icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

happyfrog80
23. máj 2013

Nabuduci rok zase pride nieco lepsie z Grecka a bude to drahsie 😀 ale mozno aj otehotniete po tom 😀

siiimka
23. máj 2013

@happyfrog80 a antikoncepcia nie je bordel?! za to sa nedávajú peniaze?! ale škoda reči 🙂 nad tebou sa človek nemôže ani pozastaviť, jedine ťa ľutovať lebo kvôli takým ako si ty, je svet taký aký je...

kraskanz1
23. máj 2013

@happyfrog80 Moja ty si velmi zle na tom...

jajka1980
23. máj 2013

@happyfrog80 Nezdá sa ti, že si trápna??? Písať tu také hlúposti dokáže len zákerný človek ...Jednoducho nevieš prekusnúť, že niektorým tento produkt pomohol??? Je mi ťa nesmierne ľúto..a mala by si sa dať liečiť...Lebo to, čo tu vystrájaš je choré.. 🙄

kraskanz1
23. máj 2013

@happyfrog80 Mala by si si nastudovat na aku diagnozu je urciteny tento liek a preco niektorym babam pomohol a preco niektorym nie. Nieje to leik na vsetko je to liek na PCOS (syndrom policystyckych vajecnikov) + inzulinova rezistencia na to je to priam zazrak. Je zbytocne co tu pises tieto negativa ty mas mozno inu diagnozu a mala by si navstivit v prvo rade psychologa a potom nejake centrum asistovanej reprodukcie ak s ti dlho nedari.

sprituska
23. máj 2013

@happyfrog80 mas skusensti s inofolicom? Podla toho co tu pises nemas, tak tahaj prec ZABA z tejto diskusie s nazvom inofolic- skusenosti!!!

kraskanz1
23. máj 2013

@sprituska Inac aj ja mam pocit ze je to nejaka unudena 15 rocna soplana uz som sa tu s takymi unudenymi pubertiackami stretla. 😒

jajka1980
23. máj 2013

Ja si myslím, že dotyčnú @happyfrog80 zaujíma tento produkt, inak by nehľadala na nete túto tému..
A to čo tu píše, je samá fraška..jednoducho je zákerný človek bez chrbtovej kosti, ktorý sa nedokáže tešiť zo šťastia iných... 😨

sprituska
23. máj 2013

@kraskanz1 moze byt, ved to je jedno,kazdopadne som ju dala bloknut adminom. Dnes mam zlu naladu 🙂 a vytacaju ma taketo slecny co nevedia kde je sever ale pisat bude donekonecna

kraskanz1
23. máj 2013

@sprituska Jasne treba ju bloknut lebo ona doslova uraza to nieje vyajderenie nazoru s negativnou skusenostu. Proste vyvolava konflit lebo sa nudi.

jajka1980
23. máj 2013

@sprituska Dobre si spravila..lebo tak negatívny človek tu jednoducho nemá čo robiť...a uráža ľudí, ktorých ani nepozná a možno im nesiaha ani po členky..
Je to človek súci na psychiatriu...a je mi jej ľúto....

kitulka
23. máj 2013

@happyfrog80 No podla tej foto si z toho "bordelu" ako ho nazyvas celkom dost na sebe otestovala, ale Tebe to skor psychiku zablokovalo

ivec16
23. máj 2013

@happyfrog80 nie zeby som to povazovala za zazrak, ale si predstav, ze aj v zahranici ho predavaju (a ako pisali ine baby, ked to nejde, tak skusia vsetko)... a lekar? no zatial mi odporucil iba HAK (ta mi isto pomoze otehotniet)...

jajka1980
23. máj 2013

@kraskanz1 Ahoj...Jéééj..tebe zabral Inofolic?? Teším sa... 😵
Ja s ním začínam od najbližšej mrchy...Ja som OK..ale drahý má zlý spermiogram. Objednala som mu z netu Fertil Man, a Macu + berie už aj A-Z Vitamíny ...Snád zaberú a my sa dočkáme tiež vytúženého sna, o ktorý sa pokúšame pekných 13.rokov...
Vedia ma vždy potešiť pozitívne správičky...a pohnúť dalej...No verím Inofolicu...ale nič nepredbieham radšej..
Pekne si užívaj tehulkovanie a prajem všetko naj..do úspešného konca.

kraskanz1
23. máj 2013

@jajka1980 Ano veru pomohol mi znizil mi tu hnusnu inzulinovru rezistenciu tak sa tesim neivem ci to tak bude aj po porode ci sa mi veci napravia alebo sa vseto vrati do starych kolaji ale nastastie sa nam to podarilo mala som ale kombinaciu 2x1 inofolic + 3x1 clostil o3DC 5dni a potom na 13DC ovulka ako vysita a rovno 2 foliky boli ale v brusku mame jedno tak sa tesime velmi ...
13 rokov to je vlemi dlha doba to uz by bolo nacase aby sa aj vam uz podarilo velmi drzim palceky..

happyfrog80
24. máj 2013

ja podotykam ze antikoncepciu som v zivote nebrala ani nebudem ,viem ze aj to skodi 😉

jajka1980
24. máj 2013

@kraskanz1 Tak to je krásne...a čo bude?? Nato teraz nemysli...Teš sa miminka...a mysli pozitívne.
Ja užívam od 16-26.Dc Duphaston, kedže nedostatok progesteronu. Po ňom som mala do teraz vždy kvalitné vajíčka..hoci nie veľa.Ale Ms pravidelná, ovulka tiež.
Ano..je to dlhá doba, no my sa nevzdávame..
Tak držím moc moc palce, aby ste to dotahli ľavou zadnou do úspešného konca.. 😉

milousova
24. máj 2013

@happyfrog80 nase peniaze su nase peniaze. Vlastna skusenost je na nezaplatenie, co pomohlo jednej nemusi pomoct druhej atd. Podla toho, co si pisala, ze tebe nepomohlo nic - maca, femi kvapky,..... si patrila aj ty medzi nas "kravy, zufalky, blbych ludi" takze ak mas zlu skusenost tak v poriadku berieme tvoj nazor na vedomie. A Inofolic si neskusala? Lebo vies tu si v skupine inofolic skusenosti, co znamena, ze sem prispievaju zeny, ktore maju pozitivne alebo aj negativne skusenosti s nim, ale to som v tvojich vyjadreniach nejak nepostrehla 🙂

milousova
24. máj 2013

prvy mesiac s inofolicom mam za sebou. Zo zaciatku dost silne bolesti vajecnikov, ktore po ovulke, ktoru mi posunulo z 23 DC na 18 DC 🙂 ustupili. Menstruacia prisla po 15 dnovej LF, co som predtym mala tak 9-11 🙂 len skoda, ze nepomaha aj na bolesti pri mrche, bo je to celkom sila, take som este nemala ☹

jajka1980
24. máj 2013

@happyfrog80 Ked je podľa teba všetko škodlivé, ako tu opisuješ, načo vlastne vyhľadávaš tieto fora??Je to podľa mňa blbosť...ty si možno ani neuvedomuješ, ako tu negatívne vplývaš na nás ostatné...!!
A určite máš v hlave nejaký kolaps, ked tu tak vypisuješ tie sprostosti..a nedokážeš sa tešiť zo šťastia iných..

jajka1980
24. máj 2013

@milousova Ja tie bolesti poznám..Mala som ich aj tento cyklus...no Inofolic začínam užívať na další cyklus, tak mi to povedala gyndoška...
Bolesti mávam od 15.rokov...no nielen to, ale aj zvraciam, hnačkujem....+ silné krče...
No som rada, že ti zaberá Inofolic..držím palce. 😉

boniqa
24. máj 2013

babenky berie tu niektora s inofolicom aj clostil?

kraskanz1
24. máj 2013

@jajka1980 papa inofolic aj duphaston? Keby si vysadila duphaston dojde ti mrska? Lebo ja som papala tiez duphaston ale len an mrchu aby som ju mala kazdy mesiac ale problem to neriesilo.
@boniqa ano ja som s touto kombinaciou otehotnela inofolic 2x1 a clostil 3x1.

annavi
24. máj 2013

ahojte baby..hentú herečku @happyfrog80 ja velmi dobre poznám z iných tém..a je to teda riadna psycho... 😅 hmm..co uz ...len ignorovať takychto ludí a ona sa stiahne sama z týchto diskusií... 😝

kraskanz1
24. máj 2013

@annavi sa cudujem ze @happyfrog80 este admini nestopli vcera tu pisala kocka ze ju nahlasila adminom. Ved je evidentne ze len vyvolava konflikt v teme. ZRUSIT JEJ UPLNE NICK!!!!!!

annavi
24. máj 2013

@kraskanz1 ja som ju uz tiez nahlasila adminovi.. a je len otázkou kedy @happyfrog80 nadobro zmizne z týchto tém.a ani pes za nou neštekne...hmm..chuderka...je na tom ako sa zda velmi zle... 😔

ennynka
24. máj 2013

@annavi len aby potom nechodila strasit pod inym nickom 😕
@kraskanz1

annavi
24. máj 2013

@ennynka ona sa aj pod novzm nickom "prekecne" svojimi primitívnymi príspevkami.. 😅

donna11
24. máj 2013

@happyfrog80 po tomto sa uz teda vobec necudujem, ze babo k tebe nechce prist!!pri tvojich blbych reciach by len trpelo cely zivot..vsetko dobre ti zelam

daska32
24. máj 2013

ahojte. ponukam cele balenie Infolicu.aky by ste mali zaujem piste mi do IP.dakujem