Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@siska765 ovulacne krvacanie je bezne. Je tu o tom aj vela for, len vzdy som myslela ze to prebehne este pocas toho a nie 5 dni po ovulacii:( a zase mi je divne ze mam ms 5 dni po ovulacii, tym padom nemam ziadnu luteizacnu fazu. 😒 ja sa v tom mojom tele fakt nevyznam. Dnes som zacala pit inofolic a zajtra volam dokymu.
@krisruska Mám veľmi krátku druhú fázu cyklu,aj špinenie pred MS,ale už mi tu kitulka odpísala,že Inofolic by mal vplývať na celý cyklus, vrátane vytvorenia kvalitného žltého telieska.Takže sa naň spolahnem a uvidím. Duphaston teda nechám tak.
@angelin1410 Ja by som Ti tiež odporúčala, dať mu šancu, veď mne tiež tak výrazne zapôsobil až na 3 cyklus čo ho beriem. Uvidíš, každý je iný, takže spôsobí rôzne, ale za pokus nič nedáš, držím Ti palce 😉
Ahojte dievčatá, takže prvý cyklus inofolicu za sebou. Bežný cyklus som mala 32-33 dní. Tento s inofolicom - na 23 DC ovulka a na 37 DC špinenie. Ale zato ukážkové teploty, aj celý priebeh pekný. Od prvého dňa ovulky mám tupú bolesť v podbrušku na pravej strane (hádam po menzese zmizne), mierna zimnica a posledné 2 dni pred mrškou aj divné trávenie. Prvú polku cyklu by som zjedla aj slona, našťastie sa to ustálilo. Asi toľko moje vedľajšie účinky. 🙂 Najbližší cyklus bude snáď kratší, lebo prerobím aj gate 😀 .
@sprituska to ti ako lekár povedal?že je to poovulačné krvácanie? a to tam z čoho vzniká?
@angelin1410 ano lekar, neviem preco to je. Potom som uz nepatrala.
@sprituska Ako čítam, na Teba to presne platí "Moje telo si robí so mnou čo chce" 🙂 . Ale ten Inofolic by Ti mohol pômocť 😉 . Sestre sa raz tiež stalo, že začala krvácať, ale veľmi silo mimo termínu meštruácie a lekár jej povedal, že je to porucha nejakého telieska, vraj sa to občas stane, ale lekári to neviedia vysvetliť, prečo sa občas tak zblázni.
@janedoe ahoj, no ja som šla najskôr sama k endokrinologičke aby mi spravila hormonálny profil ako prvé ale to spraví aj gynekológ a potom keď toto vyšlo ok, tak som šla do car a tam už oni porobili vyšetrenia ako sú protilátky na spermie, potom priechodnosť hlienu pre spermie, priechodnosť vajcovodou a samozrejme manžel spermiogram.. ale keby si šla do car tak oni Ti určite spravia všetko na jednom mieste...
@sprituska Čo sa týka Inofolicu, tak mala som bolesti po ovulke, ako prišla ms, tak už sú preč. Teraz som veľmi zvedavá na tento cyklus, pretože som začala brať 2x1 sáčok, tak čakám, či mi ešte skráti cyklus (len aby som i ovulku neprešvihla 😀 ), alebo sa nič nezmení. Doteraz som brala len 1 šáčok, tak som plná očakávaní 😀
Ahojte kocky! Som v case ovulky a beriem Inofolic treti cyklus. Zatial mi cyklus moc neovplyvnil, ale dnes som citila take ako keby predmrchovske bolesti, moze to byt vplyvom Inofolicu na ovu? Nikdy som to nepocitovala, vacsinou som citila len ako keby pichanie v oblasti vajecnikov, ale teraz to je taka bolest ako keby v celom bruchu
BABY. Zalozte niekto skupiny Snazilky,tie co tu ste uz dlho a sa snazite,kadejake skupiny tu su ale taka ani jedna

@sprituska fuuuha tak to netusim to som nikdy nezazila bud som mala MS albo nie skus zavolat dokymu,ja som ani nepocula este o ovulanom krvacani 😒