Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@kristinka9 drzim palec!!!! 🙂 silno 🙂
@rica1 od pozitivnych ovu testov pride ovulka do 48 hodin, takze BT este nemusis mat zvysenu 🙂 nebooooj...juuuj...drzim palec...neboj stihate to poistit 😀 ja ti poviem tak, ked sa babo ma narodit, pojde to aj z tyzden stareho sexu 😀 😀 😀
@11miuska11 no ja už neviem čo to ovplyvňuje leboniekedy sa babo rodí do takých rodí že až ☹ a dobré rodiny bábo nie a nie mať.. fakt neviem ☹ som z toho smutná niekedy, že na čom to závisí☹
Brala som len 1 mesiac Inofolic a v piatok som bola na folikumetrii (to bol 13 DC) a povedal ze mi krasne narastol folikul a ze v sobotu na 14 DC budem mat ovulku 🙂 takže som radaz ze takto to pomohlo, povedal doktor ze tie vitamini mi pohli dopomoct ze mas skor ovulku nez mavam zvyčajne cca 16DC.
@rica1 moje zlate...len ziadne pochmurne myslienky, ano? 🙂 strasne silno na teba myslim...urob este zajtra ovu test, mal by zoslabnut 🙂
@11miuska11 ešte mam tri ovu testy tak urobím keď prídem domov a potom zajtra jeden a dufam že teplota stupne a ovu bude potvrdená
@kristinka9 , toto ani srnky netušia, kedže Inositol už možno niečo v tele robí... mne chodí MS aj pri anovu 😉
Baby z akym mnzstvom vody ste riedily Inofolic?
@mirka2305 Ja som riedila najskor do cca 1 deci, ale vadila mi ta cudna chut a tak si teraz davam do cca 2,5 decoveho pohara a taku chladnejsiu vodu, necham si to poriadne roztopit a takto je to vpohode pitelne, ani neviem, ze tam nieco je. Nemal by sa pit s kavou a alkoholom, takze aspon hodinku po vypiti inofolicu sa tomu vyvaruj
@sarafortuna no veď uvidím 😉 verím mu, takže to dopadne tak ako to má dopadnúť 🙂 určite. Týmto apelujem do nebíčka, nech už aj nám pošlú naše dieťatko 😔 😵
@sarafortuna ano ?ti chodí menzes aj pri anovulacii?a môže byť aby nechodil pri ovulacii?teda lebo mne všetko nasvedčovalo,že ovu bola amenzes nebol a ani tehu nesom 😠
@ematko29 , po ovulke ti MUSI prisť do 13-16 dní MS.... aj ženy čo majú cyklus 70dní, tak ovu môžu mať, ale určite nie na 15.DC alebo 30.dc - proste to nemôže byť. Majú ovu iba ak tak na 55.DC - toto je JEDINE MATEMATICKE pravidlo v našom cykle - ostatné si robí čo chce a chodí kedy sa mu chce... 😀 😀 😀 😀
čiže dlžka cyklu minus cca 15dni = cca den ovu (samozrejme, že ak bola...). Treba merať BT zopár mesiacov a potom už len teplomer použijete ako "kontrolku" či je bt v poovu hodnotách, alebo nie... 🙂
@pa_mi Ahoj - no cyklus sa upravil v podstate hned v druhom mesiaci... No ale ovulacia dava na seba cakat. Bez Clostylu ani nebola... ☹ Dokonca aj teraz napriek ovulacii k oplodneniu neprislo a momentalne mam od vcera manstruaciu... ☹ 😢 Tebe moc drzim palce, vydrz to a nevzdavaj to...
@mirka2305 Neviem presne, myslim, ze znizuje ucinok alebo vstrebavanie alebo take nieco. Na www.lejdy.sk v poradni pre snazilky o tom pisu
@ompi ach, to mi je luto. ja som momentalne v stave ze si idem od vsetkeho toho snaziveho cirkusu oddychnut a uzit si leto. myslim ze nam to obidvom doma, hlavne mne prospeje 🙂 trochu zmena. a budem pit pekne inofolic a na jesen sa do toho zase pustime, .....a mozno uz ani nebude treba 🙂
Ahojte babule, pridava sa k vam, dnes som zacala brat druhe balenie inofolicu v tabletkach, beriem 2 za den, a je to prvy mesiac s nim, tak uvidim ci sa udeje nejaky zazrak... Je to dost nakladne, ale radsej vyskusam vsetko dostupne a prirodne ako ist pod hormony a umele.... Nehovorim, ze nepojdem, ale predtym nez sa tak rozhodnem, chcem vyskusat najskor tu prirodnejsiu cestu... okrem inofolicu beriem aj femigard, ten zatial asi tyzden...

@bambi9 juj nestras☹ včera boli ovu testy riadne pozitívne tak som zvedavá, ja mávam takéto bolesti každý krát pri ovu,, a potom aj ovu bola potvrdená sonom.. A u Teba je aký problém? ja mám prechodný asi len jeden vajcovod a manžel zhoršený spg