Iscare Bratislava
Ahojte,dneska sme boli v iscare a zachvíľku už začínam použiť inkjekcie čo pani doktorka vypísala to je rekovelle, cetrotide a clexane a chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti ? Lebo v lekárni mi ponúkali nijaké kvapky keď náhodou budem sa zle cítiť to je možné ? Lebo to sú iba hormóny dúfam že mi nič nebude ďakujem za každú odpoved , čakám vaše skúsenosti a názory 😊
@susana0305 skús ešte počkať lebo teraz si bola v sobotu a tak rýchlo neukazuje test, na 5. Deň po IVF môžeš vidieť 2 paličky ja som mala tak🙈 🤞🏼 🙏🏽
@barbie5518 no tak skúsim teda štvrtok 8.12 to už bude na 5. den. Snáď to dobre dopadne. Dúfam,že ty sa mas dobre aj s maličkým a dávajte si pozor. inak ďakujem za tvoje rady.
@susana0305 jooj nemáš zač,potom daj mi vedieť❤️ ja piatok idem na ultrazvukovu už sa teším ale neviem ešte zo srdca tešit musíme vydržať aspoň do 12.týždňa a potom môžme teskat koľko chceme 😍 zatiaľ sa maj a buď kľudna ja viem že všetko bude tak ako ma byt
@barbie5518 Ďakujem krásne. Barbie viem ze som otravná len sa chcem opýtať mala si aj ty pred MS nejaké bolesti? napríklad také ako keby si mala dostať svoje dni? lebo mňa boli brucho taky tlak a kríže.
@susana0305 áno neboj aj doteraz mám nie vždy ale mávam niekedy to je normálne už si robila test?😊
@barbie5518 Ahoj ano ale neviem co si o tom mysliet
@barbie5518 toto je test zo 4. dňa, dnes som sa normálne bála ze bude biely tak som nerobila.
@susana0305 ja vidím 😍
@barbie5518 vážne? ja som tak rada už som sa bála ze sú to len namyslam
@susana0305 vidno je ,super teším sa 😊😊
@barbie5518 Ahoj Barbie, tak ja som dnes testovala ale výsledok bol biely test. Robila som ho testom Viola, zevraj nie sú dobré to som sa dozvedela až po kúpe. Takže radosť vystriedal plač. Myslím, že u nás je to už stratené. Stále mám tlaky v bruchu a krížoch ako pred MS. Takže neviem. Dnes je to 7 deň od et. Myslím, že keby sa tam niečo dialo tak už by tam bol aspoň duch. Dúfam, že ty sa mas dobre aj s drobcom. Pozdravujem ta.
@susana0305 Ahoj skus robit iny test Ja neverim ze tam neni nič však vidím na fotke bože 😰 vyskúšaj iný test keď nie dnes tak zajtra ráno,budem na teba myslieť ja som bola včera na ultrazvuk embryjko ma už je 5.52mm a do pôrodu musím pychat clexane lebo odporúča Hematolog takze idem ešte raz k ním nech ma vyšetri ešte raz uz nechcem brat nič, pychat hore dole dat tabletky ráno večer uvidíme čo povie doktor 😫 a ty buď silná skús robiť test zajtra ráno podľa mna pepino a od dr maxu su najlepšie testy drž sa 🙏🏽
@barbie5518 Moja verím ti, to pichanie je veľmi náročné a aj ten utrogestan na nervy, všetko to vyteká a no des. Ja skúsim zajtra iný test, snáď sa udeje zázrak, vieš si predstaviť aký mám deň, som doplakana celá... chudák muž ten sa nemôže na mňa ani dívať, aspoň. ten to berie trochu s nadhľadom, aj keď sa bojí aj on.
Je ale super ze malinke rastie, ja ti to z celého srdca prajem a držím palce u doktora. Pozdravujem ta ❤️
@barbie5518 Ahoj Barbie, tak píšem ti môj ortieľ. Dnes som bola u môjho doktora, ten nevidel na Sone nič co by naznačovalo tehotenstvo. Pre istotu zobral aj krv, ale test som mala biely. Takže nám to nevyšlo teraz.
@barbie5518 Ale na druhý raz budeme múdrejší, dáme si isto to embryo glue a asistovaná hatsxhing. Véd všetko čo sa len dá. Tebe dúfam že sa darí a je všetko ok. Pozdravujem ta z celého ❤️
@susana0305 ahoj mrzí ma to😰 ale aj verím že ty podarí ❤️ určite bude všetko dobre uvidíš len trosku vydrž, prajem ti to mooc aby si bola šťastná
@barbie5518 Ďakujem ti velmi
@barbie5518 aj ja tebe prajem všetko len to najlpsie

@barbie5518 pevné verím aj ja, ja som nevydržala a včera večer som urobila test. Bola tam taka slabá čiarka, snáď sa podarilo. alebo to môže byť ešte ovitrell ten som pichala ale 26.11a test robila 5.12. Myslíš že by to mohol byť ten ovitrell ešte?