Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
aleeee ked ich je tolkooooo z inofolicu tehotnýýých tak neverim žeby osm ja my nebola neboli!!!!!!,.)))
no tak sa aj ja pridavam. objednala som si ho. mozem ho zacat brat od hociktoreho dna cyklu? ci treba od prveho dna menstruacie? som zvedava ako to dopadne. ja som mala teraz tri za sebou aborty, najblizsie by sme sa mohli zacat snazit od juna, tak aspon si to zatial podporim vitaminmi. ale myslite ze je to zbytocne brat pokial sa este nesnazime?
takze ja mam ms druhy den od piateho dna idem brat clostil uz dva tyzdne berem inofolic a pokracujem dalej samozrejme 😉 od 15 dna duphaston som zvedava ci konecne zabere ja sa snazim uz 9 mesiacou a nic ☹ ale pri inofolicu mam pocit ze to vinde 🙂 🙂
@taja27 v podstate ani neviem uz som ho raz mala na 3 mesiace ale citala som ze blokuje ovulaciu tak som ho brala iba mesiac lebo neviem kedy mam ovulaciu nemam ani hlien ani bolesti tak som ho viac nebrala aby mi nahodou neblokol ak mam neskorsie. ms mam pravidelnu kazdych 28-29 dni.dufam ze sa zadari uz konecne 🙂
@janaj733 Zaujimave, nemas nahodou link na tu info o blokovani ovu? Ja tiez beriem Inositol, ovu som mala aj pri jeho uzivani. Nemerias si BT ani nerobis ovu testy? Ono bez toho, aby zena vedela kedy ovuluje je dost tazke trafit sa, hlavne ked spermose v dnesnej dobe nie su prave najlepsie v mnohych pripadoch.... ☹
dievcata neviem mozno robim chybu ked sa sprchujem tak sa umyvam aj z vnutra vyplachujem sa cize ak by tam aj daky plodny hlien bol tak ho asi splachnem 😖 a ziadny hleien tam potom nieje neviem viem ze by sa to nemalo robit ale umyvam sa tak stale myslite ze preto sa nedary otehotniet??
@janaj733 Nemyslim, ze sprchovanie by na to malo az taky vplyv, ved sprchujeme sa 'tam' vsetky 😅 Podla mna, ak sa tvori plodny hlien, tak sa tvori priebezne, cize ak umyjes, novy sa vytvori a vsimla by si si....
No ale to je moj nazor, ja tiez ziadny plodny hlien nemavam, alebo som ho zatial na sebe este nikdy nespozorovala. Obcas najdem na toaletaku nieco podivne, ale myslim, ze to su len take zbytky po sexiku co sa postupne vyplavuju....
Ale to sem asi velmi nepatri... Ja beriem Inofolic 14.den, zatial som spozorovala len tolko, ze ma bolia vajecniky (doteraz som ani nevedela kde ich mam) 😀 a moja BT skace raz hore raz dole....tak som sama zvedava. Davam mu 3 mesiace.

@pa_mi no asi tak.-) mam ich v okolo 13!!! tehotné ženy,kotné rybky v akvarku,vonku vtačiky z vajec sa liahnu,male mravce...len ja nič .-))