icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

salo
5. apr 2013

@tinuska83 mne tiez teraz ten lutenyl zabral na to spinenie... Ako som dufala, ze budem tehu tak nic z toho☹ prave sa mi rozbieha ms a este k tomu mam uz tyz.zapal a ani mamiror nezabral☹ som z toho nestasna☹ a ani tento mes.sa nemozeme snazit lebo sa musim dostat z toho zapalu☹

123zzz
5. apr 2013

@taja27 tehotna ale zatial nikomu som ani slo ,pockam 2tyzdne az na sone je srdiecko a potom oznamim doma 😀

ennynka
5. apr 2013

@123zzz tak to ta obdivujem ze dokazes nepovedat ani slovo nikomu ked si v tom 🙂 to ja by som asi nevedela.a ani tvoj manzel(partner) to este nevie?

paela
5. apr 2013

@tinuska83
@11miuska11 ďakujem kočky, chcem pokračovať v užívaní, len neviem či mi stačí aj jedno vrecúško denne, alebo tie dve radšej?

11miuska11
5. apr 2013

@paela urcite si davaj dve, mne to poradil aj lekar, aj na stranke inofolicu a aj lekarka z CAR. 1 krat denne si to davaju kocky, ktore nemaju ziaden problem s ovulaciou, ale chcu este kvalitnejsie vajicka. A zeny, co mavaju problem s ovulkou a dlzkou cyklu, to beru 2 krat denne, lebo vtedy to je uzivane ako liek na PCO, oneskorenu ovulaciu a podobne 🙂 ty mas nejaky problem?

11miuska11
5. apr 2013

@milacik3 urcite nepriberies, neboj. Nepribera sa z vitaminu, ale z toho, co clovek zje 🙂 Moj manzel je odbornik na vyzivu a sa tak rozosmial, ked som sa ho pytala, ci sa da z vitaminu pribrat 🙂 vsetko je to o tom, co jeme. a kedze sa snazime otehu, tak papame zdravo, ze ano ? 🙂 Podla mna podpora v chuti je super vec, lebo mozes zjest viac kvalitneho jedla a teda do tela prijat viac zivin 🙂

milacik3
5. apr 2013

@11miuska11 ano to aj mne je divne ked to tu som citala...no mne tiez povedali ze z dufastonu sa neda pribrat a zda sa mi ze priberam z neho...ale to zase nie je vitamin...Uz teraz sa snazim aj viacej zeleniny jest aj ovocie 🙂

11miuska11
5. apr 2013

@milacik3 tak, ako pises. Z niektorych umelych hormonov sa pribera, ale vitamin ti maximalne podpori chut do jedla, ale co jes, to je uz na tebe 🙂 Super, ze ides do ovocia a zaleniny. Ja sa tiez snazim, ale este stale mam pocit ze zeleniny a ovocia jem menej, ako by som mala 😒 ako dlho sa uz snazite?

milacik3
5. apr 2013

@11miuska11 no v poctate sme si vzdy davali pozor ale iadnu ochranu sme nepouzivali, od svadby sa snazime to je 19 mes., ja nemam MS ani ovulaciu som nemala ale minuly rok som brala clostilbetyt a ten mi ju rozbehol a odvtedy mavam musi ma doktor kazdy mesiac sledovat ci mam ovulaciu alebo nie, takze zatial ju mavam, muz mal zly SPG tak beriem vitaminy...tak uvidime, ked sa nepodari pojdem do CARU ale to beriem uz ako tu poslednu moznost..

lia123na
5. apr 2013

@taja27 ahoj. no neviem ci zabral on alebo psychika 🙂 ale asi oboje. drahy je uplne v poriadku, ja mam malu cystu na vajecniku a nabeh na pco :( teraz v inej diskusii ale ma zneistilo ze ta cysta robi problemy. tak dufam ze som aj realne tehu :( neviete mi niekto poradit. ved testy mi stale silneju, vcera uz bola ciarka silnejsia ako testovacia! k lekarovi idem az pondelok tak neistota nastala...

11miuska11
5. apr 2013

@milacik3 moje, tak drzim palce, nech sa vam podari co najskor :-/ A ako, ze si nemala MS? vobec? Alebo dlhe cykly? A po clostyle sa ti to upravilo? To je super. Uz len muzicka dat do laty a bude to. Ako dlho berie vitaminy? Vraj az po 3 mesiacoch vidiet vysledky 😒

monusik73
5. apr 2013

@taja27 mne ho doktorka duphaston predpisala na podporu otehotnenia, ale viem ze je aj na udrzanie plodu a na upravu cyklu no vyzera to tak ze ani mne nepomohol, jedine menstruacia sa napravila budeme musiet nieco ine vyskusat alebo inofolic

lenocka20
5. apr 2013

Takze kocky, na mna inofolic posobi priaznivo, od januara som mala rozhadzany cyklus az 35 dnovy a ovulaciu som mala az 20 DC podla ovu testov. A sice inofolic beriem od povice cyklu a prvy krat, tak menzes mi prisiel ako hodinky na 28 den. Takze idem pokracovat v brani 2 x 1 a chystat sa tak na IUI a verit, ze sa nam to konecne podari 🙂

milacik3
5. apr 2013

@11miuska11 muz berie vitminy selezin ace od novembra v januari zistili zly spg, tak berie este kys.listovu a koenzym Q10. Dakujem snad sa podari treba verit. No nevedia z coho nemam MS, nevysvara sa mi v tele progesteron a preto musim uzivat kazdy mesiac lieky dufaston. No kedze som este nechcela otehotniet tak sa ovulacia neriesila potom ked uz som chcela tak mi doktorka zistila ze nemam ovulaciu a tak mi dala clostyl a ten mi zabral....a odvtedy je to super 🙂

tinuska83
5. apr 2013

@paela radsej tie 2 ber, lekari odporucaju 2, vela stastia 🙂)

tinuska83
5. apr 2013

@kitulka dakujem pekne, tak pockam mozno sa to zlepsi 🙂

11miuska11
5. apr 2013

@milacik3 to je supeer, ze ti to tak pekne zabralo 🙂 Drzim palecky, nech sa vam cim skor podari a dobre pises!! Viera je najdolezitejsia 🙂

tinka1811
5. apr 2013

@paela dávaj si dve, aj mne tak dr odporúčila, jedno ráno a jedno večer

eja82
5. apr 2013

@11miuska11 no chodila som na folikulometriu a vôbec mi nedozrievali vajíčka takže ovulácia vôbec ani raz neprebehla...

eja82
5. apr 2013

@11miuska11 dúfam, že aspoň vám pomôže... ja ho už žiaľ vnímam len ako marketingový ťah...

eja82
5. apr 2013

@milacik3 no ja som stále jedla tak isto ale žiaľ váha išla stále hore... od kedy som ho vysadila tak mi váha klesá len musím už aj cvičiť čo som doteraz nemusela a od školy som mala stále tú istú váhu už 12rokov....

11miuska11
5. apr 2013

@eja82 a clostyl si skusala? Je jasne, ze to nepomoze kazdej zene. Je mi luto, ze tebe nie ☹

tinuska83
5. apr 2013

mne tiez chuti jest ale ja som pribrala pol roka predtym uz 10kg takze teraz uz len zacat aktivne sa hýbať, a verím že pojdu dole tie kila aj s inoflicom 🙂

anuska661
5. apr 2013

@11miuska11 ahoj chodila som na sono ovu bola na 14-15 DC,aj ovu testy som robievala, menstruacia pravidelna 28-29 den.meriam si bazalnu teplotu.ked mi inofolic posunul cyklus tak by som mala mat aj ovulaciu neskor?ci?

11miuska11
5. apr 2013

@anuska661 ked sa ti posunula ovulacia na neskor, tak aj MS pride neskor 🙂 hod grafik , nech kuknem 🙂

kitulka
5. apr 2013

@rica1 No v zasade ho odporucaju v liecbe PCO, o inej priamej indikacii neviem. Niektore kocky ho beru, aj ked nemaju diagnostikovane PCO, na zlepsenie kvality vajicok a ich dozrievania, ale to je podla mna skor samoliecba ako liecba odporucana lekarom.

eja82
6. apr 2013

@11miuska11 teraz pijem špeciálne namiešané čaje a tinktúru a prvý cyklus čo mam clostil a konečne folik mal 18mm takže dúfam....

11miuska11
6. apr 2013

@eja82 drzim palec!!! silno 🙂

taja27
6. apr 2013

može inofolic posunut ovu?alebo menzes? ja som 19 DC menzes osm mavala 40 dnový....i ked teraz ked som brala ten blbý Duphaston sa mi to dalo na 30 dni...vysadila som ho min cyklus som zvedavá kedy tedraz pride MS.... teda dufam že nepride.-)))) ak vám posunula dajte vediet dikyyyy

ivveettaa
6. apr 2013

@taja27 mne inofolic posunul ovu o 5 dní skôr, čiže ak už nič iné, tak mi skrátil cyklus z 35 na 30 dní a to bolo hneď po prvom mesisiaci užívania inofolicu..uvidíme, či sa to ustáli, alebo ešte nastane nejaká zmena 😉