Iscare Martin
Ahojte viete mi prosím napisat ako prebieha vyšetrenie muža na klinike? Je to tak ako v tých amerických filmoch, že ho niekde zavrú a príde si to to…?? Aby som ho vedela na to pripraviť 😆😆😆
Ešte uvidím čo mi na to povie 😂 ale tak chceme spolu ešte jedno dieťa tak hádam toto zvladne.
@3petka ja by som odporucala hlavne muzovi povedat, ze nikto, naozaj nikto neriesi kolko tam je… lebo moj mal z toho stresy, ze mu to dlho trva atd. Ludia v cakarni maju svoje veci v hlave a neriesia, kto kolko kedy ako. Aspon ja mam ten pocit, nikdy som si nevsimla kto tam kolko bol 😃 zbytocny tlak
@3petka no ja to myslim tak, ze je to tlak na psychiku, ze on sa musi toto do poharika a ze v cakarni su ludia, ktori ho vidia ist tam aj prist naspat 🤷🏻♀️ A to prostredie nie je domov, takze to moze ist tazsie, aj s predstavou toho, ze vonku su ludia. Inak je aj moznost to spravit doma a doniest do 2 hodin tusim.
No to neviem či by sme stihli. Radšej takto i keď osobne si myslím že muž je ok.. nakoľko už som bola 2 krát tehotná akurát sa to nedokázalo udržať. I keď viem že tam je mnoho tých veci čo môže byt so spermiami. Už viem na čo ho pripraviť a spolu to dáme ☺️
ano zavola ho setsricka idu do inej casti a tam ma svoju mietsnost,... ked tak nech si stiahne pečko 🙂 a neboj vsetci chlapi co tam sedia to maju za sebou,. my tiez rotahujeme minimalne raz za rok nohy u dr a pride nam to v pohode
@bykaterina hej niečo mu pripravím 😂

moze ist do izbicky sam, alebo s tebou..je to na vas..aspon tak je to v heliose martin..
muz pred tym v cakarni vypise nejake papiere, potom dostane do ruky poharik a poslu ho na akciu, neviem uz ako oznami ze skoncil, ale po poharik tam prisla sestricka a raz aj zdravotik, chlap😅
..cize, ano je to ako vo filmoch, moj tam siel ako zbity pes, ale nakoniec sme to brali s humorom, ja ako zena som si presla ovela ovela oveeela horsimi vysetreniami, zakrokmi🙈