Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
juuuj babule boli ma bruško ako na ms a to som len 10 DPO a 22 deň cyklu, inak ms ako hodiny 28,29 dní, tak neviem čo sa deje. A ešte ej prska ma boleli 3 dni a už prestávajú. Bojim bojim ☹
@sliver Gratulujem k princeznicke, nech Vam prinasa len radost . A taktiez Vam obom zelam vela zdravicka 😉 😉
@crazybabenka Paulinka krasne rastie,len tak dalej, nech sa jej dari 🙂 A ozaj vydarili sa tie dvojnasobne krstiny ? 😀
@petuska123 Gratulujem 😉, poriadne to oslavte "so vsim vsudy" 😀 😀
My sme pred nasim 7 vyrocim dostali ten najkrajsi darcek 😉
Tak cupi lupi,nech sa to podari aj vam. 🙂
@tinara23 Posielam ti plnu naruc virusikov TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉 a drzim palce. 🙂
@petuska123 Aho mi budeme mat rok zachvilku tak len rok ste sa skvor brali ako mi gratulujem
ahojte,tak ja som dnes 1DC ☹ ale po 3 negativnych testoch som bola na to pripravena,ale mrcha sa zas pekne oneskorila,prisla az 18DPO hnusoba....Musim sa objednat na vyhodnotenie vysledkov do MT a uvidi sa ci ideme na ivi alebo ivf
@tinara23 drzim palce,dufam ze ti to vyjde to cakanie je hrozne no ja verim ze aj ivi prinasa uspechy
@tinara23 Držím palce, aby vo štvrtok už boli pekne vidieť 2 čiaročky 😉. Chodila som kedysi chvíľu do tejto témy (ak si ma pamätáš), ale teraz som v inej: Slovenky a IVF v RF Brno 🙂 . Sem sporadicky nakuknem a hlavne keď sa chcem pobaviť, tak si prečítam príspevky, však viete ktoré 😀
@jada1 ahojko, jasne, že si ťa pamätám, veď ty si patrila medzi moje prvé "nahováračky" do Iscare 🙂 keď si napísala, že si v inej téme, tak som nakukla a čítam, že si tehuľka, juuj tak veľmi gratulujem 🙂 tak nakoniec si neostala v Iscare ? veľa som čítala o Brne a o soft IVF,tak nakoniec to pomohlo? 🙂

@petuska123 tak gratulujem, riadne oslávte 🙂