icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

helen5
4. jan 2012

ja skusim tento krat ešte raz a ked sa vidari pokus tak budem štasna inač končim potom . a už pojdem tam kde mi pomožu . pojdem inde zo slovenska .

zibi
4. jan 2012

@ivvvy no sak to aj mna 😠 to stve ..viem ze nic proti mne 😀

zibi
4. jan 2012

@helen5 ja neverim ze je z iscare v blave ked ho oditail suorvo vyhodili nie je nahodu v gynfive v blave?

crazybabenka
4. jan 2012

to čo hovorí helen5 je totálna BLBOSŤ....docent určite odchádza do LONDÝNA....nie je v žiadnej Blave

sony44
4. jan 2012

@helen5 - prosím ťa, doc. naozaj ide do Londýna a v iscare ako v spoločnosti zaoberajúcou sa neplodnosťou, či v MT alebo v BA určite robiť nebude...ANI JA BY SOM NIE.....PO TOM VŠETKOM!!!!!!
@nikitka2 - ono to už nie je ono, viem o čom hovorím...zažila som to..... na iui nemajú až tak čo pokaziť, to ideme skúšať aj my, ale u doktorky(budem si ju vyslovene pýtať)- nemá síce tiež toľko praxe,ale bola zaškolovaná docentom. Ja sa viac bojím ivf - po odchode embryologičky ( vysoko kvalifikovanej, ktorá síce zaučila mladú, tá je zlatá, šikovná, no prax je prax a aj tak pojde na MD a ak by boli problémy aj na PN) a kto sa nám postará o embryjká... ich oplodnenie, posudzovanie kvality.....tu musíš mať prax.V heliose som nebola, neviem povedať, ale teraz v porovnaní s iscarom majú určite kvalifikovanejší a skúsenejší personál - to je ale moja mienka
@moniatko13 - tak držíme palce....musíš to tu roztočiť 😉 😉 😉 !!!!!!!! kto ti vkladal???

tinka9075
4. jan 2012

@helen5 to je blbost docent určite nie je v Iscare v Blave ved tam, chodím áno robí tam docent ale Války 🙂

tinka9075
4. jan 2012

@nikitka2 Hélios nie je dobrá volba ja som išla odtial do Iscare 🙂

tinka9075
4. jan 2012

@moniatko13 držím palce nech sa bublinka pekne zakusne 🙂 🙂

v555
5. jan 2012

@moniatko13 super super,nech sa len pekne drží 😉 😉 😉

helen5
5. jan 2012

@tinka9075 neviem pište si čo chcete ale hned do LONDYNA sa hned neda musi mat vibavene veci ako chcete . čaute . hovorte a pište si už čo chcete . čaute bodaj bi do Popradu prišiel všetke doktori sa poznaju aj naše doktori chodia do martna na školenie pitam sa riaditelki a som si ista chodi knam doktor z martina . a je vedla našej budovi čo chodime do iscare . stale ma tam auto aj viem ake . stači ked pride sa ho spitam a nebudem tu komentovat viem že je v blave ked bol uneho naš sused . a on mi vravel kde je čaute všetci

tinka9075
5. jan 2012

@helen5 ahoj tak sa opýtaj suseda kde je a všetky pôjdeme do Blavy za ním 😀 😀

helen5
5. jan 2012

@tinka9075 ty si snim pišeš a misliš že doktori vam povedia pravdu . ked musia aj mlčat . ja skušam na slovensku posledni krat a ani tu nebudem chodit nebavi ma to tu už . moja sesternica ani nechodila tu a otehotnela stačilo urobit jeden zakrok v banskej bistrici a ma zdraveho dnes syna a je velki športovec čo su ženy z banskej bystrici sa čudujem že chodia do martina ked ona v banskej bistrici chodila . ja ked skončim v martine idem dalej . čaute všetci ked bišem hluposti tak tu račej už nepridem vobec .budem sa snažit tak ako mi to niekto poradil a mam to

helen5
5. jan 2012

@tinka9075 už nikomu nič nepoviem čaute

tinka9075
5. jan 2012

@helen5 ved sa nehnevaj áno píšem si s ním možno doktori pravdu nepovedia ale docent Tomáš medzi ních nepatrí ja ho poznám ako zodpovedného človeka

tinara23
5. jan 2012

@helen5 ja som z B.Bystrici a veru teda nemám informácie, že by tu bolo nejaké centrum, takže najbližšie bol Martin. V BB mohli akurát spriechodniť vaječníky, alebo nejaký operačný zákrok, ale takéto centrum tu veru nie je.

euforia01
5. jan 2012

Čaute dievčatá a čo hovoríte na doktora Galla ? Ja som bola v Iscare akurát včera prvý krát a konzultovala som s ním. Vyzerá odborník,aké s ním máte skúsenosti ????

ivvvy
5. jan 2012

ja len ze do februara sa daju vybavit papiere aj vsetko. nech je kde je ale aj ja mam info ze pojde do Londyna co je vecna skoda. ale som rada, ze ja som ho este zastihla . drzim palce vsetkym , co sa snazia o babo a hlavne vela trpezlivosti.

nikitka2
5. jan 2012

@sony44 vklad mi robil docent ale odišlo mi chúdatko malinké a teraz neviem čo idem robiť ked je tam nový doktor pochybujem že má skusenosti

sony44
5. jan 2012

@nikitka2 - vieš jedna vec sú skúsenosti doktora a druhá skúsenosti embryoloógov....

ivvvy
5. jan 2012

podla mna je tam najdolezitejsie nacasovanie

sony44
5. jan 2012

áno aj to, ale aj oplodnenie - môžeš vajká a nejaká "šikulka" ti ich nesprávne oplodní ...., ale ved možno nájdu skúsených embyrológov...ja nevravím, že to tak bude...Obidvaja doktori majú cca 2 roky praxe v asistovanej reprodukcii...doktorka má navrch v tom, že je docentovou školou ( minimálne v prístupe). Inak niekedy sa môžu všetci aj rozkrájať, môžu byť študovaní, zruční, aj tak si to príroda zariadi po svojom - som toho príkladom

ivvvy
5. jan 2012

@sony44 vela ovplyvni aj to ci je mamicka v pohode alebo v strese. ten vzdy vsetko pokazi.

sony44
5. jan 2012

@ivvvy - pri tomto ivf som nemohla byť viac v pohode, a aj tak nič...ale nevadí...teda vadí, ale ideme dalej....a ty si tehuľka???

ivvvy
5. jan 2012

@sony44 ja uz to mam za sebou. vyslo to po prvej IUI , fakt by som to tak priala kazdej

sony44
5. jan 2012

@ivvvy - jééj tak to gratulujem, nech Vám všetko dobre dopadne...a teraz si ktorom tt?? aký ste mali problém...teda, ak nechceš nemusíš písať

ivvvy
5. jan 2012

mala som to asi dopisat 🙂 uz mam krasnu dcerku od maja. a ziaden problem nam nenasli . akurat som mala posunutu ovulku tak to mohol byt dovod preco sa nam nedarilo. a aj stres v praci.

sony44
5. jan 2012

@ivvvy - ved možno si to už niekde písala 😉 , .....tak to super ....počas iui si teda bola doma? či ako si poriešila "stres"ja som bola počas celej prípravy ivf doma a nič

ivvvy
5. jan 2012

@sony44 tak patrim k tym , ktore docent spravil stastnou 🙂

ivvvy
5. jan 2012

no po IUI som zostala PN lebo som mala aj fyzicky narocnu pracu.

sony44
5. jan 2012

@ivvvy - prajem Vám, aby Vám dcérka robila radosť, a boli ste šťastní....