Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@julka82 nie nie, ja uz nepijem, to by bol velmi drahy spas..hned som ho vysadila, jak som zistila, ze som tehu, ze uz je zbytocne ho brat..al skus si nechat aspon hodinovy rozostup, ak to zvladas..to si mavala celkom pekny cyklus, mozno len telo malo sok, ale vidis, vsetko co malo prebehlo 😉
@happyfrog80 Ja ti to nezazlievam, no ak chceš prispievať, mala by si nasadiť iný prístup, bez urážok a nadávok..
Ak už ho niekto užíva alebo chce užívať, je to vlastne rozhodnutie...a áno..možno nepomôže každej, no každá žena, ktorá sa snaží o miminko vyskúša všetko..Nech to stojí, čo to stoji..
A to že je drahé...no oveľa lacnejšie ako IUI alebo IVF...ja som prešla aj tým, takže viem o čom sa bavím s tebou..
Takže ak chceš prispievať, trocha porozmýšľaj, čo napíšeš..a bez nadávok a urážok.. 😲
ahojte baby mam este zvysnych 25 sackov inofolicu neal by niekto zaujem na cene sa da dohodnut prosim piste IP dakujem
Zvysuje vam niektorej infolic BT? Ja mam 37,1, uz 5 den a som 25DC, 11DPO a vyzera to na prvy den noveho cyklu ☹
@sprituska mne nie, no minule som mala krátku LF... a tehu to nebude?
Ja neviem, vcera som mala taka jemne hnede spinenenie a dnes je to ruzova krv aj :(
@sarafortuna som zabudla oznacit
@sprituska mne po mesiaci stale test ukazoval, ze nie som tehotna 🙂 a zrazu uz zaciname treti mesiacik 😀
@anetka2911 to je super, gratulujem. len ja nechapem to krvacanie :( od piatku spinim, vcera vecer som zacala krvacat trosku a aj dnes rano :( takze asi z toho nic nebude. aj ked mam vsetky priznaky :D ale nevadi, skusime dalsi cyklus
ahojte baby, citam,že máte skusenosti s inofolicom. Aj ho užívam prvý cyklus už 9 den a cítim bolesti v podbrušku - hlavne večer. Nemáte takého skúsenosti? Co to môže znamenať. Už sa objavil aj hlien, len sa mi to zdá skoro na 9 DC.
ahojte baby v sobotu som mala oblickovu koliku neskutocne bolesti vyzera to na zapal oblicky chcem sa opytat ci moze zapal ovplivnit tehotensky test 26.5. som si robila tehu test vysiel negativny MS mam dostat az okolo 29-30.5. myslite ze to bolo skoro alebo moze zest ovplivnit zapal?vdaka
Baby cez víkend prišla babka a že sa jej snívalo o rybačke (=prírastok), hypnotizujeme každého bociana....do kelu do leta to musíme dať 😀
@duda223 ahojky, ak si prečítaš pár diskusií dozadu zistíš, že bolesti sú s inofolicom úplne normálne. Ja mám ešte stále divné tlaky v podbrušku a to mi už beží nový cyklus 😒. Čo sa týka tej ovulky - je to skoro, ale keď som videla grafy BT, tak sa to stáva. Ja som mala na 22 deň, menila by som s tebou 😉
@anetka2911 nerozpravam z cesty je to tak a je to len a len pravda ,vsetko co je drahe je na prd a hlavne vsetko z Talianska 😀
@alja20 ahoj no mi mame toho za sebou viacej partner bol na vyšetrený a doktor povedal že ak sa okolo mna len prejde musim ostat tehotna ze v dnesnej dobe maloktorý chlap ma take spermie mi sme chodili uz aj do centra do BA a ani inekcie na mna nezaberali tak sme si nechali chvílu pauzu a zacala som uzivat inofolic spolu s dufastonom minuli mesiac som dostala a tento uz nie ale robila som si test ale bol negativny 😖 ale robila som si ho na treti den ked mi meskali v piatok idem k doktorovi tak uvidim co mi povie pobolieva ma brucho a stale ma bolia prsia tak pevne dufam lebo uz stracam nadej mi sa snazime teraz v juni bude 8 rokov tebe srdecne blahozelam

@donna11 no veď to, aj ráno by som ho mala asi posunúť asi kvôli tej tabletke. Ale ja som si povedala, že lepšie po malej tabletke ako po veľkých raňajkách 😀 . Tak neviem, niečo musím vymyslieť. Počkaj ty čakáš bábätko a piješ ešte inofolic? To ti kázal dr? Ja som myslela, že potom už netreba 😕 . Čo sa týka môjho cyklu, tak toto veru bolo šialene dlhé. Ja som mávala max 32 - 33 dňový. Tento bol nenormálny 😠