icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zibi
12. jan 2012

@kuspitka neboj moja..vyjde to treba verit..ked nemas nejake vaznejsie poruchy tak by to malo klapnut...
ja som nemala iui ja som bola na ivf.. 😖 uz
no hovori sa ze ci uz po trensfere alebo po iui ze by si nemala sa aspon tei dva tri dni namahat ..mala by si oddychovat..ked tak vybavit pnku..ked mas v robote stres..a nemala by si abslovovat nejake dlhe cesty..cize vela oddychovat

kuspitka
12. jan 2012

@zibi ja som doma na materskej a tres moje dieta ,ked je plane..mam jednu stranu nepriechodnu

zibi
12. jan 2012

@kuspitka no moja je to tazke..ale tak hadam sa to dajako spravi..pomozu babky 🙂 manzel nie? a tebe sa iui podarilo na prvy krat?

jeny
12. jan 2012

@zibi dakujem ,urcite sa ozvem. Inak baby podla mna Galo ma uplne inu povahu ako docent, nemozu byt vsetci rovnaky tak ho netreba odsudzovat za to ze nie je taky privetivy ako docent, ja sa pri nom tiez dost nasmejem, ma taky ironicky humor ktory ja ma rada 🙂 nie je az tak emotivne zalozeny ako docent a mozno je, len to nedava najavo, nic zle no to nevidim podstatne je ze svoju robotu si robi dobre

kuspitka
12. jan 2012

@zibi ja som bola v heliose na IVF 2krat.

zibi
12. jan 2012

@kuspitka aha..a aku ma skusenost?ved ty musis gala poznat z heliosu a mala sa ti podarilo po ivf z ehliosu ci ?

kuspitka
12. jan 2012

@zibi hej po IVF druhom.cakali sme dve.ja som len raz stretlak tam gala a nemala som dobry pocit

zibi
12. jan 2012

@kuspitka asi si to netreba vsimat ..a treba verit ze bude dobre 🙂

kuspitka
12. jan 2012

@zibi dufam,ze bude.ved dufam,ze sa aj stretneme

moniatko13
12. jan 2012

@jeny
@tinara23 dakujem.. 🙂 🙂

moniatko13
12. jan 2012

@nelinka777 držím silno ,silno palčeky,nech sú čo najlepšie ..budem na teba myslieť.. 🙂 🙂 🙂

karkana
12. jan 2012

@zibi je to divné,ale ja už desať rokov tam chodím,a nejaké obzvlášť vyšetrenia aj ked som nadhodila že či netreba,doc.hned že načo,že má skuseností a vie že to nepomôže,to sa len vkladalo, vajok bolo dosť celkovo 23 embrií som mala vložené,tolká škoda,toľko detí ked si predstavím,že som mohla mať,a tá,prosím ťa špecialna hem.je kde presne

nelinka777
12. jan 2012

@moniatko13 dakujem si zlatučka 🙂 už aby to tu domka plakalo 🙂

zibi
12. jan 2012

@karkana no je v martine a v bratislave..myslim ze v martine v nemocnici fakutlnej je...skus pohladat na nete..to si stale len do iscare chodila na tie ivf? no ak onemyslim si ze zbytocne..pretoze vsetko so vsetkym suvisi...tak nerozumem..a najma ked ty si mala tolko ivf a nepodarilo sa tak by som to tak nenechala a neuspokojila sa s tym len tak..
ono je to o biznise aj ked su dokory najslampelpsi..cize treba bojovat asi aj sam na tomto bojisku..pretoze najlahsie je doktorom povedat ze sa neda a netereba..najma v centrach...
ja tiez idem rieist veci pochodit vysetrenia a mozno sa zisti aj nieco viac ako len to ze sa s istymi vecami neda nic robit 😖 ked tak napis IP pokecame viac

sofia17
13. jan 2012

Babenky mate v MT niektora skusenosti s doktorkou? Ako sa volá?
Dakujem

riami78
13. jan 2012

@sofia17 Volá sa Cuľbová a je v pohode, milá, príjemná, všetko vysvetlí.

sofia17
13. jan 2012

@riami78
Dakujem ja som chodila k doc., a neviem co robit dalej. Gala nechcem zazila som ho uz v Heliose.
Cakam akurat na schvalenie 2 ziadosti, tak neviem ci zostat aspon pri doktrorke, alebo to cele stopnut a ist inam.

tinara23
13. jan 2012

@sofia17 tak sa dohodni s doktorkou, ja to idem tiež tak spraviť, aj keď ja pôjdem iba na IUI 😉 Ja som ju zažila, síce posledné IUI mi robil doc. ale ona ma kontrolovala sonom a bola strašne príjemná. Gala nepoznám, takže nemôžem posúdiť.

nelinka777
13. jan 2012

ahojte tak mame odobratych 7 vajičok ...🙂 už len čakat kolko embryjok sa vytvori 🙂 a streda alebo stvrtok šup tam s nimi 🙂

tinara23
13. jan 2012

@nelinka777 držím palce

nelinka777
13. jan 2012

@tinara23 dakujeme 🙂

moniatko13
13. jan 2012

@nelinka777 jej pekne gratulujem,nech sú z každého krásne bublinky ,ktoré budu statočne bojovať a šup maminke do bruška... 🙂

moniatko13
13. jan 2012

@jeny tak ako dopadla krvička? 🙂 🙂 🙂

nelinka777
13. jan 2012

@moniatko13 dakujeme krásne 🙂

nelinka777
13. jan 2012

@moniatko13 kolko si si dala vložit embryjok? jedno alebo dve? kolko maš rokov ak možem vediet?

moniatko13
13. jan 2012

@nelinka777 dala som si jedno vložiť..aj som myslela,že budeme mať aj mrazačika,ale nakoniec sa im zdalo slabunké,tak bolo po mojej radosti...mam 35r. 🙂 🙂 🙂

jeny
13. jan 2012

@moniatko13 ahoj, vysledky z krvy nemam ☹ povedali ze zavolaju okolo 14,30 a nic, cakala som do 16te ale nic, traz tam vola ale nik nedviha takze uz sa to asi nedozviem ☹ aspon dnesny testik ma tesi. Na sone este nebolo nic vidiet lebo som iba 15dpo.

nelinka777
13. jan 2012

@moniatko13 držim ti prstiky zajtra si robiš prvy testik ak som to tu spravne vyluskala 🙂 hned daj vediet ako dopadol 🙂

moniatko13
13. jan 2012

@jeny moja mala si tam ty zavolať..ja som tiež čakávala,ale keď sa mi skoro do 15h neozvali ,tak som im zavolala,ale skôr volali oni z centra.. 🙂 🙂 🙂
@nelinka777 áno presne tak zajtra sa pokúsim o testik 🙂 🙂 🙂

helen5
13. jan 2012

@buba78 ja som sklamana že tam nieje doktor aj teraz som bola vo štvrtok zobrali mi krv a sono mi robili 2 najprv doktorka a potom doktor doktorka si nebla ista tak mi povedala že musim počkat že sa pozrie aj doktor a nakniec mi zistili cistu 6 cm