icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

crazybabenka
23. máj 2011

@mabumi ty prestaň stresovať.....určite to tam je

mabumi
23. máj 2011

@crazybabenka preco si o tom taka presvedcena? pravdu povediac, ja som tiez bola v tom, ze "to tam je" 😀 , ale akosi ma ten test zase prebral. no bodaj by si mala pravdu 😵

petuska123
23. máj 2011

@mabumi neda sa ti ist na fcb??

sliver
23. máj 2011

@mabumi - ešte počkaj, ešte nehádž flintu do žita.........
len papkaj krásne TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

mabumi
23. máj 2011

@sliver OK, mozno boli len hladne, preto ich nebolo vidiet na teste 😅 . uz som ich vdaka tebe nakrmila, tak zajtra snad budu // 😵 😵 😵
DAKUJEM TI 🙂

janemari
23. máj 2011

@kajka39
@zlatanka30 drzim vam obom palce 😉
@mabumi este nieje nic stratene najistejsie mam testovat ten 15 den,kolko bab malo negativny test a po odobrati krvy mali krasne HCG,drzim palce.

daska1977
23. máj 2011

@helen5 ja som bola minulý týždeň v utorok

mabumi
23. máj 2011

@janemari naozaj? ja by som vas snad vsetky od stastia zjedla keby ste mali pravdu aj s vasimi pokladikmi 😵 😵 😵 . ale dala by som pozor, aby sa vam popri tom nic nestalo 🙂

janemari
23. máj 2011

@mabumi mam kamaratku lekarku a ta mala pacientku,ktorej tehu test ukazoval len / a pritom uz bola v 11tt,takze pokial to nemas potvrdene s krvi netreba zufat.Aj ked by si sa mala drzat hesla cakaj horsie dufaj v lepsie.Ak je spravny cas aby babetko prislo tak mu nic v tom nezabrani aby bolo,ale pokial este neprisiel ten cas tak sa mozes snazit kolko chces,mat najlepsie podmienky a nevyjde to.Drz sa,nadej tu stale je. 😉

zuzu100
23. máj 2011

Ahojte dievčatá, mna práve čaka začiatok IVF...čakám na menzes a začíname....Injekcie už mám doma v hladničke..akú ihlu mám kúpiť na pichanie - čiernu alebo modru?

petuska123
23. máj 2011

@zuzu100 ahoj po schvaleni ziadosti ste sli si po lieky?,aôebo ste mali este dake konzultacie s kordinatorkou alebo skym,??a kolky dc si tam bola .lebo mne to vychadza tento pondelok 12 dc ci uz stihneme tento cyklus stimulovat.mas dlhy ci kratky protokol??

moniatko13
23. máj 2011

@zuzu100 ahoj ak ti môžem poradiť,tak ja som si žltými zarábala a oranžovými pichala.oranžová je taka tenká,že ju ani necítiš.. 😵 😵 😵

crazybabenka
23. máj 2011

@mabumi som o tom presvedčená.....my potrebujeme chlapov.....máme tam samé dievky 😀 😀 😀 😀

mabumi
23. máj 2011

@crazybabenka veru, ja mam na to predpoklady 😀 , zatial mam 5 synovcov a ziadnu neter 😀 . a jedna teta, ktorej predpovede vzdy vyjdu, mi povedala, za ja budem mat najskôr 2 synov a az potom mozno dceru. ale povedala, ze prve dieta budem mat az tak o 2 - 3 roky ☹ . tak dufam, ze ty si lepsia vestica, lebo inak bude zle!!!!!! 😀 😀 😀

crazybabenka
23. máj 2011

@mabumi na mňa sa môžeš spoľahnúť 😀 😀 😀 😀

helen5
23. máj 2011

@moniatko13 ahoj tak ti gratulujeme z manželom a mi stale nemame visledki ja neviem čo robia v tej bratislave tak dlho . že ešte stale nemame visledki už od 3maja

helen5
23. máj 2011

@kajka39 a to niejako dlho čakame na visledki moja neviem čo tak dlho tam robia oni fak už od 3 maja nam brali krv na AHM a ešte stale nič už som si mislela že sa dnes ozvu a nič tak už nerozumim fak tomu

helen5
23. máj 2011

@megynka a ty nemožeš alebo manžel ma problemi . neboj nesmieš to tak brat lebo sa fak zrutiš . a čo potom bude a kolko maš ty rokov ja mam 40 ale už budem mat 41 už toho roku tak som zvedava ešte stale nam neprišli visledki tak neviem čo robia snimi už od 3 maja je to dost nie čakam ako blbec tieš tak som zvedava do kedy a kedy ideš do martina ty neboj dajako to zvladneme obidve

helen5
23. máj 2011

@daska1977 a hoj a ako si dopadla ja čakam na tie visledki stale a nič už od 3 maja mi brali krv a nič na AHM tak neviem čo tak dlho im to už trva . ako si na tom ty a čo ti robili ked si bola v martine . kedy maš ist teraz

sony44
23. máj 2011

ahojte, no čo máte nové????my nič....šetríme 😝
@mabumi - držím palce, negatívny test ešte nič neznamená.....hlavne že nešpiníš a nekrvácaš... 😉 čakáme dobré správy
@zlatanka30 - držkaj sa, nech to dobre dopadne, a s tým darcom ako??? už je vybratý?budem na teba myslieť, povedz mu aj o tom fraxíku....to si mala riadne dávky.....ale to preto, aby Ti potom ten batôžtek pripomínal, čo všetko si si musela prežiť 😉
@sliver - ako sa máte? ako napredujete s domčekom?maličká poslúcha?

moniatko13
23. máj 2011

@sony44 tak ti prajem ,nech čim skôr našetrite a pustíme sa do toho.. spoločne,aspoň duševne ta budem podporovať.. 😵 😵 😵

mabumi
24. máj 2011

@sony44 tak setrite, setrite, tentokrat sa vam to vsetko vrati v podobe obrovskej radosti 😵 😵 😵 😵 . aj ja zacnem setrit (hoci stale setrim 😝 ) na dalsi pokus pravdepodobne 😒 . zajtra som objednana na krv, a dnesny test negativny, negativnejsi nemôze byt 😖 . ale budeme bojovat az kym nebudeme v naruci drzat nasich milacikov a raz sa to podari 😵 😵 😵
hoci este sa môze stat zazrak, akosi nan stale verim nechapem preco 😵 . zajtra uvidime 😕
@zlatanka30 dnes na teba myslime a vsetky co sme tu vysielame pozitivnu energiu 😉

sliver
24. máj 2011

@sony44 - ajojky 😉 tak oddychuj riadne a pripravuj sa na boj 🙂
no my sa snažíme... ale nič nejde tak ako si to človek naplánuje ale s tým sa dá rátať vždy, všetko sa oddaluje ale to je normál, no nemohli sme rátať že sa všetko stihne úplne tip top, ale nevadí... o nič nejde dorobí sa neskôr, asi až po pôrode... maličká poslúcha no dr. nás včera zase strašil že nech vydržíme ešte aspon mesiac ( a to mám termín o dva mesiace... ) verím tomu že ma len straší... a vydržíme 2v1 tak ako máme!!!!

@mabumi takže nezabudni na dnešnú dávku nech zabojujú maličkí..... TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

crazybabenka
24. máj 2011

@mabumi kým nemáš mrchu nič nie je stratené

mabumi
24. máj 2011

@sliver dakujem ti za ranajocky 😉 . urcite vydrzite az do uspesneho konca 😵. aj ja som vcera bola u dr. po recept, ale uz tam bola len sestricka okolo stvrtej 🙂

@crazybabenka uvidime zajtra. to uz bude definitivne 😖

terry123
24. máj 2011

Pekny den kocky 😎
Dnes som bola u lekara, bublinka nam za tyzden podrastala a za 3 tyzdne mame 1 poradnu 🙂
To je nadherny pocit, stale tomu nemozem uverit.... 😉
@mabumi Este stale verime,ze zajtra ta bude cakat mile prekvapko 😉
@zlatanka30 Som velmi rada, ze idete dalej a nevzdali ste to. 🙂 Mozno prave preto, ze to uz vyzeralo vseliako to tento krat dopadne na jednotku.Drzim palce 😉
@sliver Verim, ze to este potiahnete aj 2 mesiaciky,len sa setrite 😉
Aj my sme mali podobne skusenosti pri prestavbe domu 😀 Skoda sa rozculovat, vzdy cosi meska, ci uz na katastri, meska krytina, robotnici.......no neva, hlavne nech si to pekne pomaly porobite a pripravite si nove hniezdocko aj pre bublinku Sonicku 😀

sliver
24. máj 2011

@terry123 - tak krásne pozdravuj malú bublinku!!! ja som tomu nemohla dlho uveriť, pokial som necítila riadne kopance 😉 ešte aj ked boli mierne tak som si hovorila že to sú črevá 😀 až teraz ked skáče ako divá si uvedomujem že tam vnutri toho brušiska je moja dcéra, úžasné!!!
držkajte sa
presne škoda sa rozčulovať... na kataster som mala ísť pred týždňom a pol no samo že to oneskorí lebo mi chýba to a to... no ale neva, vklude si dorobkáme ved to ej pre nás... a nejde o život....

terry123
24. máj 2011

@sliver Dakujeme 😉
Tie kopanceky, to musi byt sila, tesim sa na to 😉

hope2011
24. máj 2011

@janemari ahoj moja zlatucka, no presne, dnes som bola aj u gynekologa a to iste mi povedali, hlavne nech nic necitam a nepozeram, lebo mne zacalo uz normalne sibat zo vsetkeho. ale uz som to prekonala a myslim len a len pozitivne a len na to, aby babatku bolo dobre 🙂

tinara23
24. máj 2011

ahojte kočky, chcem sa vás opýtať, počas IUI by som chcela byť na PN v podstate od stimulácie až po výsledok, myslíte, že by to bolo možné, že by mi to mohol doc. doporučiť, alebo stačí požiadať svojho gyn. ?