icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

taja27
3. apr 2013

@pa_mi no asi tak.-) mam ich v okolo 13!!! tehotné ženy,kotné rybky v akvarku,vonku vtačiky z vajec sa liahnu,male mravce...len ja nič .-))

taja27
3. apr 2013

aleeee ked ich je tolkooooo z inofolicu tehotnýýých tak neverim žeby osm ja my nebola neboli!!!!!!,.)))

deny81
3. apr 2013

no tak sa aj ja pridavam. objednala som si ho. mozem ho zacat brat od hociktoreho dna cyklu? ci treba od prveho dna menstruacie? som zvedava ako to dopadne. ja som mala teraz tri za sebou aborty, najblizsie by sme sa mohli zacat snazit od juna, tak aspon si to zatial podporim vitaminmi. ale myslite ze je to zbytocne brat pokial sa este nesnazime?

janaj733
3. apr 2013

takze ja mam ms druhy den od piateho dna idem brat clostil uz dva tyzdne berem inofolic a pokracujem dalej samozrejme 😉 od 15 dna duphaston som zvedava ci konecne zabere ja sa snazim uz 9 mesiacou a nic ☹ ale pri inofolicu mam pocit ze to vinde 🙂 🙂

tinka1811
3. apr 2013

@ennynka nie bazalnu nemeiam, nemám nato nervy 🙂 a ani ovu som neskúšala... už užívam inofolic, tak som zvedavá

taja27
3. apr 2013

@janaj733 ja osm duphaston vysadila nema vplyv na otehotnnie len na skratenei cyklu a dokonca mam pocit že mi blokol aj ovulaciu a ani hlien som nemala pri nom su to umele hormony takže to nechcem brat lebo telo si prestane vyrabat svoje vlastne...načo ti ho dali??

taja27
3. apr 2013

@tinka1811 vieš čo ani ja som nemala nervy na BT ale aspon viem či vobec ovulujem ..lebo ked neveiš či ovuluješ tak sa možete snažit ked nemaš ovu asi tolkoo...muž bol na spg?? to je prvoradé tiež

tinka1811
3. apr 2013

@taja27 no uvidíme a ja tomu pevne verím, že ostaneme aj my tehotné 🙂

tinka1811
3. apr 2013

@taja27 nie nebol, my sa zatiaľ snatíme len od Vianoc, tak uvidíme čo sa bude diať po inofolicu.....

taja27
3. apr 2013

@tinka1811 no tak nehc ide....to je doležite nehladaj chybu v sebe ked ta lubi pojde tak ako išiel moj hned a ide znova na kontorlný lebo nebol ok...

janaj733
3. apr 2013

@taja27 v podstate ani neviem uz som ho raz mala na 3 mesiace ale citala som ze blokuje ovulaciu tak som ho brala iba mesiac lebo neviem kedy mam ovulaciu nemam ani hlien ani bolesti tak som ho viac nebrala aby mi nahodou neblokol ak mam neskorsie. ms mam pravidelnu kazdych 28-29 dni.dufam ze sa zadari uz konecne 🙂

tinka1811
3. apr 2013

@taja27 no len neviem ako ho k tomu dokopem, o tom že ma ľúbi nepochybujem! Ešte som sa s ním na túto tému nebavila..

taja27
3. apr 2013

@tinka1811 hm no ked cche dieta tak musi podstuupit aj toto my ženy možeme a oni hclapi nie???ved kolko chlapov ma problemy každý 5 !!!takže len ho pekne priprav nech ide!

taja27
3. apr 2013

@janaj733 hm ja som mala 40 dnove cykly..dal mi ho na skratenie...neskutočneee ma boleliii vaječniky hlien som nemala a ovu blokol vysadila som ho bez vedomia lekára a je!!! no uvidíš ale ak ho bereš 9 mesiacov a nič tak....nerozmyšlla by som 2 krát či vysadit alebo nie

mauerka
3. apr 2013

@janaj733 Zaujimave, nemas nahodou link na tu info o blokovani ovu? Ja tiez beriem Inositol, ovu som mala aj pri jeho uzivani. Nemerias si BT ani nerobis ovu testy? Ono bez toho, aby zena vedela kedy ovuluje je dost tazke trafit sa, hlavne ked spermose v dnesnej dobe nie su prave najlepsie v mnohych pripadoch.... ☹

janaj733
3. apr 2013

@taja27 ja som duphaston brala iba jeden ciklus viac nie no ja verim a dufam ze inofolic zaberie mam amputovany krcok tak mozno aj preto to dlhsie trva neviem doki povedal ze ak nezaberie clostil a inofolik tak spravi dalsie vysetrenia tak uvidim spolieham na inofolic 😉

taja27
3. apr 2013

@janaj733 držim palce bude neboj .-))

janaj733
3. apr 2013

@mauerka nemam link vycitala som to z diskusii.teplotu si nemeriam a ni testy si nekupujem spermiogram mame vyborny, sexik je pravidelny 😉 tak uz len cakat kedy sa zadari 🙂

janaj733
3. apr 2013

@taja27 dakujem 🙂 🙂

lucyliena
3. apr 2013

@janaj733 aj ja k nemu chodim a presne tuto kombinaciu naordinoval aj u mna 😉 drzim palce nech si cim skor tehu 🙂 mozno budeme kocikovat spolu...

janaj733
3. apr 2013

@lucyliena a brala si inofolik clostil aj duphaston?

tinuska83
3. apr 2013

@anuska661 ja som tak mala, mala som kratsie a teraz dlhsie o par dni

janaj733
3. apr 2013

dievcata neviem mozno robim chybu ked sa sprchujem tak sa umyvam aj z vnutra vyplachujem sa cize ak by tam aj daky plodny hlien bol tak ho asi splachnem 😖 a ziadny hleien tam potom nieje neviem viem ze by sa to nemalo robit ale umyvam sa tak stale myslite ze preto sa nedary otehotniet??

elje
3. apr 2013

@janaj733 Nemyslim, ze sprchovanie by na to malo az taky vplyv, ved sprchujeme sa 'tam' vsetky 😅 Podla mna, ak sa tvori plodny hlien, tak sa tvori priebezne, cize ak umyjes, novy sa vytvori a vsimla by si si....
No ale to je moj nazor, ja tiez ziadny plodny hlien nemavam, alebo som ho zatial na sebe este nikdy nespozorovala. Obcas najdem na toaletaku nieco podivne, ale myslim, ze to su len take zbytky po sexiku co sa postupne vyplavuju....
Ale to sem asi velmi nepatri... Ja beriem Inofolic 14.den, zatial som spozorovala len tolko, ze ma bolia vajecniky (doteraz som ani nevedela kde ich mam) 😀 a moja BT skace raz hore raz dole....tak som sama zvedava. Davam mu 3 mesiace.

eja82
3. apr 2013

@pa_mi mne sa posunulo mala som cca 30 potom 46 a posledný 50.... vysadila som po troch mesiacoch inofolic a cyklus 35

pa_mi
3. apr 2013

@eja82 no, tak to je riadny posun. som zvedava co bude u mna....zatial sa to posuva tym nespravnym smerom 🙂

pa_mi
3. apr 2013

@janaj733 co viem, tak akurat po snazeni by si sa nemala hned umyvat. ale to je individualne. ked to ma byt tak to bude a ked nie, mozes robitr aj stojku na hlave a nepomoze.

eja82
3. apr 2013

@pa_mi a bonus 7 kg navyše...

eja82
3. apr 2013

@pa_mi 3 mesiace bratia a ani jedno vajicko....

pa_mi
3. apr 2013

@eja82 nestras,naozaj? mozno to chcelo dlhsie pouzivat