icon

Inseminácia

ideapad
1. jan 2017

Prosim mala som inseminaciu a neviem co bude dalej ..kolko mam este sanci ak to nevyjde..prosim o radu

Strana
z2
lavinis
1. jan 2017

https://www.modrykonik.sk/iui/

tam sa pise "v prípade 3 neúspešných cyklov IUI je odporučená páru metóda IVF", skus pogooglit, je tu par diskusii o IUI.

kamoska ma dvoch synov cez IUI, drzim palce!

ideapad
autor
1. jan 2017

@lavinis dakujem

libawet
2. jan 2017

@sunny8 nechcela som už reagovať, ale ešte toto napíšem - prečo majú choré vaječníky, prečo chorú maternicu? Z antikoncepcie, zo zlej životosprávy, z nekvalitnej stravy, potravín, z priveľa takých a takých antibiotík, liekov na všetko a na nič, ktoré hltajú do seba horem dolem, pretože liek je predsa najrýchlejšia cesta ako sa zbaviť problému, nie? A že ten liek zničí v tele zasa niečo ďalšie na čo treba zasa iný liek, čo je nekonečný kolotoč, kde pomaličky všetko v tele chradne a trpí, to nikto nerieši. No dá sa to aj inak, ide to aj bez liekov, len je to dlhšia cesta, ktorá vyžaduje trpezlivosť a aj viac peňazí na zdravšie produkty na bylinných bázach, ide o celkovú zmenu životosprávy, o pohyb, zdravý pohyb, harmóniu v tele, v duši. Zo svojho okolia poznám príklad, kde mužovi povedali v práve tom jednom skvelom CAR centre, že je sterilný, neuveril tomu a liečil sa inak, celkovo zmenil svoj štýl života a čuduj sa svete, dnes má so svojou manželkou zdravého dvojročného chlapčeka a bez liekov a hormónov, to isté je u ženy. Dá sa to, kde je vôľa, je aj cesta...čo prinesie žene nadopovanie hormónami od hlavy po päty? Len chorobu, nič iné...a že sa jej podarí mať touto cestou dieťa, ktoré nemusí potom ani vidieť rásť? Zamýšľa sa niekto nad tým vôbec ? A o tom som len napísala ....slovo inseminácia je proste otrasné a uráža ženu ako takú - to som tým myslela. Klobúk dolu pred takými pármi, ktoré nejdú cestou CAR, kde žene nepovedia - viete čo, je aj iná cesta - im ide len o biznis, nie o človeka. Každý si musí uvedomiť, že zdravie má len jedno a je len na ňom, ako si ho váži a akou cestou sa poberie, a o tom bol môj príspevok, ak nevieš čítať medzi riadkami a nevieš, čo je za mojou iróniou, je len Tvoj problém, možno ktosi pochopil.

lucinka511
2. jan 2017

@ideapad inseminacia je ale len 10%sanca na uspech,to znamena,ze skoro ziadna,a to takisot mozes otehotniet aj prirodzenou cestou,len si ustriehnut ovulaciu,,a cez plodne dni...ale to uricte vies,,mojej znamej kamaratka tak otehotnela po inseminacii az na 9 krat,,podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze..treba hladat pricinu preco sa vam nedari,,Inseminacia je jeden,velky biznis a ta sa odporuca parom, kt maju ten nepriechodny hlien...vtedy ano,inak 10% je slabota..ale predopkladam,ze ty mas urcite porobene vysetrenie preco sa vam nedari,tych pricin je vela, a niekedy fakt zena otehotnie ani nevie ako,lebo niekedy ani lekari nenajdu pricinu.

mina2415
30. mar 2018

@ideapad Ahoj podarilo sa?

Strana
z2