Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@tinkatinulka aj ja mam dve tie mutacie, ano to staci a sa mi zda, ze som tu niekde na mk citala ze aj polovicku b12, ale nie som si moc ista. fraxiparin cele tehu, no super
@vafinka Fraxiparim predpisuju ked mas Leidena alebo homozygotne mutacie ale nabuduce určite budem brať anopyrin, preventívne.Zistovali ti hladinu homocysteinu?
@tinkatinulka to veru neviem, ja som mala iba genetiku
@vafinka Jaj ano to mi na hemetologii robili rozbor krvy ale to bolo všetko,lekarka ma ani na vyšetrenie nezobrala a konzultovala som iba po telefone aj to bola katastrofa.A brala si dake lieky este po vklade???
@tinkatinulka ahoj, ja beriem inofolic vyse tyzdna a zatial pozorujem ze sa mi menej mastia vlasy .....no hadam aj na vajka to bude mat dobry vplyv 😀
@tinkatinulka ja som ani nikdy ziadny vklad nemala, tam som sa este nedopracovala ☹
@vafinka Prepac ja som zabudla..a prednisom si nebrala alebo nemala brat?
@little_miracle No kukam na nete co okolo toho a asi neodolam a objednam aj ja.Ako davkujes?
@tinkatinulka vies, ja nemam ani iumno vysetrenie, neviem preco sa robi,
@tinkatinulka beriem ho 2x denne a pridala som si povinne aj alchemilkovy cajik, tiez 2x denne
@vafinka Na reprodukcnej imunologii ti môžizistiť asi 100 príčin neplodnosti..tvoju krv preveria na všetkovake možné ochorenia, aj napríklad či nemáš celiakiu a tvoju obranischopnosť voči partnerovým spermoškám, embryu a podobne..už o týždeň ideme do Prahy na toto "lacné " vyšetrenie nakoľko je tam najleší rozsah na CR a SR.
@little_miracle aha a beries od akej značky?Aby som vedel kolko mam objednať aby som to na 100x nekupovala.Alchemilku kombinujem so ženským čajom na očistenie tela, teraz potrebujem hlavne teraz sak už 6 dni krvácam po potrate a nema to konca kraja.
@tinkatinulka aha, a kolko to tam stoji, ta lacnota??
@tinkatinulka a to si sa tam len tak sama od seba objednala, ci na odporucenie od lekara??
@vafinka NO cena je orientačná 7-9 tis.korun českých. Ale u mna si myslím že tu daky problem bude.lebo moje telo sa asi bránilo embryu ako votrelcovi..moj pocit aj ked aj ta krv ma máta.Dam vediet ked pridem že čo všetko vyšetrovali, výsledky by mali byť ešte do vianoc tak dúfam že aj budu aby sme mali aspon vianoce v pokroku.Kedže šetríme na emryjka tak vianoce budú o láske a pochopení 🙂
@vafinka NO odporucanie ti dajú aj tvoj gyndos aj v CAR, ale ako samoplatca tam možeš ísť len tak.Čakacia doma na termín je asi 3 mesiace ale kedže mi jedna skvela osobka tu z MK prenechala svoj termín tak preto idem už teraz.
@tinkatinulka a cena
@vafinka 7-9 000 CK
@tinkatinulka no tak to je dost a tu na sr, sa to da kde urobit
@vafinka Je to dosť ale na SR ti taky rozbor niekde nespravia..v Ke a Ba robia daco podobne ale nie s takým rozsahom hlavne či nezabiješ vlastne embryo tvojím imunitným systémom..je to smutne že takéto dačo je iba tam ale ja už kašlem na prachy a podstupim, aspon pre klud duše.Tak opat tento rok nebude pod stromčekom moj vysnívamý kávovar ale kedže pre babatko už nepijem kavo vobec tak ani neni čo lutovať 🙂
@tinkatinulka aha, tak setrit mancurky, 😠
baby vy ste sa tu ale rozbehli :D ja som si davala robit tu inzul. rezistenciu, nastastie to mi vyslo ok...co sa tyka hemato tiez mam nejake dve mutacie, ale fraxik vraj pichat az keby sa potvrdilo tehu...za cca 2 tyzdne zacinam stimulovat do druheho cyklu, tak som zvedava ako to dopadne...pri prvom som mala len 5 vajok, ale po PK boli len dve 8-bunk.embrya a aj tak nic z toho...takze moje vajka su urcite nekvalitne :(((
@vafinka Tak nejak, šak banku nevykradame ale ked zrátam kolko nás za posledné dva roky stála naša snaha..hm smutné ale ak bude na konci cesty babatenko tak na toto sa smahom ruky zabudne.
@mili78 Uha no a nemas nahodou PCO?
@tinkatinulka hm, ved ano, tak ja dufam, ze vysledky budete mat ok, a ze problem aní ziadny nebude. a potom mimi na ceste 🙂
@tinkatinulka .... no to neviem, klasickí gynekologovia mi tvrdia, ze mam...ale gynekologovia v centre, ze nemam ... tak si vyber :D
@vafinka OKi plán pekný len plniť by trebalo...asi si vytvorím tabulku kde si budem vyškrtávať čo všetko je príčina.Takže pojdem k mojej doktorke po zistenie AMH, a inzulinovu rezistenciu,alergiu na soju.To je plán ako sa stať dizajnérom roka v tvorbe vajok.

@vafinka Ja mam dve MTHFR heterozigot, ževraj stači úžívať kys.listovu ale niektore baby aj k takej mutacie pichaju injekcie alebo užívaju lieky.