Intrauterinná inseminácia - pocity
Ahojte dievcata, mam za sebou prvu IUI a som strasne nedockava aky bude výsledok. Mali ste nejake príznaky ked vam IUI vysla, alebo ste to zistili az testom alebo krvym testom?
Baby niektora ktora ide na IUI vo februari? 🙂
Dnes som bola na IUI v ginfive. aj vas to tak strasne bolelo? Nenechali ma ani lezat a v aute som 20 minut sedela v bolestiach. Bolest trosku presla ale aj tak ma stale picha na vajecniku ...je to ok? Oddychovali ste po IUI?
@majka15majka ahoj ja som bola na IUI teraz vo stvrtok 9.4. tiez v GF. Mne bolesti zacali asi tak dve hodiny potom a trvali dalsie dve hodiny. Silne krce, zavrate. Normalne som myslela ze odpadnem od bolesti
@monica585 a teraz sa ako citis? Nepocitujes ziadne tlaky alebo ine zmeny?
@majka15majka este nie, zatial presli iba dva dni. Ale velmi dufam ze spozorujem nieco za par dni, bolo by to dobre znamenie. A ty co? Citis nieco? Predsa len si dlhsie po IUI ako ja. Bola si prvy krat? U kt. doktora?
@monica585 tak ja mam dnes presne tyzden 😊... prve 4 dni ma stale pichalo na pravom vajecniku... ano bola som 1x a dufam, ze aj posledny... prvy den som bola psychicky na dne... bola som pri dr. Harbulakovi
@monica585 uzivas aj nejake tabletky? Ja mam utrogestan... len posledne dni som od rana do vecera na nohach a vobec neoddychujem, ale myslim ai, ze to nema nijaky vplyv...
@majka15majka aj ja mam utrogestan. Ja som tiez tomu oddychu vela nedala. Hned z CAR som musela do prace atd. takze tie bolesti som si odtrpela pri pc. Tak isto dufam ze som bola prvy aj posledny krat. Stale citam na nete rozne veci, rozmyslam... nedokazem proste na to prestat mysliet
@monica585 ja tiez...a to cakanie. Ides aj test robit skor ako pojdes na krv? A kolko si mala vajicok?
@majka15majka kamosky hovoria nech si nerobim ale priatel si robi srandu ze to nevydrzim 😃 tak neviem, uvidim. To cakanie je najhorsie. Tie 2 tyzdne budu ako dva roky. 😃 Ty si budes robit? Vajicko som mala jedno, 21 mm. Ale bez stimulacie. Narastlo same, prirodzene. Uzivala som duphaston a inofolic tak myslim ze ten mi pomohol.
@monica585 kedze ja som bola v sobotu, tak na krv pojdem az o 16 dni. v sobotu sa chystam spravit si jeden testik 😊 tak ja som predtym brala clostylbegyt. Snad sa nam obom to cakanie podari 😃
@majka15majka ja som to viac menej mala ako šokovu terapiu, v stredu hyfosy, nasledne ultrazvuk kedze som bola 13 DC a doktorka ze treba vyuzit prilezitost, pichli pregnyl, do ruky dali papiere na matriku a nasledujuci den IUI. Takze u mna ani nebol cas na clostyl 😊 Budem silno drzat palce aby sme to obe mali prvy aj posledny krat
@monica585 ahoj ziadne zmeny nepocitujes? ja som pred dvoma dnami pocitovala riadne pichanie na vajecniku...a ak si nedomyslam akurat vtedy by malo dochadzat k uhniezdovaniu :D tak snad....
@majka15majka ahoj obcas take slabunke pichnutie. Ja som prave piaty den tak dufam ze pocity este len zacnu. Snad ti to vyslo, silno drzim palce. ☺ Citala som tu ze to mozu byt priznaky uhniezdovania.
@monica585 🙂 tak som rada, že aj ty ppocitujes aspon nejake aj ked male zmeny.... neviem, ci vydrzim do pondelka, ked pojdem na krv...silno s apohravam s myslienkou, ze si v sobotu spravim test, len aby som nebola sklamana ☹
@majka15majka ja rozmyslam ze si ho spravim buduci tyzden v stredu, den pred odberom. Ale tiez sa bojim vysledku. 😕 Ale na druhej strane, test moze byt negativny ale krv pozitivna, predsa len je to presnejsie. Ja uz to mam v hlave tak pomotane ze dufam ze si tie slabunke pichnutia nenahovaram, ale ze to je pravda 😊 A to cakanie je neznesitelne
caute baby, ja som bola 3x na iui v gynfive... 2x velke bolesti, raz celkom v pohode a 2x som aj tesne po iui spinila... tie bolesti su najma tym, ze vam museli roztiahnut krcok maternice, aby tam mohli vstreknut spermosky... z toho som aj spinila... vraj je dobre nebyt v krci, ale mne to celkom neslo uvolnit sa ☹
@lina129 uvolnit sa ked na mna rozoravali 3 ludia naraz to neslo...doktor sa pytal na pocasie u nas a ludi od nas, zdravotny brat na meno a datum partnera a sestricka mi do toho vsetkeho vravela ako mam uzivat utrogestan 😉 chaos chaos... a nechali ta lezat potom?
@majka15majka ja som tam chvalabohu mala 3 zeny a trochu som odlahcila situaciu ked sa ma sestricka pytala na datum narodenia partnera. Trochu som ho omladila, o 18 rokov menej, vymenila som posledne dve cislice roku narodenia takze nastal rehot nas vsetkych. 😃
@monica585 😀
@majka15majka praveze vobec ma nenechali lezat ☹ Isla po mne dalsia klientka, tak ma vyslovene hnali odtial...dokonca mi tam vbehla sestricka, ked som sa obliekala 😒 chcela uz upratat, aby mohla ist dalsia... Nemala som z toho dobry pocit... Ty si nespinila potom?
@lina129 ja som zasa sedela nachystana v tej super miestnosti asi 10 min, potom hned do ordinacie a odtial ma tiez hnali sa obliect...nevedela som kde je sever...vsetko ma bolelo ...po mne nesiel nik. Veru ked som vysla tak mi vyhrkla aj slza...bolo to divne na psychiku...nemala som sa ani kedy nic opytat... nie nespinila som vobec
@lina129 kolky si den po ii?

Baby, nezufajte, my sme sa snazili dva roky, po druhom iui som ostala tehotna. Drzim vsetkym palce. 😉