Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@helen5 chcem sa ta spytat .tebe zastavili IVF a to si mala aky protokol dlhy? a tebe teraz musia nanovo schvalit ziadost alebo budes pokracovat v tej co mas? kedze si nebola ani na odbere...? ci ako to je ...
a baby kolko sa plati cele UO ked uz si po tych 3 pokusoch co ti preplaca poistovna?
@zibi Ahoj ja si platim celu sadzbu mne poistovna nepreplaca nič . a zastavili len tak že sa nemam teraz pichat ani lieki lebo mi viskočil visoki hormon asik kvoli iniekcijam viskočilo a teraz čakame kim nepride mrcha kim skonči a hned ideme do martina pokračovat a mi sme len v 2 kole tteraz
No partnerka je OK, len ja mám malo spermii tak neviem čo nas čaka sme objednaný na piatok budúci teda 25.11. tak neviem čo nas čaka
@jalovec no mozu ti bud odporucit nejaku vitaminovu kuru, ci sa po 3 mesiacoch nezlepsia spermie. alebo potom iUI, to je inseminacia, ta stoji 83 eur, poistovna to nepreplaca, tp mozete opakovat viackrat a ked to nebude uspesne, tak iVF, to je cenovo najnarocnejsie, poistovna cast preplaca, ale lieky si musite zaplatit sami, vyjde okolo 1000 eur, niekoho viac, niekoho menej

@riami78 neviem moja.jednoducho oni nechcú robiť IUI tak neviem moja...