icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
29. nov 2011

@snazilka1983 ideme prvy jrát do centra na pohovor mám tam byť skôr ,lebo budeme mať dva pohovori..

snazilka1983
29. nov 2011

@kuspitka no tak toho sa aj ja bojim hlavne prehliadky mojej och ja to dako nemusim. a preco mate dva pohovory?

kuspitka
29. nov 2011

@snazilka1983 neviem nepýtala som sa...mám doniesť papiere z Heliosu všetko čo nám robili a potom povedia ,ako ďalej..

snazilka1983
29. nov 2011

@kuspitka ahaa

kuspitka
29. nov 2011

@snazilka1983 tak neviem čo budu chcieť odo mna všetko...

snazilka1983
29. nov 2011

@kuspitka nebooj zvlaadnes

kuspitka
29. nov 2011

teším sa aspoň na silvestra...
potom dám info čo povedali..

hadassah
29. nov 2011

ahojte, ja som bola v MT včera na konzultáciu ohľadom výsledkov vyšetrení. Spermiogram v poriadku, moje výsledky v poriadku, akurát vyššie hodnoty AMH, ale ovulujem normálne, tak mi dali clostil, na folikulometrii sa uvidí, či sa bude dať zrealizovať IUI. Ja to nechápem, výsledky sú v norme a 3 roky sa nedarí. Vylučovacou metódou ma napadlo, že môžem mať ešte problém s priechodnosťou.
Neviete niekto, či robia aj laparku, alebo to úplne vynechávajú a po neúspešných IUI sa ide rovno na IVF?

kuspitka
29. nov 2011

@hadassah kolko trvalo mesiacov pokial ste isli na IUI

majkovci
29. nov 2011

ahojte,my sme chodili do heliosu v martine a vdaka nim a dr.Krajkovicovi zvlast mame dnes uz dvojrocne dievcatko 🙂 .pristup vyborny a velmi ludsky,sestricky mile,vsetci lekary vyborny. 😉

kuspitka
29. nov 2011

@majkovci ja mam tiez z Heliosu babo,ale pre nas su uz velmi drahy

tinka9075
29. nov 2011

@kuspitka
@snazilka1983 čaute babulky dnes som stretla kamošku ktorej sa nedarilo mat bábo a šla na umelé a po 10rokoch čaká dvojičky tak sa teším s nou 🙂 🙂 🙂

hadassah
29. nov 2011

@kuspitka na prvú konzultáciu sme išli 24. 10. Spravili nám spermiogram, počkali sme na výsledky - boli do hodiny, (okrem morfológie) potom sme išli k doktorovi na konzultáciu, porozprával sa s nami, potom mňa vyšetril, bola som už po ovulácii, tak zobrali krv na potvrdenie progesterónu. O 2 týždne som išla znovu na krv- 2. deň cyklu, to bolo na zistenie horm. profilu, hematológie, imunológie, antimüllerov hormón. Výsledky boli o 3 týždne. No a to sme tam išli tretí krát na konzultáciu všetkých výsledkov, dali mi clostil od 3. dňa cyklu. Na 10 deň pôjdem na folikulometriu, ak budú vaječníky dobre reagovať a folikul dobre rásť, tak IUI sa môže naplánovať na cca 9.12. Čiže vcelku rýchlo to ide. Ale zámerne som sa aj objednávala tak, aby som neprešvihla napr. dávkovanie clostilu - keby sme išli na konzultáciu na 10. deň, tak by som zase musela čakať do ďalšej ms a potom nasadiť clostil. Tak sme to stihli ešte teraz.

tinka9075
29. nov 2011

@hadassah ahoj my máme taký istý problém výsledky ok len sa nedarí a ked aj zostanem tak potratím ja idem v piatok na 10den na sono a potom iui 🙂

kuspitka
29. nov 2011

tohoto cakania sa bojim,ale ked oni budu mat papiere z Heliosu tak by to mohlo ist rychlejsie

hadassah
29. nov 2011

@tinka9075 ja idem na sono v pondelok 5.12. no a uvidí sa, či sa bude dať IUI. Nechcem sa veľmi nadchýnať, lebo to IUI nemá nejaký extra úspech a na prvý krát už vôbec nie.

tinka9075
29. nov 2011

@hadassah to máš pravdu ja idem 3x prvý sa nepodaril druhý mi teh.test ukázal že som a krv negatívna začala som hned špinit a bolo asi išlo o biochemické tehotenstvo tak verím že do tretice sa podarí 🙂

hadassah
29. nov 2011

@tinka9075 no tak budem držať palce, nech sa to do tretice podarí 😉 . Nám povedali, že skúsime 2x IUI a potom IVF. Ale ak sa nepodarí ani na druhý krát, tak ja chcem ešte jedno IUI.

tinka9075
29. nov 2011

@hadassah aj nám tak povedali že dve iui a potom sme sa rozhodli že skúsime ešte jedno iui a potom ivf žiadost už mám schválenú 🙂

hadassah
29. nov 2011

@tinka9075 jáj keby nám to vyšlo, tak presne na vianoce by sme dostali darček 🙂 A teraz ma vlastne napadlo, že ako ja pôjdem na krv, keď to vyjde na 24.12? A ozaj, načo treba chodiť na krv, nestačí počkať, či príde/nepríde menzes?

riami78
29. nov 2011

@hadassah Na sa chodí na 15-16 DPO, ak nedostaneš MS.

riami78
29. nov 2011

@kuspitka Nemáš sa čoho báť a pôjde to rýchlo, ani sa nenazdáš!

kuspitka
29. nov 2011

@riami78 ja viem,len sa bojim toho,ze bebudem musiet cakat zas dalsie mesiace.
este aj ta nasa vlada chce zrusit co si platim mesacne do socialnej poistovni

riami78
29. nov 2011

@kuspitka No, čakaniu sa nevyhneš, žiadne výsledky nemáš do 24 hodín! Ale tak už to chodí!

kuspitka
29. nov 2011

@riami78 len ,ked donesiem vsetko z Heliosu tak mozno to bude rychlejsie .neviem ved zajtra uvidim..

snazilka1983
29. nov 2011

@tinka9075 jeej ze gratulujem 🙂

riami78
29. nov 2011

@kuspitka Myslím, že si tie testy a tak budú robiť nanovo. Ale veď zajtra uvidíš.

kuspitka
29. nov 2011

@riami78 tak ved uvidim co povedia..

riami78
29. nov 2011

@kuspitka Zbytočne sa stresuješ, ak budú chcieť testovať na novo, nič s tým neurobíš, proste musíš počkať.

tinka9075
29. nov 2011

@hadassah no bolo by super keby to vyšlo iní darček nechcem po iui robíš test a ked je pozitívny tak prídeš na krv a sono 🙂