Inseminácia - skúsenosti, rady, úspechy a neúspechy
@nina004 Fuha to mu je luto mi tam ideme 1x cca 25.26.10 to mi vychadza ked mi dojdem.M.potom mam zavolat a daju mi nake lieky a potom na 5 den mame dosjt sem stoho nervozna tak preto sa pytam na to .
Bola som v máji roku 2020 . Pre mňa trochu bolestivé. Bola neúspešná, mala som ísť po ďalšom cykle na ďalšiu a ak by sa nepodarila ani tá, rovno na umelé oplodnenie. Tesne pred druhým pokusom som zistila ,že som tehotná.♥️ Takže druhý pokus sa už nekonal. Budem vám veľmi držať palce
@michell999 Mne dávali predtým injekciu na prasknutie folikulu,tak možno to ti dajú. A ultrazvuk sa robil predtým ešte,aby mali istotu či je vajíčko dosť veľké. My sme to po druhom pokuse vzdali a po štyroch rokoch snaženia som normálne otehotnela asi 3-4 mesiace po druhom pokuse. Mám už doma rok a pol starého chlapčeka a teraz čakáme druhé. Držím ti veľmi silno prsty ✊☘️
@nina004 Ďakujem pekne dufam že či tak alebo tak to vide a budeme mat 2 dieta no sice z vedšim odstupom ale nevadi hl.aby sa podarilo 🤞🙏🥲
@nikolasafarikova Ďakujem pekne tak to mate štastie že sa podarilo tak nečakane 🥲🙏
@michell999 Ahoj. Ja som bola na IUI v roku 2020, chcela som to vyskúšať, keďže sa nám 2 roky nedarilo a mala som polycisticke vaječníky.... Bola som v MT Iscare a obrovská spokojnosť 🙏 IUI vyšlo na prvýkrát, mám doma 18 mesačne dvojičky 🥰
@janulka2805 Ale no super to som rada ze sa podarilo na prvy krat tak dufajme ze to vide aj nam 🙏🥲
@michell999 Určite to vyjde, treba len veriť a positive thinking! ☺️🙏 Držím prsty ✊✊✊🍀
My sme boli na IUI v auguste 2020, presne taký istý postup ako u teba, na KO sone boli 2 folikuly, no žiaľ nevyšlo to. 😔 Takže v decembri začíname s prípravou na IVF. 😊
@janulka2805 Dufam 🥹
Baby mam otazku po inseminačnom zákroku možem odšoferovať sama auto či radšejk niekto ini zamňa lebo budem mat problem z odvozom tak mam dilemu aj sa bojim ale asi nemam aj na výber nikto akurat nebude mat čas 🤔😔Dakujem za odpovede a rady
@michell999 Určite môžeš šoférovať aj sama 🙂 Ja som tiež šoférovala domov po zákroku a všetko v poriadku 🙂🙂
@janulka2805 Tak to som rada ďakujem za upokojenie 🙂
@michell999 Za máličko ☺️ keby čokoľvek, rada poradím, pomôžem ☺️☺️
@janulka2805 Dakujem krasne
Ahojte.podarilo sa niekomu iui zo zlim spermiogramom oligoasthenoa tetrazospermiu.?sme v plane na iui podla lekara mame šancu malu prosim o nazor mal niekto taki spermiogram komu sa podarila inseminacia?prosim o info.

@michell999 boli sme dvakrát, mňa to aj dosť bolelo a nepomohlo to