icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

julka82
24. máj 2013

@donna11 no veď to, aj ráno by som ho mala asi posunúť asi kvôli tej tabletke. Ale ja som si povedala, že lepšie po malej tabletke ako po veľkých raňajkách 😀 . Tak neviem, niečo musím vymyslieť. Počkaj ty čakáš bábätko a piješ ešte inofolic? To ti kázal dr? Ja som myslela, že potom už netreba 😕 . Čo sa týka môjho cyklu, tak toto veru bolo šialene dlhé. Ja som mávala max 32 - 33 dňový. Tento bol nenormálny 😠

donna11
24. máj 2013

@julka82 nie nie, ja uz nepijem, to by bol velmi drahy spas..hned som ho vysadila, jak som zistila, ze som tehu, ze uz je zbytocne ho brat..al skus si nechat aspon hodinovy rozostup, ak to zvladas..to si mavala celkom pekny cyklus, mozno len telo malo sok, ale vidis, vsetko co malo prebehlo 😉

julka82
24. máj 2013

@donna11 veru tak to urobím. Ráno to posuniem na deviatu to je po raňajkách a pred desiatou 😅 a večer tiež na 21. Uvidíme aký zázrak to urobí pri druhom cykle 🙂

jajka1980
24. máj 2013

@kraskanz1 Ja užívam duphaston kvôli tomu, že mám málo progesteronu..
Mrcha mi chodí presne na čas..aj ovuláciu mám pravidelne.No ak by som vysadila Duphaston, chýbal by mi progesteron..Mám ho, no nedostatok..

jajka1980
24. máj 2013

@happyfrog80 Ja ti to nezazlievam, no ak chceš prispievať, mala by si nasadiť iný prístup, bez urážok a nadávok..
Ak už ho niekto užíva alebo chce užívať, je to vlastne rozhodnutie...a áno..možno nepomôže každej, no každá žena, ktorá sa snaží o miminko vyskúša všetko..Nech to stojí, čo to stoji..
A to že je drahé...no oveľa lacnejšie ako IUI alebo IVF...ja som prešla aj tým, takže viem o čom sa bavím s tebou..
Takže ak chceš prispievať, trocha porozmýšľaj, čo napíšeš..a bez nadávok a urážok.. 😲

kraskanz1
25. máj 2013

@julka82
@pa_mi Baby nebojte sa nic aj ja som ho uzivala tak kadejako niekedy som aj zabudla a dal asom si 3x za den a tak alebo dva za sebou 😀 hore dole takze to s tym nic nema podla mna... 😀

pa_mi
25. máj 2013

@julka82 @kraskanz1 @donna11 ja to robim tak,ze mam budik na 6.00 - odmeriam BT a pri posteli mam euthyrox a vodu,takze po odmerani sup tabletka.potom este spim.takze po euthyroxe hodinu nic nejem.potom podla situacie okolo 7-9 bud ranajky alebo inolofic. a vecer ho pijem pred spanim

bobatko
25. máj 2013

ahojte baby mam este zvysnych 25 sackov inofolicu neal by niekto zaujem na cene sa da dohodnut prosim piste IP dakujem

sprituska
25. máj 2013

Zvysuje vam niektorej infolic BT? Ja mam 37,1, uz 5 den a som 25DC, 11DPO a vyzera to na prvy den noveho cyklu ☹

sarafortuna
25. máj 2013

@sprituska mne nie, no minule som mala krátku LF... a tehu to nebude?

sprituska
25. máj 2013

Ja neviem, vcera som mala taka jemne hnede spinenenie a dnes je to ruzova krv aj :(

sprituska
25. máj 2013

@sarafortuna som zabudla oznacit

jajka1980
25. máj 2013

@sprituska Ahoj..Skús tehotenský test. Ak máš viac dní zvýšenú BT, môže to byť tehu...čo naznačuje aj to hnedé špinenie a následne ružovkasté špinenie.Tak držím palce a daj vedieť, ako to dopadlo.
Drž sa a hlavne sa nestresuj..Ešte raz: Držím moc moc palce.... 😉

sprituska
25. máj 2013

@jajka1980 dakujem mic, dnes som eano uz testla, ale vobec nic:( preto mi ta teplota nejde do hlavy. Za 4 dni by som mala dostat ms, tak uvidime

jajka1980
26. máj 2013

@sprituska Ešte nie je nič stratené...a testy nie sú 100%...tak držím moc moc palce, aby to bolo pozitívne...A mrcha? Tá nech ide kade ľahšie...nie? Len sa nestresuj a mysli pozitívne..Držím palce... 😉

sprituska
26. máj 2013

@jajka1980 dakujem, ja som este stale kludna, ale ako dlho neviem 🙂))

jajka1980
26. máj 2013

@sprituska Tak to má byť...aj ked viem, že je to ťažké...no stresom by si mohla všetko pokaziť...Tak sa drž /držte.. 🙂

anetka2911
26. máj 2013

@sprituska mne po mesiaci stale test ukazoval, ze nie som tehotna 🙂 a zrazu uz zaciname treti mesiacik 😀

sprituska
26. máj 2013

@anetka2911 to je super, gratulujem. len ja nechapem to krvacanie :( od piatku spinim, vcera vecer som zacala krvacat trosku a aj dnes rano :( takze asi z toho nic nebude. aj ked mam vsetky priznaky :D ale nevadi, skusime dalsi cyklus

jajka1980
26. máj 2013

@sprituska Nestresuj sa...ked krvácaš len ružovú krv, to nič neznamená..Embryjko sa zavrtáva...takže to je normálne.Dokonca poznám kednu kočku z MK...tá krvácala tmavú krv a má doma miminko krásne..Takže nemaj obavy... 🙂

sprituska
26. máj 2013

@jajka1980 uz je tmava... ved uvidime 🙂

jajka1980
26. máj 2013

@sprituska To ešte nič neznamená...Len sa nestresuj...Ved motyka vystrelí aj v nečakaný čas..
Takže ešte nie je nič stratené...dôležité sú krvné výsledky,. 😉

sprituska
26. máj 2013

@jajka1980 dakujem, este stale som kludna 🙂

duda223
26. máj 2013

ahojte baby, citam,že máte skusenosti s inofolicom. Aj ho užívam prvý cyklus už 9 den a cítim bolesti v podbrušku - hlavne večer. Nemáte takého skúsenosti? Co to môže znamenať. Už sa objavil aj hlien, len sa mi to zdá skoro na 9 DC.

janaj733
27. máj 2013

ahojte baby v sobotu som mala oblickovu koliku neskutocne bolesti vyzera to na zapal oblicky chcem sa opytat ci moze zapal ovplivnit tehotensky test 26.5. som si robila tehu test vysiel negativny MS mam dostat az okolo 29-30.5. myslite ze to bolo skoro alebo moze zest ovplivnit zapal?vdaka

julka82
27. máj 2013

Baby cez víkend prišla babka a že sa jej snívalo o rybačke (=prírastok), hypnotizujeme každého bociana....do kelu do leta to musíme dať 😀
@duda223 ahojky, ak si prečítaš pár diskusií dozadu zistíš, že bolesti sú s inofolicom úplne normálne. Ja mám ešte stále divné tlaky v podbrušku a to mi už beží nový cyklus 😒. Čo sa týka tej ovulky - je to skoro, ale keď som videla grafy BT, tak sa to stáva. Ja som mala na 22 deň, menila by som s tebou 😉

sprituska
27. máj 2013

@jajka1980 tak uz ratam druhy den cyklu, do poslednej chvile som verila ze som v tom, vsetky priznaky mam, ale tolko krvi uz uhniezdovanie byt urcite nemoze. Len teplota mi neklesla. Ale vzhuru na novy cyklus. Raz sa to podarit musi! 😉

happyfrog80
27. máj 2013

@anetka2911 nerozpravam z cesty je to tak a je to len a len pravda ,vsetko co je drahe je na prd a hlavne vsetko z Talianska 😀

ingris
27. máj 2013

@alja20 ahoj no mi mame toho za sebou viacej partner bol na vyšetrený a doktor povedal že ak sa okolo mna len prejde musim ostat tehotna ze v dnesnej dobe maloktorý chlap ma take spermie mi sme chodili uz aj do centra do BA a ani inekcie na mna nezaberali tak sme si nechali chvílu pauzu a zacala som uzivat inofolic spolu s dufastonom minuli mesiac som dostala a tento uz nie ale robila som si test ale bol negativny 😖 ale robila som si ho na treti den ked mi meskali v piatok idem k doktorovi tak uvidim co mi povie pobolieva ma brucho a stale ma bolia prsia tak pevne dufam lebo uz stracam nadej mi sa snazime teraz v juni bude 8 rokov tebe srdecne blahozelam

kraskanz1
27. máj 2013

@ingris ty jooo 8 orkov to doba to uz fakt musi ten mrnusik nejakym zazrakom zabludit...drzim palceky...