icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

mimon31
23. dec 2011

@snazilka1983 som ta nestrasil treba citat co pisem 🙂

snazilka1983
23. dec 2011

@mimon31 oki sak uvidim pozajtra ci to zas ukaze ale dufam ze ani a silnejsie

ivvvy
23. dec 2011

Prajeme vam s Timejkou krasne Vianoce 🙂

lubka0506
23. dec 2011

@v555 ale neblázni!!! Ja som verila že napíšeš niečo pekné.☹ Lebo v poslednej dobe sa tu píšu samé negatíva...a my by sme tu už potrebovali novú tehulku 😒
@sliver ja som si myslela to isté čo ty samé negatívne veci...konečne to sem niekto napísal! 😉

sliver
23. dec 2011

@snazilka1983 - paráááádička, len tak dalej!!!

tinka9075
23. dec 2011

Babulky prajem Vám krásne Vianoce mamičkám štastie z detičkami tehulkám krásne tehulkovanie a všetkým snažilkám nech sa podarí mat v brušku fazulku 🙂 🙂

snazilka1983
23. dec 2011

@sliver dakujem moja

sony44
23. dec 2011

Ahojte babule.... prajem Vám krásne a pokojné sviatky...........veľa želaných darčekov, aj ked niektorým ten, ktorý by sme si najviac priali ježiško predsa len nedoniesol ☹ , ale ešte mu dáme šancu na budúci rok 😉 .........
držím všetkým palčeky..........

moniatko13
23. dec 2011

babenky prajem krásne ,šťastne Vianoce.... 😉 🙂 😉
@snazilka1983 a tebe moja,nech ti Ježiško prinesie čo najsilnejšiu čiarku..teším sa z tebou,dúfam,že ta budem nasledovať.. 🙂 🙂 🙂 .

snazilka1983
24. dec 2011

no tak fasa pre dnesok test neukazal nic to co je za vtip? vcera slabunka ciarka a dnes nic mileee ☹

sliver
24. dec 2011

@snazilka1983 - a robila si z ranneho moču?
neboj daj tomu čas... uvidíš zajtra

snazilka1983
24. dec 2011

@sliver ano obna boli z ranneho

helen5
25. dec 2011

@zibi boli tam niejaki mlady brali ich dozadu tak ani fakt neviem čo stoho všetkeho znikne v tom martine teraz ked naš sestri odindu . škoda že odchadzaju včera som začala brat lieki proveru tak som zvedava čo to bude

daska1977
25. dec 2011

dlho som tu nebola a tak som chcela všetko dočítať, ale veľmi som sa sklamala... kde sú tie časy, keď sme sa podporovali... MUDr. Tomáš bol super, ale základ je veriť tomu, čo chceme podstúpiť... všetko je na prírode... známa absolvovala 12 IVF v Košiciach a v Blave a potom sa rozhodli ísť do Iscare v Bratislave, keď to centrum otvárali a podarilo sa na prvýkrát... veď myslite pozitívne!!!!!! všetky negatíva nás skôr utvrdzujú v tom, že sa to nepodarí... verme si a výjde to!!! a musíme veriť aj ľuďom, ktorí to robia... keď idete na hocijakú operáciu nemôžete si vybrať doktora a veríte tomu, že ten, ktorý Vás bude operovať robí svoju prácu dobre... a veľa tu bolo popísané o porovnaní Helios a Iscare.... veď je predsa slobodná voľba... a je tu veľa tém... takže keď som chodila do Heliosu, bola som v téme Helios a keď chodím do Iscare, som v téme Iscare a prosím tie, ktoré chodia do Heliosu, uvedomte si, že sme všetky na jednej lodi a mohli by sme sa tu veky baviť o tom, ktoré centrum je lepšie... a výborné výsledky majú aj Iscare a tak isto aj Helios... 🙂

snazilka1983
26. dec 2011

A JE TO DEFINITIVNE. IUI SA NEPODARILO. TRETI TEST NEUKAZAL VOBEC NIC. ☹

karkana
26. dec 2011

@snazilka1983 to mi je ľúto ale nezúfaj,oddýchni si a potom to skúsiš a podarí sa to 😉 trpezlivosť 😉

tinara23
26. dec 2011

@snazilka1983 nebuď smutná, vyskúšala si, ber to ako zahrievacie kolo a druhé IUI bude úspešné, treba veriť 😉

snazilka1983
26. dec 2011

@karkana

@tinara23 nuz viete ale ja nemam tolko penazi na milion pokusov. ☹ cely hlupy svet sa toci len okolo penazi.

tinara23
26. dec 2011

@snazilka1983 to chápem, ja som momentálne doma bez práce, takže viem o čom hovoríš. Ale predsa len to IUI nie je až tak finančne náročné ako IVF. Určite by som ešte aspoň jedno skúsila 🙂

snazilka1983
26. dec 2011

@tinara23 no nieje ale tak jasne ze skusime este raz ale uz normalne neverim ze sa podari. sice toto prve mi robili bez akychkolvek liekov hned naostro ale neviem ci tie lieky pomozu co to davaju co tu baby pisu

tinara23
26. dec 2011

@snazilka1983 ja som mala pri prvom clostil 1tbl.od 3-7DC a pri druhom som lieky nemala, vraj trvá účinok ešte aj ďalší mesiac tak nebolo treba. Mne rástli folíky aj bez clostilu, akurát pri clostile som ich mala viac. A pregnyl si picháš, aby sa dobre naplánovala ovulka do 36 hodín od pichnutia a aby pekne folíky praskli.

bylinkoterapia
Odpoveď bola odstránená
snazilka1983
26. dec 2011

@tinara23 no sak prave ze tych folikov po clostyle bude viac ja uz bez liekov som ich mala dva zrele. cize po liekoch uz ich hadam budem mat milion a zas dvojcata nechcem. och vsetko je na figu. je sice mozne ze mi test este neukazal kedze od zakroku je to 12 dni ale ja tomu neverim ze sa za tie dva dni daco este zmeni

jeny
26. dec 2011

@snazilka1983 ahoj,to ma mrzi ze testik je negativny ale kym ms nedorazila este je nadej 😉 mna tiez caka 1 iui v MT ale som skor negativne naladena,nejako tomu vobec neverim,nejako tomu vobec neverim ze by to mohlo vyjst ty si isla s akymi pocitmi do toho?

snazilka1983
26. dec 2011

@jeny no pokial mam spravne info tak mrcha mi nedorazi kym beriem utrogestan takze nedorazila. no ja som tomu verila ked som tam isla lebo jednej holke to tu vyslo na prvy sup a jej muz mal ovela horsi SPG ako moj. moj mal uplne suprovy tak som verila a vidis nevyslo tak ci nebude druhy pokus zbytocny uvidim. ale tiez uz tomu neverim.

jeny
26. dec 2011

@snazilka1983 utrogestan by nemal branit mrche takze mala by si dostat aj bez vysadenia a vysadit ho ked dostanes, aspon mne tak hovorili. Moj manzel ma tiez perfektny spg u nas je problem iba na mojej strane, no myslim si ze ked uz su pekne foliky a pichnuty pregnyl tak je pri iui taka ista sanca ako aj doma, ved sa to posunie iba o kusok dalej....no ale tiez som odhodlana to vyskusat aspon raz

daska1977
26. dec 2011

@jeny ak Ti môžem poradiť, radšej počkaj, pokiaľ si budeš istá, že to chceš, lebo v každom centre Ti povedia, že min. 50 % úspechu je tomu veriť...

snazilka1983
26. dec 2011

@jeny tak potom uz vazne neviem komu verit heh lebo mne sice v centre na toto neodpovedali sice som sa nepytala ale baby mi tu pisali jedna tak druha tak ze pride aj pocas utrogestanu druhe ze az po vysadeni. doktorka si ce povedala ze urobit test na 14 den po vysadeni do 2-3 dni dojde menzes. tak si myslim ze pride az po vysadeni. abo ja uz ani sama neviem heh som z toho vsetkeho znechutena.

jeny
26. dec 2011

@daska1977 vazne?to mi veru nepovedali 😀 no musim sa nejako pozitivnejsie naladit,ale ked som si citala statistiku uspesnosti na roznych forach tak ma to moc nepresvadsilo 😒

jeny
26. dec 2011

@snazilka1983 no mne naposledy ms dosla az 10ty den po vysadeni utrogestanu,vysadila som ho preto lebo ms nechodila a testy boli stale negativne tak som to chcela urychlit ale aj tak sa to neurychlilo, potom som si hovorila ze mozno keby som ho nevysadila tak by ms prisla skor, no to sa uz nedozviem