Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
crazy tichocko zavidim 😉
janemari......nemáš čo......to sú roky ťažkej prevýchovy......rozmaznaný mamičkin jedináčik...... 😀
crazy tak si dam asi s tebou rande kedze byvas za rohom aby si mi dala rady ako ho prevychovat,lebo viem o com hovoris aj ked nieje jedinacik ale ten maznacik 😀 😀 😀
to je už asi neskoro.....ja som s tým už začala na intráku.....a keďže ako tvrdí varím lepšie ako jeho mamička........tak som mala dobré "portfolio" na úpravu do správnych koľají 😉
Hm tak nic.Ja robim viac veci lepsie ako "mamicka" ale to je viac na problemy ako na priepsenie si 😀 Co uz ideme dalej.To cakanie mi uz lezie na nervy 😠
mne už nie len to čakanie, ale tá nespravodlivosť leze na nervy.....keď vidím v správach tam odhodené dieťa v odpadkoch tam v hniezde záchrany....s toho mi až vrie žlč a k nám ten nepodarený bocianisko nechce priletieť.....tí čo deti nechcú tak ich majú kopec a my čo by sme mu dali hádam všetkú lásku sveta....ach jaj
crazy o tom by sa dalo hovorit do nekonecna.Je to skratka tak ti co deti nechcu ich maju kopec a ti co by ich aj chceli tak nemaju sancu ☹
už nám len zostáva veriť, že pán doc. Tomáš a super sestričky s ISCARE pre nás spravia zázrak na počkanie a nemožné do 3 dní
crazy ja uz pomaly cakam 4 roky
ahojte kocky.pisem po dlhsej dobe,ako sa dari.ako som pisala davnejsie, cakame na tretie ivf.lieky mam doma, len uz ked som mala zacat so stimulkou,´po roku sa moja endometrioza zobudila a narastla zase cysta na tom jedinom kusku vajecnika,co mi ostal.pan doc. Az onemel,chuda. Neviem,co teraz.on povedalźe zacneme,lebo sa to moze zhorsitg,ale ja sa bojim,ze to bude posledny strateny pokus.som z toho hotova..
miminap ☹ ver tomu že to bude posledný úspešný pokus!!! ked do toho chce ísť daj tomu šancu, najmä ty tomu musíš dať šancu!!!
ja som bola dnes a podala som žiadosť o IVF, no ked mi dr. povedal všetky negatíva tak som mala chuť sa zdvihnúť a odísť, no ja viem že ma chce na všetko pripraviť..........
tak teraz čakám 😉
ozi niekto tu zháňal toho pána genetika z BA, tak bude tam 6.5., my ideme vtedy k nemu na pokec 😉
ja viem mala by som verit tomu pokusu, ale mam obavu, lebo jeden neusesny bol v case, ked endo spala a nic mi nebolo, ako mam verit, ze prave teraz, ked sa vratila to vyjde.. 😒
oj, stale len toto riesit dookola a cakat.. veeeecne cakat..
sliver to idete ku genetikovi až do BA.....to bližšie sa nič nenajde?
miminap neboj......mne "víde" v pondelok IUI a tebe IVF......ber to ako len ďalšiu prekážku matky prírody na ceste za vytúženým bábom, ktorú musíš prekononať.......aj ja som bola v pondelok na nervy a chcela som všetko vzdať.....ale tieto kočeny ma podporili.....dodali chuti.....manžel sa zaktivizoval na maximálny výkon pozitívnej energie.....a už verím, že všetko dokážeme a dopadne dobre.......a za chviľu si tu už len budeme robiť "čiarky" ktorá už má ten malý uzlíček radosti a už sa len budeme sťažovať na prebdené noci 😉 😀
dobré ránko 😉
sliver tak už aj ty si čakateľka 😉 🙂 neboj všetky tie negatíva ivf budú stáť za to keď ostaneš tehotná 🙂
miminap endo je fakt problém ale na druhej strane ja endo nemám a som tam kde aj ty, idem na 4 ivf a stále verím aj keď predchádzajúce 3 ivf stáli za nič ☹ ale verím stále 😉 🙂
miminap ahojky,tak ako vidim endoska vyvadza nielen u mna.Je to z mesiaca na mesiac horsie a to cakanie na schvalenie nepridava.Len dufam,ze kym sa k schvaleniu dostanem nebude uz endoska v extreme. ☹
zuzana no vidis este ma ja predehnes 😔 ale co uz zvykla som si ze sa vsetko vlecie.Len dufam ze ma neprejde nacisto chut a ked sa ozvu tak si nepoviem,ze kaslem na to a nepojdem do toho 😒
zuzana je to dost unavne v robote to nevyzera dobre,cakanie na ziadost a ktomu kopa inych veci.Nedajboze by som prisla o robotu tak neviem ako by som sa rozhodla s ivf 😒
Ahojte baby!To som ja Zuzana,len mám konečne preč foto,ktoré nepatrilo mne 😉 .
Sliver,tak idete aj vy na genetiku?Tak si priprav rýchle odpovede pre pána docenta 🙂 .Bol veľmi príjemný,len sa rýchlo pýtal na všetky sesternice,bratrancov,ujov,tety až som bola z toho zmätená. 🙂 Ja keždý deň čakám,že zavolá,len nejako stále nič.. 😒
ahojte, píšem prvýkrát, ale túto stránku som už niekoľkokrát navštívila a až teraz som sa rozhodla že sa k Vám pridám
janemarri - k tej žiadosti Ti chcem povedať že mne schvaľovanie trvalo presne dva mesiace-15.2.sme dávali žiadosť a 14.04. mi volali, že ju máme schválenú, tak musíš len čakať.Neviem, ako to je, ale 1. ivf sme mali schválené do mesiaca.
dobré ránko 😉
vitaj sony, tak ty už začínaš stimulku? alebo si už začala? 😉 a aké si dostala lieky a protokol?budem držať palce 🙂
krásny dník všetkým 😉 🙂
zuzka no som zvedavá na toho genetika, no neviem čo si mám pripraviť 😉 u nás nič v rodine nie a nebolo, tak neviem čo mu poviem 😉
sony vitaj
sliver bude sa ťa pýtať na tvojich súrodencov, na rodičov a na ich súrodencov a na ich deti atď, a na všetkých že koľko majú detí ak nemajú tak či nevieš príčinu, ak niekto zomrel tak na akú chorobu a tiež na všetky choroby ostatných, aspoň my sme to tak mali a kreslili si taký malý rodokmeň 😉 🙂 my sme na to boli v Žiline
megy dakujem, budem sa musieť pripraviť 😉
ináč my na to IVF pôjdeme až po lete, lebo teraz dva mesiace čakáme a protokol nám vychádza jul, august a v auguste už máme naplánovanú dovolenku tak až po nej začneme so stimuláciou.....
škoda, trošku ma to mrzí že to oddaluje ale čo už, počkáme....

noooo ja mám doma strašný poklad......sa sama čudujem kde som ho našla 😀