny problem. ze namiesto dopredu (ako papierovo ma byt) im to posunulo cyklus na dlhsi 🙂

donna11
3. apr 2013

@pa_mi mne ovu a ani cyklus vobec neposunul..myslela som, ze ovu pride skor, od 12DC som stale citila pichanie a bolesti v podbrusku a nakoniec som mala ovu tak ako vzdy na 22/23DC a cyklus som mavala 35DC..nestresuj este, len sa snazte..a ja som si bola priam ista, ze zabera, kedze mi menej chutilo sladke, zmiernilo sa mi ochlpenie a celkovo mi nechutilo nejak extra vela jest..a hned od ovu ma boleli prsia a podbrusko skoro vobec, len take pichanie obcas..ked som mala dostat ms, tak stale len to pichanie bolo, sice trosku ostrejsie a citila som sa ako po opici 😀 .

milacik3
3. apr 2013

baby vy ste uz skusali vsetko alebo este su aj ine vitaminy,lieky ...alebo uz ste boli niekto z vas v CARE? my sa s muzom snazime kazdy mesiac uz 19 mes.a stale nic ja beriem dufaston (utrogestan) + alchem.caj uz 3 mesiac...a uz mesiac Inofolic...
Tak neviem kolko ho budete asi tak skusat Inofolic ak nezabierie...tak potom co este da sa spravit..?