icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

tinka9075
14. jan 2012

@nelinka777 vyjde ti to neboj v Iscare je chyba v tom že ked tam bol docent každý tam chodil rád a teraz ked tam už nie je tak každého lekára čo tam príde budeme porovnávat s docentom 😉

nelinka777
14. jan 2012

@tinka9075 inak sa to tam riadne poriedilo už tam vobec nebyva plna cakaren ako kedysi a v ten piatok som tam bola skoro sama iba ja som mala odber a v čakarni nebol vobec nikto len rano na odbery krvi a inak prazdno.... len či to tam nejde dole vodou ,,,

nelinka777
14. jan 2012

inak dnes som zapla tv prima a tam nejaky cesky serial zazraky zivota je to serial o centre asistovanej reprodukcie tretia čast a zrovna tam jedna zena bola po odbere vajicok no to uz je aka nahoda ze zrovna toto si dnes zapnem prave den po OPU 🙂 to len tak aby tu reč nestala 🙂

tinka9075
14. jan 2012

@nelinka777 to som počula že tam už vela ludí nechodí kde boli tie časy ked som čakala skoro hodinu na docenta 😉 ten seriál je dobrý ja som ho pozerala neviem či ho teraz neopakujú 🙂

nelinka777
14. jan 2012

hej hej myslim ze to je repriza :D idem to najst v archive a ked doupratujem navarim tak hned kukam :D

tinka9075
14. jan 2012

@nelinka777 kukni ja som to pozerala až do konca neviem kolko to malo častí 🙂

mimon31
14. jan 2012

@nelinka777 Ahoj to ze sa neoplodnili nebude chyba spermii, spermie sa zapajaju do vyvoja myslim az po dvoch dnoch. Mne vysvetlil doktor ze ak by vajicko len tak napichli (bez spermie), a cajicko je dobre tak by sa aj tak zacalo delit.

nelinka777
14. jan 2012

@mimon31 aha tak som trošku kludnejšia ale aj tak je ich malinko .... ☹

helen5
14. jan 2012

@zibi je to vodova cista tak ona praskne sama prišla mi mrcha tak v pondelok idem na sono cez brucho a krv tak som zvedava čo povie galo

sliver
15. jan 2012

@moniatko13 - tako ako???
som po celom víkende až teraz dobehla na net že idem zistiť ako si na tom...

jeny
16. jan 2012

ahojte bay, o kolkej vam zvykli volat z iscare ohladom vysledkov krvi? ja som uz zufala pretoze v piatok som bola na krvi s tym ze oni mi zavolaju no neozvali sa a neskor som sa uz nedovola tak cely vikend som cakala na pondelok a dnes volam na recepciu a vraj ze ona vysledky nevie tak mi zavola sestricka a stale nevolaju....

tinara23
16. jan 2012

@jeny no mne vtedy zavolali niečo po tretej, tak ešte vydrž, ak sa dnes neozvú, tak ich určite zajtra otravuj. Možno ešte v piatok nemali výsledky.

jeny
16. jan 2012

@tinara23 to cakanie je nekonecne, ale co ine mi ostava ked mam cislo iba na recepciu ☹

tinara23
16. jan 2012

@jeny ja viem, ale kukla som tvoje testíky máš ich krásne, nepotrebuješ ani potvrdenie krvičky 😉 kolko si DPO ? ja som mala na 16DPO potvrdené z krvi hcg 1131 😉

jeny
16. jan 2012

@tinara23 na krvi som bola 15dpo dnes som uz 18dpo, no aj tak som zvedava na tu krv, teraz mi to pripada ze som tam merala cestu uplne zbytocne lebo na sone nebolo este nic vidiet a vysledok krvi tiez nemam

tinara23
16. jan 2012

@jeny neboj nič určite sa ozvú. Ja som to mala ako ty, na sone nič iba tá krv na 16DPO, potom som išla o týždeň to som bola 4tt+6 bolo už vidieť vačok a o dva týždne 6tt+6 srdiečko. Určite si nemerala cestu zbytočne.

jeny
16. jan 2012

@tinara23 aj ja idem znovu tento piatok na sono tak dufam ze tam bude aspon vacok 😉 budem 4tt+5 takze podobne ako ty a po akcii srdiecka ti tam este kazali chodit alebo si uz mala ist k svojmu dr?

tinara23
16. jan 2012

@jeny nie už som išla k svojmu lekárovi, ale tam som sa dostala až v 11tt 😒

jeny
16. jan 2012

@tinara23 tak prave teraz mi volali, hcg 247 no oproti tebe nic moc 😒

tinara23
16. jan 2012

@jeny neboj nič, baby mali aj oveľa nižšie hcg, ja som mala zase moc vysoké, mne tipovali aj dvojky. Vôbec sa nestresuj, to hcg je v poriadku.

ivvvy
16. jan 2012

ja som mala 15 den . hcg 56 . vsetko nad 50 je pozitivne 🙂a kazdym dnom to bude vyditelne stupat.

sliver
16. jan 2012

@jeny - paradička, blahoželam!!!

helen5
16. jan 2012

@jeny Ahoj ako že sa ti neozvali mne už volali o poô štvrtej . ale už tieš mi raz volali aj o pol piatej . oni ti zavolaju ty si tam dnes bola o ktorej

snazilka1983
16. jan 2012

CAVTE LIDI. neviete ako dopadla moniatko?? ci si robila ten test? ja idem stvrtok na druhe IUI dufam ze to vyjde. len sa bojim ci nebude neskoro kedze folikul mal uz 16-17 mm a pritom mi sono robili piatok a nic tam nebolo a dnes pondelok uz bol takyto velky je to divne dake uz si mysleli ze nebudem mat ovulaciu

tinara23
16. jan 2012

@snazilka1983 moniatko sa neozvala, takže nevieme.

sliver
16. jan 2012

aj ja čakam na @moniatko13

nelinka777
16. jan 2012

ahojte dnes sme volali na embryjka tak mame z tych troch jedno jednotkove a dve trojkove ☹ keby vydrzali do et myslite že ma zmysel si zamrazit aj trojkove je sanca ze po rozmrazení vobec prežiju???

ivvvy
16. jan 2012

@jeny -nemusis sa zatazovat hodnotou hcg. mas ju dobru ,najdi si tabulky hcg na nete a tam uvidis ake je rozpatie pre dany tyzden.

sliver
17. jan 2012

@nelinka777 - ja som trojkove zamraziť nedavala 😒 😒 😒

@jeny - to maš v poho , ja som mala 154

colchicum
17. jan 2012

@nelinka777 Môžem sa opýtať? To hodnotenie jednotkové až trojkové znamená, akej sú kvality tie embryá. Čiže jednotkové najlepšie a trojkové najhoršie?