icon

Iscare Martin verzus Helios

wierocka1
21. sep 2022

Ahojte, idem po radu ake mate skúsenosti s tymito centrami? Dakujem za každú radu

Strana
z2
angeli121212
23. sep 2022

@wierocka1 hej no je to také kadejaké s týmto, napr nám najskôr urobili kopu vyšetrení potom sme boli aj na reproimunológii aj sa ma pýtali či som bola niekedy na štítnej na kontrole to som vedela že ej ok lebo som bola a pod

dominikahr
23. sep 2022

@wierocka1 ano jedno

wierocka1
autor
23. sep 2022

@angeli121212 a to aky je ten soft?

angeli121212
23. sep 2022

@wierocka1 že ti dávajú nižšie dávky hormónov a nastimulujú len menej vajíčok, ja som chcela soft aj preto,že som nechcela veľa vajíčok mať ale až tak sa nevyznam teda si už nepamätám presne tie vyhody

angeli121212
23. sep 2022
beatta7
27. sep 2022

@wierocka1 uz sme boli aj na ivf, takze ak by ta nieco zaujimalo kludne si mozeme popisat aj v sprave, nemam s tym problem, mne tiez by predtym dobre padlo, keby sa nasiel niekto kto ma skusenost, bolo by mi tak lahsie, takze kludne 🙂

janulka2805
27. sep 2022

@wierocka1 Ahoj. Ja veľmi pozitívnu s Iscare! 🙏🙂🙂🙂

jasna
27. sep 2022

ja som sa objednala na vstupnú konzultáciu do oboch centier, aby som si urobila vlastný názor a rozhodla sa, kde chcem pokračovať v liečbe...U mňa vyhral Helios Martin, profesionalita, prístup, odbornosť a hlavne výsledky!

gabrielamodrykonik
Odpoveď bola odstránená
beatta7
4. okt 2022

@jasna myslim, ze kazdemu moze sediet nieco ine, je to uplne normalne, nas prave Iscare oslovilo kvoli tomu, ze uz maju dlhorocne skusenosti v tomto smere a citit, ze chcu pomoct, na vlastnej kozi som si to zazila 🙂

Strana
z2