icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

aleks_30
4. jún 2013

@duda223 Ahoj, aj ja som mala prvy cyklus s Inofolicom bolesti v podbrusku, pichanie vo vajecnikoch, a take riadne bolesti. Trvalo to asi od 4DC az do nejakeho 4DPO ... no hruza skoro cely cyklus. Ale ted som uz v druhom cykle a necitim nic, vsetko sa mi asi pekne upratalo, telo si zvyklo na inofolic a nic ma neboli. Sice az sa obavam, ci tam je vsetko ok 🙂. Prvy cyklus som brala 1 sacok, ted berem 2 sacky , tak duuuuuuuuuuuufam pomoze aj mne 😎 .Ale tento druhy cyklus si meriam bazalku a mam ovulacne teploty, cize neviem ci inofolic zvysuje bazalnu, ale nejako tym mojim teplotam svitori. Snad to nebude nejaky anovulak , bo ma porazi.

hoky
4. jún 2013

Ahojte dievčatá. Má z vás niektorá skúsenosť s užívaním Inofolicu počas stimulácie na IVF? A boli ste úspešné?

milousova
4. jún 2013

@kajark ahoj, ja by som mala zaujem. Napis mi prosim do IP cenu 🙂

krisruska
4. jún 2013

@jessy212 Tehotná môžeš byť, to nie je vylúčené, ale tiež môžeš mať i dlhší cyklus, skús merať bazálku ďalej (v rovnaký čas) a uvidíš, ak začneš klesať príde ms a ak nie... 😀 Tie bolesti pŕs ja dobre poznám, ja som ich mala asi po celý minulý cyklus spolu ms bolesťami (takéto skúsenosti s Infolicom, tu písalo už viacej báb, asi je to sprievodný znak 😀, organizmus je asi taký vybudený, že z toho bolí asi všetko 😀 )
@duda223 Ja by som Ti odporúčala, aby si si začala merať bazálnu teplotu, tá Ti pekne ukáže, spolu so sledovaním hlieniku, či ovu testami, ako vyzerá tvoj cyklus, či bola ovu, alebo nie 😉
Ja som mala tiež pravidelný cyklus pred jeho užívaním, ale mám PCOS, teraz keď ho užívam cyklus sa mi skrátil, posunul ovulku, takže ja som s ním spokojná i napriek sprievodným bolestiam.

jessy212
4. jún 2013

Baby a môže INOFOLIC ovplyvniť tehu test?

sarafortuna
4. jún 2013

@jessy212 , nie.

krisruska
4. jún 2013

@jessy212 Myslíš tak, že by ťa zavádzal, že si tehotná a nie si 😉 ? Nemyslím, že by mal na to vplyv!

jessy212
4. jún 2013

Tak takýto pohľad sa mi dnes poobede naskytol.....

krisruska
4. jún 2013

@jessy212 Tak to len jediné.... gratulujem 😀 😀

jessy212
4. jún 2013

No neviem dáko tomu neverím....nejde mi to do hlavy. S priateľom sme si rok nedávali pozor a nič. 1. mája som mala ešte MS a niekedy 22. mája som začala piť INOFOLIC. Ešte dnes som mala posledný sáčok. Necháááápem neveríííím....vo štvrtok mám isť k Dr. tak som zvedavá. Ale ak mi to potvrdí tak INOFOLIC je proste zázrak... 😀

jessy212
4. jún 2013

@krisruska nemôže to byť len vplyvom tých vitamínov?

kraskanz1
4. jún 2013

@jessy212 gratulujeeem

maznacik007
4. jún 2013

@jessy212 to nie je isto z inofolicu .. to je z maleho babenka v brusku ... gratulujem

kraskanz1
4. jún 2013

A zabudla som a velka gratulacia patri aj @sasie prve inofoličatko je uz na sveteeeeeee 😀

jessy212
4. jún 2013

@maznacik007 Ďakujeeem no tak potíšku sa teším, musím ešte počkať do štvrtka aby to bolo potvrdené.... 😀

krisruska
4. jún 2013

@jessy212 Nie, v žiadnom prípade to nemôže byť vplyvom vitamínov, ver tomu!!!!! 😀 😀

jessy212
4. jún 2013

@krisruska Joooj si zlatá, dúfam že to tak je...ďakujem 🤐

jessy212
4. jún 2013

@krisruska Ty už máš bábo? Alebo tiež bojuješ s PCO-s?

krisruska
4. jún 2013

@jessy212 Neboj sa všetko bude v poriadku 😉 držím Ti palčeky. Ja už jedno bábo mám..no bábo 2 ročná slečna 😀, ale tiež bojujem s PCOS, chceli by sme ešte jedno 🙂

jessy212
4. jún 2013

@krisruska A ty piješ Inofolic?

krisruska
4. jún 2013

@jessy212 Áno pijem, už 3 či 4 mesiac, už ani neviem 😀

cristinna
4. jún 2013

Ahojte, pila som poctivo inofolic, pomohol mi s upravou cyklu..Ale kedze sa snazime uz skoro pomaly dva roky, tak manzel isiel na spermiogram. Vysledky ma zle, takze v tomto mi uz nepomoze Inofolic, ideme do Iscare riesit. Inofolic velmi pomaha babam co maju PCO a maju manzelov s dobrymi vysledkami spermiogramu. Drzim vam palce vsetkym a hlavne muza cim skor poslat na spermiogram, aspon budete vediet ako ste na tom a riesit cim skor tym lepsie.

jessy212
4. jún 2013

@krisruska No dosť už...ale tak hádam to už príde každú chvíľu 🙂

krisruska
4. jún 2013

@jessy212 Verím tomu 😉

sprituska
4. jún 2013

@jessy212 urcite ten vysledok nie je inofolicom, ja ho tiez pijem a test bol biely ako sneh, takze gratulujem 🙂 je super tu citat taketo pozitivne info

jessy212
4. jún 2013

@sprituska Ahoj ja som si to tiež hovorila, že asi na tom niečo bude keď tu baby píšu, že ostali tehu po Infolicu. A myslela som, že mi to bude trvať dosť dlho, lebo ja mám problém s MS až asi 5 rokov len mi nik nepovedal, že je to kôli PCO-s a že s tým treba niečo robiť. Zmenila som Dr. a ten mi hneď o tom všetko povedal. Dal mi HAK že keď príde MS tak mám začať brať. No ja som tu vyčítala o tomto úžasnom prášku tak som začala piť. No a už som nestihla brať HAK 😀
Veľmi sa tomu teším ale len tak potíšku, kým nepotvrdí Dr. 😀
Neboj nič treba piť a hlavne veriť 😀 že pomáha. A potom pomôže určite 😀

jessy212
4. jún 2013

A ešte niečo baby, myslíte, že je v poriadku že ma pobolieva v podbrušku ako by mala prísť MS?

sprituska
4. jún 2013

@jessy212 ja verim, tento tyzden nam zacina prve snazenie s inofolicom. Minuly som to brala az po ovulacii. A tie bolesti v podbrusku som mala od zaciatku pitia inofolicu az po ms. Cize je to asi normal. Dnes som bola na folikulometrii, mam 12 mm folikul. tak uvidime, tiez sa chcem pridat medzi tie stastne inofolicky🙂

jessy212
4. jún 2013

@sprituska no ja som tiez zacala brať asi 20DC. Preto mi to dako nejde do hlavy.
Budem drzat palčeky aby to vyšlo. Určite áno 🙂

sasie
autor
4. jún 2013

@kraskanz1 heh dakujem 🙂