icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

siska765
19. máj 2013

@sprituska fuuuha tak to netusim to som nikdy nezazila bud som mala MS albo nie skus zavolat dokymu,ja som ani nepocula este o ovulanom krvacani 😒

sprituska
19. máj 2013

@siska765 ovulacne krvacanie je bezne. Je tu o tom aj vela for, len vzdy som myslela ze to prebehne este pocas toho a nie 5 dni po ovulacii:( a zase mi je divne ze mam ms 5 dni po ovulacii, tym padom nemam ziadnu luteizacnu fazu. 😒 ja sa v tom mojom tele fakt nevyznam. Dnes som zacala pit inofolic a zajtra volam dokymu.

ennynka
19. máj 2013

@sprituska ahoj.a nemoze to byt ze si nahodou tehotna?a ze by to bolo tzv. uhniezdovanie(myslim ze niekde som nieco take citala tu na MK) ?

angelin1410
19. máj 2013

@krisruska Mám veľmi krátku druhú fázu cyklu,aj špinenie pred MS,ale už mi tu kitulka odpísala,že Inofolic by mal vplývať na celý cyklus, vrátane vytvorenia kvalitného žltého telieska.Takže sa naň spolahnem a uvidím. Duphaston teda nechám tak.

sprituska
19. máj 2013

@ennynka no kiez by si mala pravdu, ale uz krvacam 2 den, neviem ci pri uhniezdovani to moze tak dlho trvat. 😒

ennynka
19. máj 2013

@sprituska tak to neviem teda,uvidis potom ci to bolo to alebo nie...

krisruska
19. máj 2013

@angelin1410 Ja by som Ti tiež odporúčala, dať mu šancu, veď mne tiež tak výrazne zapôsobil až na 3 cyklus čo ho beriem. Uvidíš, každý je iný, takže spôsobí rôzne, ale za pokus nič nedáš, držím Ti palce 😉

siska765
19. máj 2013

@sprituska noooo tak som o nieco mudrejsia ,ale lepsie aj tak bude ked mu zavolas,aspon budes moct pokojnejsie spavat.

julka82
20. máj 2013

Ahojte dievčatá, takže prvý cyklus inofolicu za sebou. Bežný cyklus som mala 32-33 dní. Tento s inofolicom - na 23 DC ovulka a na 37 DC špinenie. Ale zato ukážkové teploty, aj celý priebeh pekný. Od prvého dňa ovulky mám tupú bolesť v podbrušku na pravej strane (hádam po menzese zmizne), mierna zimnica a posledné 2 dni pred mrškou aj divné trávenie. Prvú polku cyklu by som zjedla aj slona, našťastie sa to ustálilo. Asi toľko moje vedľajšie účinky. 🙂 Najbližší cyklus bude snáď kratší, lebo prerobím aj gate 😀 .

sprituska
20. máj 2013

@siska765 tak mam odpoved, poovulacne krvacanie- dokonca aj take existuje, som ani netusila. A ze je to uplne normalne. Ale z tehotenstva tento cyklus asi nic nebude 😒

sprituska
20. máj 2013

@julka82 ja pijem len druhy den a tiez by som jedla vsetko co vidim 🙂

angelin1410
20. máj 2013

@sprituska to ti ako lekár povedal?že je to poovulačné krvácanie? a to tam z čoho vzniká?

sprituska
20. máj 2013

@angelin1410 ano lekar, neviem preco to je. Potom som uz nepatrala.

janedoe
20. máj 2013

@rica1 no nic.... tento mesiac to tiez nevyslo, takze ideme behat po doktoroch... chcem sa preto opytat, ktore vysetrenia si mam teda vydupat.... alebo ist radsej do CARu a nechat vsetko na nich?

krisruska
20. máj 2013

@sprituska Ako čítam, na Teba to presne platí "Moje telo si robí so mnou čo chce" 🙂 . Ale ten Inofolic by Ti mohol pômocť 😉 . Sestre sa raz tiež stalo, že začala krvácať, ale veľmi silo mimo termínu meštruácie a lekár jej povedal, že je to porucha nejakého telieska, vraj sa to občas stane, ale lekári to neviedia vysvetliť, prečo sa občas tak zblázni.

krisruska
20. máj 2013

@bambula27 Ono všetko je možné. Každému zaberie inak a niekomu skôr inému neskôr, ja som sa sebe začala pozorovať jemné zmeny od začiatku, ale také radikálne nastali až v 3 mesiaci, keď sa mi posunula ovulka a skrátil cyklus. Dúfam, že Ti pomôže, držím palce 😉

rica1
21. máj 2013

@janedoe ahoj, no ja som šla najskôr sama k endokrinologičke aby mi spravila hormonálny profil ako prvé ale to spraví aj gynekológ a potom keď toto vyšlo ok, tak som šla do car a tam už oni porobili vyšetrenia ako sú protilátky na spermie, potom priechodnosť hlienu pre spermie, priechodnosť vajcovodou a samozrejme manžel spermiogram.. ale keby si šla do car tak oni Ti určite spravia všetko na jednom mieste...

sprituska
21. máj 2013

@krisruska no tak to mas pravdu, obcas si myslim, ze je to len blby vtip co si to telo so mnou robi. Ms mavam bezne 12 dni. Medzi tym este ovulacne krvacanie, krvacam castejsie ako nekrvacam. 😒

krisruska
21. máj 2013

@sprituska Chúďa moje 😒 , ja mám nervy keď krvácam 7 dní, ale 12, to musíš byť z tohi i dosť vyčerpaná, neberieš ešte nejaké vitamíny, železo, alebo niečo?!

sprituska
21. máj 2013

@krisruska ani nie, mala som duphaston, ale uz ho mam vysadeny, lebo vobec nezaberal.teraz ten inofolic, tak uvidime.

krisruska
21. máj 2013

@sprituska Veľa babám zabral, tak verím, že pomôže i Tebe 😉

sprituska
21. máj 2013

@krisruska dakujem. A ty sa ako citis? Vsetko ok?

krisruska
22. máj 2013

@sprituska Čo sa týka Inofolicu, tak mala som bolesti po ovulke, ako prišla ms, tak už sú preč. Teraz som veľmi zvedavá na tento cyklus, pretože som začala brať 2x1 sáčok, tak čakám, či mi ešte skráti cyklus (len aby som i ovulku neprešvihla 😀 ), alebo sa nič nezmení. Doteraz som brala len 1 šáčok, tak som plná očakávaní 😀

sprituska
22. máj 2013

@krisruska tak aspon viem z coho mam tie tlaky v podbrusku. Ja sa tesim na novy cyklus, uz by sa mohlo zadarit konecne 🙂

krisruska
22. máj 2013

@sprituska Do nového cyklu idú všetci v veľkými nádejami, dúfam, že budú pre obe realitou 😉

kitulka
22. máj 2013

Ahojte kocky! Som v case ovulky a beriem Inofolic treti cyklus. Zatial mi cyklus moc neovplyvnil, ale dnes som citila take ako keby predmrchovske bolesti, moze to byt vplyvom Inofolicu na ovu? Nikdy som to nepocitovala, vacsinou som citila len ako keby pichanie v oblasti vajecnikov, ale teraz to je taka bolest ako keby v celom bruchu

ennynka
22. máj 2013

BABY. Zalozte niekto skupiny Snazilky,tie co tu ste uz dlho a sa snazite,kadejake skupiny tu su ale taka ani jedna

krisruska
22. máj 2013

@kitulka Ahoj, ja som pred užívaním Inofolicu ovulku necítila, ale teraz mávam presne také príznaky ako pred menštruáciou, bolesti v podbrušku i kríže cítim, takže to mohol spôsobiť i Tebe.

sprituska
22. máj 2013

@ennynka je tu taka skupina, som v nej. Poslem ti ppzvanku?

ennynka
22. máj 2013

@sprituska no mozes.a ako sa vola?ja som tam nic take nevidela...