icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

marcovka1
8. apr 2013

@janaj733 ahoj ked sa mozem spytat ako dlho treba brat inofolic? chcem to tiez vyskusat tiez sa nejak nedari ☹ dakujem 😉

janaj733
8. apr 2013

@marcovka1 ahoj odporuca sa ho uzivat 3 az 6 mesiacov dva vrecuska denne no ja dufam ze zabere uz teraz 🙂

niikooll
8. apr 2013

ahojte kupila som si inofolic uzivam ho uz 4 dni som zvedava ci mi pomoze o babatko sa snazime uz rok a som smutna ze za kazdym nic :( dufam ze s inofolicom sa mi to podari..a drzim vsetkym babam ktory to beru.. 😵

kristinka9
8. apr 2013

ahojte dievčatá. Môžem sa k vám pridať? Ja som tiež začala užívať inofolic od 1 dc 2xdenne. Dnes som 20 dc, avšak ovu stále nikde. V novembri aj v decembri som ovuláciu podľa BT mala, ale v januári ani vo februári nie. Teraz je prvý cyklus s inofolicom, ale vyzerá, že bude anovulačný. Stalo sa to aj vám niektorej?

pa_mi
8. apr 2013

@kristinka9 ja ti odpisovat nejdem 😀

kristinka9
8. apr 2013

@pa_mi nie nie ty nemusíš 😀 😀 u nás je to jasné ako facka 😀

izzie27
8. apr 2013

Ahojte dievčatá, ja som tiež zacala užívať inofolic od 1DC 2krát 1. Dnes som 28DC. Očakavam ms ale ziadne priznaky, dufam ze som si cyklus tym nerozhadzala. moj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/42d46b

sarafortuna
8. apr 2013

@izzie27 , ocikaj test... čo iné ti tu máme povedať? 😅 😉

sarafortuna
8. apr 2013

@kristinka9 , ja som tiež mala anovulák, ale mohla to byť u mna náhoda... od kedy ho beriem bol anovu, ovu, ovu, a teraz uvidíme... 😅
ovu ešte môže dôjsť. vydrž 😉

elje
8. apr 2013

@izzie27 Urob si test, tvoj graf vypada, ze by z toho aj nieco mohlo byt 😉

izzie27
8. apr 2013

@sarafortuna @elje dievcata ten som si robila uz pred dvoma dnami a nic. ☹ Ale bola by som rada keby uz konecne bolo.

sarafortuna
8. apr 2013

@izzie27 , nebola tam ani slabá čiarka?
tak bud bude dlhšia luteálna fáza a zajtra-pozajtra klesnes, alebo by niečo na teste dnes už veru vykuklo.
skus ešte test alebo potom vydrž ako sa to vyvinie...
graf vyzera sľubne

izzie27
8. apr 2013

@sarafortuna ani naznak, ale rozmyslam ze skusim este rano, ale nepocitujem nic. Jedine pozitivum z inofolicu mam ze som tento mesiac nemala migrenu, ktoru mavam pred ms.

bakajka
8. apr 2013

@sarafortuna ako z toho grafu vies zistit ci z toho moze nieco byt alebo nie? Ja sa v tom moc nevyznam 😒 a neni ovulaviavtedy ked je najvyssia BT?

jana954
9. apr 2013

@lenocka20 držím palce 😵 , aj ja sa spolieham na inofolic že aj v mojom prípade urobí zázrak... 🙂 a budú dve čiarky na tehotenskom teste....

janaj733
9. apr 2013

ahojte baby som 9 den ciklu berem inofolic a clostil vcera sme mali sexik a dnes ma dost boli lavy vajecnik neviete co sa to mohlo stat??

taja27
9. apr 2013

ahojte baby no ja berem inofolic 20 dni asi a zdá sa mi že idem mat anovulák akože nechápem iným to pomáha tu k otehotneniu a ja anovulák!!!!lebo mi zase BT klesla dnes rano po tom čobola zvýšená....už mam toho dost ozaj ma to nebavi....objednala som si dalšie krabice inofolicu na 3 mesiace ale neviem čiho brat či mu verit ked toto sa stalo som z toho šoknutáááá

milacik3
9. apr 2013

@taja27 len ho ber a ver tomu ze to zaberie...a zase kazdej nieco ine zabera niektorým staci pit alchemilku a uz su tehotne take treba toto vyskusat 🙂 a kolky si DC, mozno budes mat ovulku neskor to nemozes vediet... A BT to by som nebrala ako 100% istotu, aj doktor mi to povedal ze to nie je iste a tak ani si to ja nemeriem podla mna to je hlupost, lebo teplotu ti moze ovplyvnit vela faktorov, a podla toho sa drzat ...no ja neviem...to ani skusat nebudem.
@janaj733 podla mna nic to neznamena vajecniky bolia aj vtedy ked rastu folikuly, takze mozno tento tyzden uz budes mat ovulaciu

taja27
9. apr 2013

@milacik3 som 22 DC baby mi píšu že som po ovu a že sa nemam stresovat a uvidim zajtra aka bdue bt tu je moj graf http://www.womenzone.cz/uzivatelka/BIANCA27/gra...
no budem ho brat nemožem sa vzdat podla mna....len som špinila včera akoby takky hnedkastý vytok to som nikdy nemala no... doktoro moj mi nepovedal nič ...nebola osm u neho lebo som vysadila dufatson staršne ma boleli z neho vaječniky a bola taka nafuknuta fuj

matula333
9. apr 2013

Ahojte babulky pridavam sa aj ja Inofolic beriem od 1DC dnes som 6DC,tak som zvedava co to porobi u mna 🙂 Minuly cyklus som mala 63DC ☹ ale ovulku som mala potvrdenu ale az na 49DC...tak ja hlavne dufam ze mi to Inofolic upravi..nikdy som nemala velmi pravidelny cyklus...tak verim tomu ze mi pomoze. Inak neviem ako vy baby ale ja ako ho beriem tak by som len stale cosi jedla 😀

matula333
9. apr 2013

@taja27 Ahoj a nemoze to byt to uhniezdovanie...lebo teplotkou si pekne stupla,lebo pri nom zvykne byt trosku spinenia...

taja27
9. apr 2013

@matula333 hm to by bolo velmi skoro na 3 den.....-))ale bolo by to super no....inak brala som femi kvapky a vysadila som ich neviem či mi nezahaprovali preto aj myslim to špinenie.....-) berem dalej inofolic mam 6 krabic .-)))))na 3 mesiace som zvedaváááááá

matula333
9. apr 2013

@taja27 Mozno by to bolo skoro,ale mozme pripustit aj taku moznost 🙂 😉 S Femi kvapkymi nemam skusenost,ale tiez som nad nimi rozmyslala,ale zase nemozme vsetko mozne brat no nie? 😉 ja mam zatial dve krabice,ale idem si objednat este tri... 😉 Skusme mu verit,viem ze kocky tu pisu ze im cyklus hapruje ale mozno to tak ma byt kym sa to rozbehne...a predtym si mavala ovulku?merala si si teplotu?

janaj733
9. apr 2013

@milacik3 kiez by si mala pravdu 🙂

milacik3
9. apr 2013

@taja27 z dufastonu? no mne vobec nic nerobi ...to skor utrogestan to sa mi toci z neho hlava ale tak to vydrzim beriem raz jeden raz druhy neviem podla coho mi to doktr dava ale skusa vselico mozne 🙂 a aj tak sa nedari... hm Tak aj keby si mala anovulacn.cyklus tak to sa stava kazda z nas ma cez rok aspon 1, to vobec nemusi suvisiet s Inofolicom...

tinuska83
9. apr 2013

@janaj733 mne hovorili ze ma inofolic dava do poriadku 🙂 takze drzime prsty 🙂

taja27
9. apr 2013

@milacik3 ano z duphastonu brala osm ho na 15 den cyklu a hla ovulku mam na 19 a pred tým mi jju blokol a skakli mi Bt tak že odvi!!§nemala osm pri nom ovu on ju može blokovat a mne to urobil..darmo som ho brala on vobec nie je na otehotnenie ale na skrátenie cyklu a potom na udržanie poodu...ked je žena tehotná

taja27
9. apr 2013

@matula333 nemerala som si pred tým len raz a to som brala duphaston a on mi ju podla BT blokol a skakla mi BT horeee dolee otraaas....teraz berem inofolic len...kiežby si mala pravdu

matula333
9. apr 2013

@taja27 Ja som tiez brala Duphaston ale dakedy velmi davno..mne ho predpisal aby som mala pravidelnu menstruaciu,ale to bol taky zvlastny doktor.Ten Duphaston som brala skoro rok a pol a to by sa ani tak dlho nemal zevraj brat..tak som pocula,ale teraz to uz je jedno to uz bolo naozaj davno..inak on sa predpisuje ak mas nedostatok progesteronu.ty si ho preco brala?ci na skratenie cyklu?alebo koli ovulke?

taja27
9. apr 2013

@matula333 vobec neveim prečo som ho brala...nepovedal mi...len mi ho dal mylsim že na skrátenie a povedal že podporuje otehotnenie.-))))užasneee hej nema sa brat dlho lebo telo is nebude tvorit svoje hormony....a je zatažový na pečen a slezinu a presne ma bolela slezina