icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

janaj733
12. apr 2013

@mambba no robila som si ho rano skusim este poobede a uvidim ci sa daco ukaze 🙂

cristinna
12. apr 2013

@janaj733
Aj ja som to mala takisto. 🙂 Ze druha palicka slaba a potom o den dva uz nic. Este stale beriem inofolic uz druhy mesiac, pohodicka. 🙂

taja27
13. apr 2013

@kristinka9
@pa_mi baby ani ja som zatim nemala ovu a beriem inofolic je to možne aby to urobil inofolic????
kto tu má ešte taku skusenost??? aj ja mu verim a hlavne prirode .-))a tam hore .)

ompi
13. apr 2013

Ahojte babky, citam si tu vase pribehy a tiez prezivam s vami ten strach, tuzbu, neistotu a obavy ci robite spravne kroky. Presne chapem aj tu tuzbu aby ten zazracny Inofolic zabral hned v prvy cyklus. Treba byt trpezlivy!!! Ja sa tiez trapim a snazim uz 5 rokov o babatko a Inofolic beriem 2x1 uz skoro 5 mesiac - takze si viete predstavit, kolko je to baleni... Brala som teraz od 2 DC aj Clostyl. A teraz to vyzera na uspesne vysledky. V minulom cykle mi v ISCARE potvrdila lekarka ovulaciu, vypocitala den "snazenia", dnes som v 29DC a menstruacia zatial nikde. Nechcem to zakriknut, aj sa bojim aj sa tesim a tajne dufam, ze je to tu. Chcem sete chvilu pockat a skusim tehotensky test. Ak by to teraz nevyslo, caka ma druhe IVF - tak drzte palce... Vsetkym Vam moc prajem ten vytuzeny batoztek radosti.

taja27
13. apr 2013

@ompi dakujeme krásne držim palce .-)

pa_mi
13. apr 2013

@ompi suhlasim,treba byt trpezlivy.on zaberie a pomoze 🙂 vdaka za povzbudzujuce slova,drzim palce aby ste to druhe IVF nemuseli absolvovat ;)

bakajka
13. apr 2013

@ompi ahoj chcem sa spytat ku komu chodis do Iscaru a ci si mala problem ze si nemavala menst? Alebo aky si si mala problem?

mirka2305
13. apr 2013

Ahjte baby mozem mat kombinaciu INOFOLIC a DUPHASTON na pravidelnost????poradte ☹

taja27
13. apr 2013

@mirka2305 od kolkeho dna bereš duphaston,,?a prečo?

mirka2305
13. apr 2013

@taja27 Od 16-25DC a na upravu MC

taja27
13. apr 2013

@mirka2305 a kolko mávaš dni?aj ja som ho brala od 15 ....a tak mi skákala BT že dovidenia...blokol mi ovuláciu...ked sa nasadi skor zablokuje ju...ak sa nesnažite o bábo tak ho ber ale ja som ho vysadila...boleli ma neskutočne vaječniky z neho ...slezina a tiež ked sa bere dlhodobo telo prestane produkovat vlastný hormon-progesteron..tak neveim no..ja mam 40 dnový cyklus brala som ho 3 mesiace...ale vykašlal soms a nato asi z dákej pričiny mam ten 40 dnový...ak sa mi potvrdi ovu tento mesiac tak je všetko v poriadku...ak nie meriam dalej a idem k doktorovi-novemu a dam si urobit vyšetenia

marika1812
13. apr 2013

Ahoj děvčata,začala jsem brát tento cyklus inofolic a chtěla jsem se vás zeptat,jestli některé taky zvýšil BT. Před i po ovu o 0,1 -0,2 st..Děkuji
www.fertilityfriend.com/home/31b24b

ompi
13. apr 2013

@taja27 @pa_mi @bakajka Dievčatá dakujem velmi pekne,
Do centra ISCARE, chodím k Dr. Lattakovej už rok a pol. Ja som v lete r. 2012, aby som bola presnejšia absolvovala IVM je to v podstate IVF, akurát ide o výber nezrelých vajíčok, ktoré dozrievajú v špeciálnom roztoku v embryologickom laboratóriu v nasledujúcich 12 hodinách. Mne sa podaril výber 2 vajíčok, z toho 1 zdegenerovalo a dozrelo iba 1. Následne sme museli čakať ďalších 24 hodín či sa začne proces množenia buniek po napichnutí spermie. Čakanie na telefonát bolo nekonečné ale úspešné. Vkladali mi teda po 4 dňoch 8-bunkové embryo - malého bojovníka, ako som si ho vtedy nazvala... 🙂 Napriek tomu to dopadlo zle. ☹ Pri prvej kontrole po styroch mesiacoch a vyšetrení po zákroku mi bol navrhnutý INOFOLIC (2x1 denne), ako novinka a nádej na prirodzené otehotnenie. Moje vaječníky hormonálne nespolupracujú – neprichádza u mňa k dozrievaniu vajíčok a následne k ovulácii. Tiež mi diagnostikovali inzulínovú rezistenciu a trpím nadváhou, tá ma sprevádza v podstate celým životom. Zaznamenala som úpravu cyklu z 35-40 dní na 26 dní a jeho bezbolestný priebeh, co bolo tiez velkym uspechom a teda musim povedat, ze prijemnym. Stále mám pred očami všetky tie injekcie a hlavne ten neúspešný koniec všetkého úsilia nášho a úsilia lekárov... dufam, ze to druhykrat nebudene musiet absolvovat... 😒

julka82
13. apr 2013

@tinuska83 jeeejda 2 tyzdne ms je strasne nezodpovedne. To uz mal davno riesit dr. Toto mala kamoska v januari a mala mimomaternicove tehu. Skoncilo to az tak ze jej zobrali jeden vajcovod.

tinuska83
13. apr 2013

@julka82 ja som nesla ku lekarovi, ja som bola na vine uz je to poriesene, po dni ma to prestalo, pondelok este idem na kontrolu. tak som zvedava

julka82
13. apr 2013

@tinuska83 na to treba dat pozor. Ja som vtedy kamoske riadne precistila zaludok. Zdravie je prvorade 🙂

tinuska83
13. apr 2013

@julka82 tak uz viem aj ja,vraj podla usg krva zrazenina alebo potrat, dufam a verim nabuduce sa nam to podari lepsie

pa_mi
13. apr 2013

@ompi uz urcite nie.to zle ste si uz odbili. prosim ta po akej dobe uzivania inofolicu sa ti takto upravil cyklus a nabehla ovula? hned 1.?

sarafortuna
14. apr 2013

@kristinka9 , určite pokračuj... 😉 treba vydržať, chce to čas, aby sa to všetko upravilo.
@bakajka , skús najprv Sarapis + Inofolic, ten mi pomohol na to divné krvácanie a špinenie pomerne rýchlo. Ber to aspon 3 mesiace.

sarafortuna
14. apr 2013

@pa_mi , nie som tehu, ja som "komplikovaný prípad" 😀 😀 😀
uvidím teraz, ale prvý bol anovu, potom 2 krát ovu. Ja som mala anovu bežne 4-6 krát do roka. Ale mám pocit, že sa mi tie "štatistiky" zlepšujú 😉

pa_mi
14. apr 2013

@sarafortuna chvalabohu (prepac 🙂 ) ze aj u teba bol prvy anovu- sme tu totiz taka mala skupina,co berieme prvy cyklus unofolic a vyzera to u nas na anovulaky.... tak hadam to je len tym ze sa to tam naprava

pa_mi
14. apr 2013

@sarafortuna este otazocka- co si myslis o fytosoji?

julka82
14. apr 2013

@tinuska83 drzim palceky 🙂

bakajka
14. apr 2013

@sarafortuna nasla som na nete dva Sarapisi jeden je sarapis a druhy sarapis soja tak ktory a aky je medzi nimi rozdiel?

sherny
14. apr 2013

čafte kočky, prepáčte, že vám sem vstupujem.......ale, chcem sa spýtať, ten Infolic, to je na predpis?
.... ja som po prvom IVF, vkladali mi 4 bunkové embryjko...za 10 dní idem na krv...ale o tomto lieku som ešte nepočula...tiež mávam anovuláky, endimetriozu a nábeh na PCO a cysty..nám doky povedal, že inou cestou ako IVF sa nám nepodarí.....
...a koľko stojí ten liek?

dakujem

ennynka
14. apr 2013

@sherny ahoj.nie,nie je to na predpis.je to volnopredajny liek ale je trocha drahsi.napr. tu si ho mozes objednat,maju na nho akciu http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

ennynka
14. apr 2013

@sherny pise tam ze sa ma brat 1sacok denne ale kocky co tu su tak beru väcsinou 2denne,aj lekar im to tak povedal,ma to lepsi ucinok.

tinuska83
14. apr 2013

@julka82 dakujem a napodobne

ennynka
14. apr 2013

@sherny urcite to skus predtym ako sa rozhodnes pre IVF,mozno sa ti podari prirodzene otehotniet 😉

ennynka
14. apr 2013

@sherny ahaaa,teraz citam ze uz si po prvom IVF 🙂 tak mozno uz ti ho ani nebude treba brat,nie?ved uvidis ako sa to vyvinie...