Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Zdravim všetke baby chcem vam povedat .dnes som kupila novy čas pre ženy a pišu tam o galovi on je dobri pri porodoch . dnes som kupila . a tam je jeden članok o ženach a pišu tam aj onom . celkom pišu dobre veci v tom časopise .
Sori som sa pomilila je to v Baječna žena v takom modrom ramčeku ešte ras sa ospravedlnujem som sa zmulila
@helen5 moja kamaratka k nemu chodi ako ku gynekologovi a povedala že je perfektny pripravoval ju aj na porod a teraz ma krasnu zdravu dcerku.... myslim ze je to dobrý doktor a odborník ...
@nelinka777 ja som len čitala članok dnes onom a dobre veci pišu onom ja ked som šla knemu 1 tak zaposobil prijemne len neviem druhe babi pišu ale nieje zli . kumne sa stale milo ozve ale v tom članku pišu onom tieš že je viborny až som mojej mame ukazala aj je odfoteny ale tvar mu nevidno iba ruki
ja k nemu chodim do iscare a nemozem sa stažovat .... 🙂
Tak včera sme boli na prvej konzultácií v MT a musím skonštatovať že prístup bol super. Uvidíme ako o bude dalej. No prvý dojem super! Nedá sa to porovnať s centrami v KE .Ked nemusíte tak do košíckých ani nechoďte. V SPLNE som skoro prišla o život po nedostatočnej informovanosti a ľahostajným prístupom lekára po odbere vajíčok!!! A v Gyncrae tiež to bolo velmi čudné!!!
no tak dnes uz mame malinku blastocystičku ktora sa vraj velmi snazi ...zajtra ideme na transfer ....a tie dve zvyšne embryjka že su stale len v bunkach :( mrazia sa len blastocysty alebo aj taketo embryjka?? 😖
@nelinka777 držím palce 🙂
baba dopadlo úplne zle. ☹ ☹ ☹ ..som taka smutná..ja neviem čo spravím,stále plačem,dúfam,že m i aspoň slzy pomôžu dostať tu bolesť zo mňa preč..
@moniatko13 to ma strašne mrzí 😔 😔 😔 myslela som, že sa neozývaš z iného dôvodu, tak ale toto ma naozaj veľmi mrzí ☹
@moniatko13 😒 😒 😒 😒
moje ja som tak dufala.........
😢 😢 😢
@moniatko13 mojaa nebud smutna. vyjde na dalsi krat 😒
@moniatko13 mojko je mi to luto.... 😒 držkaj sa...
dievcata dajte mi prosim cislo na recepciu ..
@zibi pokusim sa to nejak v stručne 🙂 Pred odberom a vajíčok nám dal doktor podpísať papier o tom že sme boli výstižne informovaný. Tak sme to nejak proste neriešili a podpísali keďže je „ODBORNÍK“ a vie čo robí. Tak sme boli nejak spokojný že všetko bude v poriadku. No po tom všetkom sme zistili že ani omylom nás výstižne neinformoval. Po odbere som išla domov s tým že za týždeň bude prenos. No môj stav sa začal veľmi zhoršovať a v utorok som skolabovala tak že keby manžel nebol doma tak tu už asi nie som. Bola privolaná záchranka. Keď ma prebrali tak sa mi polepšilo a tak som sa rozhodla zostať doma. V stredu sme išli do SPLN-u že nech sa na mňa pozrie. Bez nejakých slov urobil USG a manžela zavolal k sebe kancelárie že bolo by dobré isť do nemocnice ale že nútiť nás nemôže. No stále neinformoval o závažnosti stavu. Tak keď to nie je také vážne tak ležať môžem aj doma. No vo Štvrtok to bolo tak kritické že manžel musel volať záchranku na prevoz do nemocnice. Tam ma prijali z OOHS a tam som sa vlastne dozvedela že je to veľmi vážne. Bola som tak naliata tekutinou z vnútra že som sa mohla zadusiť a že v minúte 12 tej som prišla. Tak som bola dehydrovaná že ani krv mi nevedeli zobrať. Takže tak. A keď lekára sa potom manžel pýtal prečo nás stále aj keď úž vedel že asi bude zle neinformoval tak povedal: že je to len 2% žien ktoré majú OOHS a že či má všetky pacientky informovať o všetkom a že či by sme sa rozhodli inak. NO COMENT!!! Keď sme si to všetko dodatočne už naštudovali a pozisťovali všetky informácie, lebo sme už vedeli čo máme zisťovať, tak lekár dobre vedel že u na hrozí OOHS pretože mám polycystické vaječníky. Bolo toho celkovo viac ale to by som napísala aj tri strany Takže fakt do SPLN- nikdy viac pre jeho prístup.
čaute baby, ja chcem ísť na druhé IUI, len neviem, či si mám sama nasadiť clostil, čo mi ešte ostal 3-7 deň a automaticky sa na 10. deň objednať na sono, alebo si mám pýtať k telefónu doktorku Cuľbovú, alebo doktora Gala a s nimi sa dohodnúť? Ako ste to riešili? Dik za odpoveď.
tak babenky dnes som mala druhe IUI , tentokrat mi ho robil Dr. Galo. ked som ho videla mala som obavu predsa na vyzor sa neusmeje ale nakoniec som bola milo prekvapena, pekne vysvetlil, posrandoval. 🙂 takze nieje az taky hrozny ako tu o nom niektore baby pisu :DDDD
@kuspitka moja čislo na repciu:+421434012116
@dapake - presne to iste som mala aj ja... silný hyperstimulačný... Doc. mi odsaval vodu z tela dvakrat denne no potom som aj tak skončila v nemocnici,... tiež mi nemohli zobrať krv, bolo to hrozne... strašne zle spomínam na tieto časy ale mne aj napriek OOHS vložili bublinku do bruška a aj napriek tomu sa udržala a teraz mi tu mrnka "že pod sa so mnou hrať" 😀 😀 😀
@hadassah nič ti nepovedali? Ja som na druhý cyklus už clostil nebrala, ale mne to povedali hneď pri prvom IUI, že potom už clostil nebrať. Radšej im zavolaj a objednaj sa rovno aj na sono.
@snazilka1983 držím palce, nech je IUI úspešné 🙂
@tinara23 ja som tam nevolala, že som dostala menzes. Bolo to medzi sviatkami, ešte som aj ochorela, brala som antibiotiká a keď som tam volala koncom roka, tak už mi to nikto nebral. No a začiatkom roka som po chorobe nechcela ísť hneď na druhé IUI, ani sa mi z roboty nedalo uvoľniť, tak som to nechala tak.
Ešte sa chcem spýtať takú vec, že pri vstupných vyšetreniach mi zistili ureu. Tak sme s mm vybrali antibiotiká, ale zarazilo ma, že keď som sa pýtala na kontrolné stery, tak vraj sa nerobia. Lenže čo som si o tejto chorobe prečítala, tak vraj nie je jednoduché sa jej zbaviť. A druhá vec je, že prečo oni vôbec neriešia, či mám priechodné vajcovody a robia IUI aj bez toho. Čo ak mám zrasty kvôli tej ureoplazme alebo nejakom prekonanom zápale, o ktorom som ani nemusela vedieť?
dakujem za cilo.v pondelok idem do na krv..
@hadassah zavolaj radšej, ale možno by stačilo si naordinovať clostil koľko si brala predtým, ale aj tak budeš volať, keď sa budeš objednávať na sono.
Viem, že neberú kontrolné stery, bavila som sa už o tom s jednou kočkou, ani jej nebrali, ale prečo to neviem, nemám skúsenosť, to bolo ešte za doc.
Mne doc aj môj doktor rozprával o zistení priechodnosti, lebo ja som o tom uvažovala tiež pred IUI. Ale povedali obaja, že mi to neodporúčajú, že aj tak, keď to urobia nie je záruka, že otehotnieš a vznikajú potom zrasty. My sme boli dohodnutý 2x IUI a ak nič IVF. Vtedy sa to po druhom IUI podarilo.
Aj sem som písala a tu je odpoveď: http://www.emimino.cz/poradny/laparoskopie-pred...

@colchicum ano