icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

janaj733
14. máj 2013

ahojte baby dnes som si kupila ovu test ten co sa zistuje ovu podla slin som 14ty den cyklu ovu by mala byt uz a mne tam ukazuje kristaly ze mam neplodne dni nemate s tym niektora skusenosti? myslite ze ovu uz mohla byt?alebo ze este len bude cyklus mam pravidelny.

blcha76
14. máj 2013

@janaj733 No ja ti neviem, ale niekde som čítala, že baby ktoré ho mali, povedali že je to dobrá hovadina, že to vôbec spoľahlivo nefunguje 😖 ...

janaj733
14. máj 2013

@blcha76 no co uz je kupeny tak skusim testovat dalej 😉

janaj733
14. máj 2013

baby uz som dnes pisla ohladom ovulky som 14ty den cyklu test ukazal ze ovu nieje ale zacala som mat bolesti pod bruchom ako pri menzaku myslite ze je to zacinajuca ovulka?

angelin1410
14. máj 2013

ahojte kočky🙂 chcem sa aj ja podelit o skúsenosť s Inofolicom. Užívať som začala tento cyklus 2x denne jedno vrecko.Teda dva cykly dozadu som užívala tiež,ale to nejak nerátam,lebo som ho nebrala poctivo,ale viacmenej,ked som si spomenula. A navyše vtedy som užívala ešte aj Clostil a Duphaston. Teraz som bez liečby (teda jedine Medocriptine na zvýšený prolaktín). Lekár po laparoskopii a polročnej liečbe naštartoval ovuláciu,ale nepodarilo sa mi zatial otehotniet. Po troch mesiacoch s Clostilom a Duphastonom a predošlej liečbe Merionalom,povedal,že teraz už je to len na mne a manželovi. Takže skúšame ďalej. Je to už vlastne rok a pol,čo sa snažíme. Teraz som sa rozhodla pre Inofolic a moj prvý cyklus s ním bol veru iný ako predošlé. V prvom rade mi výrazne skrátil cyklus, MS prišla 23.DC,čo sa mi veru predtým nestalo. Moje cykly boli pomerne pravidelné - vačšinou 29-30 dní.
Okolo 14 DC ma na striedačku pichal raz lavý raz pravý vaječník, ale či to naozaj bola ovulka,to netuším.Skor si myslím,že nie. Navyše aj tá krátka druhá fáza cyklu by nasvedčovala,že neprebehla. Teplotu nemeriam,mám prácu na smeny,takže je to nereálne. Co ma ale zarazilo, boli strašne zvláštne bolesti a kŕče v bruchu,také silné pichanie,že som sa musela zastavit a predýchat tu bolest. Taketo bolesti som nikdy predtým nemala a to mávam naozaj extra silne bolesti. Ale tieto boli uplne iné...Neviem,čo sa udeje ďalší cyklus,ale je jasné,že Inofolic účinkuje. Ci pozitívnym smerom,to sa uvidí. PEvne verím a dúfam,že áno.. A všetkým vám ostatným tiež držím palce, aby to čoskoro boli // 🙂🙂🙂

julciatko1
14. máj 2013

Ahojte dievčatá 🙂
Mám otázku na Inofolic... Naozaj sa nesmie pri užívaní inofolicu piť káva? Tu som čítala, že vraj zabraňuje vstrebávaniu či čo, lebo ja beriem Inofolic každé ráno a hneď zatým si dám dve kávy 😀 Ešte ho neberiem dlho, len týždeň asi, a beriem ešte aj Duphaston. Lekár mi naordinoval mesiac brať Inofolic raz denne spolu s Duphastonom, a po mesiaci mám Duphaston vysadiť a dúfať, že mi prídu krámy aj bez Duphastonu. Ale tá káva ma dosť zaskočila, lebo v príbalovom letáku sa nič také nepíše, tak si to chcem radšej overiť, aby som ho nebrala zbytočne ☹

julciatko1
15. máj 2013

@janaj733 mam teraz plno kamosiek ktore sa snazia otehotniet,vratane mna, a kazda ma ovulaciu ovela neskor ako je normalne. Jedna ma 17ty den, dalsia 19ty den... Existuje aj taka masinka na zistenie ovulacie,ale je strasne draha,stoji okolo 200€ ☹ ak chces tak ti zistim nazov.
Ja som napr. bola u svojho gyn. A ten mi povedal, ze ovulaciu mam vtedy,ked mam taky husty,mazlavy vytok, ale povedal mi aj to, ze vela parov ktore chcu rychlo otehotniet tak robia velku chybu, ze maju sex kazdy den. Spermie potrebuju 48 hodin na to aby boli zivotaschopne. Takze to vychadza, ze sex treba mat kazdy treti den,ale v ten den mozete mat sex aj niekolko krat,kym si drahy neminie zasoby 😀 a potom zase dva dni pauza... Dufam, ze som ti aspon trocha pomohla 🙂

bubo80
15. máj 2013

Ahojte dievčata chcem sa spytat pijete inofolic aj pocas menstruacie???

julciatko1
15. máj 2013

@bubo80 ja ano 🙂 doktor mi nepovedal,ze by som ho mala vtedy vysadit...

janaj733
15. máj 2013

@julciatko1 no neriesime sex kazdy den ale tak kazdy druhy no uvidim zajtra nasadim duphaston ak nahodou a uvidi sa 🙂

janaj733
15. máj 2013

@julciatko1 a co sa tyka ovulacie ja mam pravidelny 28-29 dnovy cyklus tak by to mohlo byt v tej polovici no to zalezi od dlzky cyklov tak dufam ze to prebehlo a mozem nasadit duphaston 🙂

donna11
15. máj 2013

@julciatko1 ahoj, kavu pit mozes a musis dodrzat odstup medzi uzitim minimalne hodinu, to plati aj pre alkohol a kofeinove napoje..inak to znizi ucinok..

siska765
15. máj 2013

@bubo80 ano aj pocas MS sa ma normalne pit nepretrzite a je jedno kedy zacnes a kedy skoncis nadobro s nim

matulik73
16. máj 2013

Ahojte baby🙂
mne nasadila lekarka Inofolic v pondelok, tiez mam PCOS...chcem sa spytat, po akej dobe sa dostavili ucinky?Uz v prvy mesiac uzivania vam to upravilo cyklus?

julka82
16. máj 2013

@matulik73 urcite to sposobuje zmeny prvy mesiac. Mne to natiahlo cyklus a poriadne, ale vacsine dievcat to pekne skrati 🙂, navyse mi to od ovulky sposobovalo aj bolesti v podbrusku. Urcite nejake zmeny pocitis

taja27
16. máj 2013

@julciatko1 hmm tak neveim či si zle pochopila alebo nie ale husty mazlavý vytok asi ťažko....je riedky ako vaječne bielko priesvitný natahuje sa....
baby PCO sa nedá leičit je to prechodný stav u každej ženy sa vyskytne....PCOS je trvaly nevyliečitelný stav...doležite je že je ovulacia aj ked neskor ale je...

matulik73
16. máj 2013

@julka82 dakujem...uz teraz sa citim trosku inak...uvidim,kedy pride mrcha🙂

bibisko
16. máj 2013

@janaj733 No ja ho mam tiez, ale nikdy mi nic normalne neukazal...

bibisko
16. máj 2013

@julciatko1 Mne to hovorila Dr a nasla som to aj tu: Nezabudnite, že INOFOLIC by sa nemal užívať zároveň s nápojmi obsahujúcimi cukor alebo glukózu, ani spolu s kofeínovými nápojmi.
http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/inofolic-faq

janaj733
16. máj 2013

@bibisko ale ja si myslim ze u mna ovu prebehla lebo tesne ked si myslim ze som ovu mala tak na druhy dem mi to ukazovalo nieco ako kristaly ale uz nie tu paprad a na dalsi den uz len male drobne bodocky a dnes tiez bodky myslim ze prebehla no uz len dufat ze sa ujalo a ze clostil a inofolic tomu dopomohli 🙂

siska765
16. máj 2013

@janaj733 mne clostil s inofolicom zabrali len snad to vsetko bude ok az do konca

janaj733
16. máj 2013

@siska765 tak drzim palceky ja tiez strasne dufam ze sa zadarilo 🙂

janaj733
16. máj 2013

baby ako je to s duphastonom berem ho od 15teho do 25 ale neviem ci 1x denne alebo 2x1 denne 😒 poradte nemam na skatulke napisane a uz som zabudla ako mudr vravel 😅

julciatko1
16. máj 2013

@bibisko Ved ja si ho rozrábam vo vode 🙂 len potom asi 5 min. si dám kávu na raňajky... ale dnes už som si dala hodinu odstup a beriem Inofolic neskôr 🙂 Ďakujem 🙂

julka82
16. máj 2013

@janaj733 ja som ho brala rovnako jednu rano a jednu vecer, len pozor aby si ho brala az po ovulke!

elje
16. máj 2013

@matulik73 Ahoj, mne sa ucinky dostavili hned prvy mesiac ako som inofolic nasadila v podobe mojej prvej ovulacie, hlienu a pichania vajecnika. Dovtedy som nic take nepoznala 😅 Drzim palce.

sprituska
16. máj 2013

@janaj733 2 krat denne a davaj si pozor aby si to brala presne lebo ked budes zabudat tak dopadnes ako ja, mam maximalne rozhadzany cyklus. 😒 teraz mi to vsak doktor vysadil a davam si vitex tinkturu a s mojim telom sa deju zazraky. Vsetko je ako hodinky! 🙂

zojazoya
16. máj 2013

ahojte; Inofolic som uzivala cca. od polovice decembra 2012 a teraz som cca. v siedmom tyzdni tehotenstva 🙂 Drzte mi palce, aby bolo vsetko OK. Aj moja gynekologicka hovori, ze je to velky zazrak... Inak, ak by ste chceli vyskusat, momentalne potrebujem predat 3balenie Inofolicu - samozrejme za vyhodnu cenu 35 EUR vratane postovneho. Je to nepouzite trojbalenie (3 krabicky po 20 vrecusok), ktore som si objednala tyzden predtym, ako som zistila, ze som tehotna. 🙂

ennynka
17. máj 2013

@zojazoya blahozelam 🙂 a kolkokrat denne si to brala?a ako dlho ste sa predtym bezuspesne snazili?

ria191
17. máj 2013

@zojazoya ak si ho ešte nepredala tak mám záujem 😀