Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@kristinka9
@pa_mi baby ani ja som zatim nemala ovu a beriem inofolic je to možne aby to urobil inofolic????
kto tu má ešte taku skusenost??? aj ja mu verim a hlavne prirode .-))a tam hore .)
Ahojte babky, citam si tu vase pribehy a tiez prezivam s vami ten strach, tuzbu, neistotu a obavy ci robite spravne kroky. Presne chapem aj tu tuzbu aby ten zazracny Inofolic zabral hned v prvy cyklus. Treba byt trpezlivy!!! Ja sa tiez trapim a snazim uz 5 rokov o babatko a Inofolic beriem 2x1 uz skoro 5 mesiac - takze si viete predstavit, kolko je to baleni... Brala som teraz od 2 DC aj Clostyl. A teraz to vyzera na uspesne vysledky. V minulom cykle mi v ISCARE potvrdila lekarka ovulaciu, vypocitala den "snazenia", dnes som v 29DC a menstruacia zatial nikde. Nechcem to zakriknut, aj sa bojim aj sa tesim a tajne dufam, ze je to tu. Chcem sete chvilu pockat a skusim tehotensky test. Ak by to teraz nevyslo, caka ma druhe IVF - tak drzte palce... Vsetkym Vam moc prajem ten vytuzeny batoztek radosti.
Ahjte baby mozem mat kombinaciu INOFOLIC a DUPHASTON na pravidelnost????poradte ☹
@mirka2305 a kolko mávaš dni?aj ja som ho brala od 15 ....a tak mi skákala BT že dovidenia...blokol mi ovuláciu...ked sa nasadi skor zablokuje ju...ak sa nesnažite o bábo tak ho ber ale ja som ho vysadila...boleli ma neskutočne vaječniky z neho ...slezina a tiež ked sa bere dlhodobo telo prestane produkovat vlastný hormon-progesteron..tak neveim no..ja mam 40 dnový cyklus brala som ho 3 mesiace...ale vykašlal soms a nato asi z dákej pričiny mam ten 40 dnový...ak sa mi potvrdi ovu tento mesiac tak je všetko v poriadku...ak nie meriam dalej a idem k doktorovi-novemu a dam si urobit vyšetenia
Ahoj děvčata,začala jsem brát tento cyklus inofolic a chtěla jsem se vás zeptat,jestli některé taky zvýšil BT. Před i po ovu o 0,1 -0,2 st..Děkuji
www.fertilityfriend.com/home/31b24b
@taja27 @pa_mi @bakajka Dievčatá dakujem velmi pekne,
Do centra ISCARE, chodím k Dr. Lattakovej už rok a pol. Ja som v lete r. 2012, aby som bola presnejšia absolvovala IVM je to v podstate IVF, akurát ide o výber nezrelých vajíčok, ktoré dozrievajú v špeciálnom roztoku v embryologickom laboratóriu v nasledujúcich 12 hodinách. Mne sa podaril výber 2 vajíčok, z toho 1 zdegenerovalo a dozrelo iba 1. Následne sme museli čakať ďalších 24 hodín či sa začne proces množenia buniek po napichnutí spermie. Čakanie na telefonát bolo nekonečné ale úspešné. Vkladali mi teda po 4 dňoch 8-bunkové embryo - malého bojovníka, ako som si ho vtedy nazvala... 🙂 Napriek tomu to dopadlo zle. ☹ Pri prvej kontrole po styroch mesiacoch a vyšetrení po zákroku mi bol navrhnutý INOFOLIC (2x1 denne), ako novinka a nádej na prirodzené otehotnenie. Moje vaječníky hormonálne nespolupracujú – neprichádza u mňa k dozrievaniu vajíčok a následne k ovulácii. Tiež mi diagnostikovali inzulínovú rezistenciu a trpím nadváhou, tá ma sprevádza v podstate celým životom. Zaznamenala som úpravu cyklu z 35-40 dní na 26 dní a jeho bezbolestný priebeh, co bolo tiez velkym uspechom a teda musim povedat, ze prijemnym. Stále mám pred očami všetky tie injekcie a hlavne ten neúspešný koniec všetkého úsilia nášho a úsilia lekárov... dufam, ze to druhykrat nebudene musiet absolvovat... 😒
@kristinka9 , určite pokračuj... 😉 treba vydržať, chce to čas, aby sa to všetko upravilo.
@bakajka , skús najprv Sarapis + Inofolic, ten mi pomohol na to divné krvácanie a špinenie pomerne rýchlo. Ber to aspon 3 mesiace.
@pa_mi , nie som tehu, ja som "komplikovaný prípad" 😀 😀 😀
uvidím teraz, ale prvý bol anovu, potom 2 krát ovu. Ja som mala anovu bežne 4-6 krát do roka. Ale mám pocit, že sa mi tie "štatistiky" zlepšujú 😉
@sarafortuna chvalabohu (prepac 🙂 ) ze aj u teba bol prvy anovu- sme tu totiz taka mala skupina,co berieme prvy cyklus unofolic a vyzera to u nas na anovulaky.... tak hadam to je len tym ze sa to tam naprava
@sarafortuna este otazocka- co si myslis o fytosoji?
@sarafortuna nasla som na nete dva Sarapisi jeden je sarapis a druhy sarapis soja tak ktory a aky je medzi nimi rozdiel?
čafte kočky, prepáčte, že vám sem vstupujem.......ale, chcem sa spýtať, ten Infolic, to je na predpis?
.... ja som po prvom IVF, vkladali mi 4 bunkové embryjko...za 10 dní idem na krv...ale o tomto lieku som ešte nepočula...tiež mávam anovuláky, endimetriozu a nábeh na PCO a cysty..nám doky povedal, že inou cestou ako IVF sa nám nepodarí.....
...a koľko stojí ten liek?
dakujem
@sherny ahoj.nie,nie je to na predpis.je to volnopredajny liek ale je trocha drahsi.napr. tu si ho mozes objednat,maju na nho akciu http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

@mambba no robila som si ho rano skusim este poobede a uvidim ci sa daco ukaze 🙂