icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

helen5
2. jan 2012

Zdravim vas všetkich babi a prajem štasny Novy Rok abi ste boli zdrave a čim skvor všetci kočikovali už v zime . mam jedneho v dedine ktori chodili do martina . prestali a dopočuli sa vraj naš doktor je niekde v blave . nie v zahraniči tak beviem či je to pravda . ale tak nam povedali tak . trebalo bi to všetko zistit . tak sa držte babi . a všetko prajem len to dobre

tinka9075
2. jan 2012

@helen5 ahoj aj tebe všetko dobré a nech sa ti podarí bábetko 🙂 tak zisti kde docent je a daj vediet pokial ja viem tak vo februári ide do Londýna 🙂 🙂

ivvvy
2. jan 2012

@tinka9075 presne to ma v plane. viem to priamo od neho

ivvvy
2. jan 2012

@zibi co z toho ze je dobry porodnik, to mu je v Iscare na nanic , vsak tam sa nechodi rodit. ja by som chcela vediet podla coho ho vyberali.

ivvvy
2. jan 2012

@snazilka1983 mrzi ma to ,ale tak dalsi pokus mozno vyde

maksia
3. jan 2012

Ahojte baby, prosím vás nemá niekto mail alebo priamy kontakt na Dr. Galla . Prosím na ip

ninka74
3. jan 2012

Jaj, volali mi z Iscare ☹ ☹ ☹ , 5.pokus o vytuzeny sen nevysiel. Musim sa dat niako dokopy, dosetrit euri a nevzdavam sa, idem dalej, aj keby som rodila v 40-ke. /mam 37/

tinka9075
3. jan 2012

@ivvvy aj ja to viem od neho tak čo píše helen je blbost 😉

v555
3. jan 2012

@ninka74 nás len tak vek neodradí 😉 😉 😉 😉

ninka74
3. jan 2012

bola som nacerpat silu v prirode s mojim trpezlivym milacikom/chlap/, je mi trochen lepsie 😖 , musela som ist rozchodit ten hovor z Iscare

mimi321
3. jan 2012

@ivvvy Galo robil to isté čo tu v sanatoriu Helios a okrem toho chodil aj rodievať. Teraz už nechodí. 😉

sony44
3. jan 2012

Ahojte krásky..... všetkým Vám a aj sebe 😉 prajem ten najkrajší nový rok , v ktorom príde to najočakávanejšie prekvapenie 🙂 🙂 🙂 .... prajem veľa dvojčiarkových tehotenských testov, zdravé tehuľkovanie a zdravé a krásne bábatkáááááá......

sony44
3. jan 2012

@moniatko13 - ahoj mojko...tak ako postupujete? už ste boli na vklade? držím palce, aby si bola jedna z prvých,ktoré to tento rok úspešne odštartovali 😉 😉 😉

sony44
3. jan 2012

@snazilka1983 - jóój moja...to ma mrzí ☹ , trocha si vyčistite hlavičku a hor sa do ďalšieho pokusu.....kto neskúša nemá, čo získať.....aj ked každá dúfame, že to vyjde na prvý šup....

sony44
3. jan 2012

@nikitka2 - doc. sa už nevráti - teda do iscaru určite nie.... ani ja by som to na jeho mieste neurobila.....vedenie iscare sa ku nemu zachovalo veeeeľmi nepekne.....a ak sa raz vráti na Slovensko, tak určite pojde do niečoho sám a zoberie k sebe ten najlepší personál, aký nájde(teda oni pojdu za ním 😉 )
@helen5 - v iscare zostane z pôvodného personálu len doktorka, sestra, čo berie krv, andrologička, sanitárka a recepčná.......tak si urob o tom názor ☹ ☹ .....odchádza embryologička, druhá je tehotná, vrchná sestra odchádza a aj tá druhá sestrička je tehotná
Bude tam všetko nové, ktovie či zaučené, s akou praxou v embryológii - pýtala som sa na to doktorky, že koho plánujú zobrať, tak ešte nevedela, zrejme ona je na to malý pán.. ☹

sony44
3. jan 2012

@maksia - ja mám na neho nejaký mobil, ktorý mi napísali na správu po ET, a ked som naň volala, tak sa mi ozval on, tak skús: 0905/347 322

zlatanka30
3. jan 2012

ale to dopadlo v tom iscare.je mi z toho na ....... 😠

sony44
3. jan 2012

@ninka74 - moja to ma mrzí ☹ , prajem, aby ste čo najskôr nabrali chuť ísť dalej..... my sme po 4. ivf a zvažujeme, či podniknúť aj 5.ivf....zatial sme sa rozhodli, že sa budeme snažiť nesnažiť(haha), nenápadne šetriť, občas skúsiť iui, pomedzi to si užívať, a ked to bude neúspešné dáme sa na to 5. ivf - to je pre začiatok roka kopec plánov, som zvedavá ako časom niktoré nápady preskočíme 😉

sony44
3. jan 2012

@zlatanka30 - ahoj mojko....ako sa máte? ako ste preskočili prah do nového roka? psíček je ok???ja som pred Vianocami depkovala, poplakala som si....bolo mi z toho všetkého smutno.... raz je už lepšie, raz horšie.....

zlatanka30
3. jan 2012

@sony44 ahoj.mame sa dobre.psicek je take zive striebro je krasny,mily.novy rok vsak vies.aj mne je niekedy smutno a ked sa pozrem no jeho oci tak ma to prejde.on totiz neznasa ked placem ☹ ale este to vsak vies,len kvoli docentovi nezabudnem totiz nato ako ma presviedcal aby sme tam islo.a ked nic tak definitivne koniec ☹

moniatko13
3. jan 2012

@sony44 ďakujem..tak zajtra mam volať ako a keď bude všetko ok,tak potom stredu alebo vo štvrtok bude vklad..zatiaľ je to na dobrej ceste mam 3 jednotkové,1 dvojkové a 1 trojkové embryo,ale nechcem nič predbiehať,lebo všetko sa môže zmeniť aj za jeden deň..tak sa bojím,keď budem ráno volať...

v555
3. jan 2012

@moniatko13 držím veľmi palce aj keď rána budú naozaj ťažké,veľmi dobre poznám tie rána boli viac bolestivé ako usmiate

snazilka1983
4. jan 2012

@moniatko13 ahojky aj ja ti veeeeeelmi drzim palce 🙂

zibi
4. jan 2012

@ivvvy ved ja som napisala ze je dobry porodnik..nic ine.. ked citas medzi riadkami trochu..ja uz nechcem pisat nic negativne..lebo baby tu maju potom depky co tam chodia 😉

moniatko13
4. jan 2012

ahojte babule..tak už je bublinka pekne v brušku,teraz len čakať či sa poriadne zahryzne..ja jej nedovolím,aby opustila moje bruško...a mame aj jedného mrazáčika,zajtra mam ešte volať či bude aj ďalší,no uvidíme,teraz si len silno držať prsty.. 🙂 🙂 🙂

moniatko13
4. jan 2012

@snazilka1983
@v555 ďakujem 🙂 😉 🙂

sliver
4. jan 2012

@moniatko13 - držíme silno prsty
len ležať a bruško hladkať, nechaj sa vklude obskakovať 😉

ivvvy
4. jan 2012

@zibi ved ja nic proti tebe, len ma stve ako to tam dopadlo

nikitka2
4. jan 2012

@sony44 páni moji to sú novinky..tak to už nebude ono ja som chcela ísť zas vyskúšať iui ale nedám sa do rúk neskúseným a helios aký sú onu?

helen5
4. jan 2012

@tinka9075 ty si pčula tak lebo si snim volala ale ja som počula že teraz je v blave ale určite je v iscare ked tam robi v tej firme asik hp len preložili tam možno . kim si dačo nenajde ako jeho sestrički kordinatorka a embrijologička