Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@snazilka1983 ved ja viem ze druhy, to je ok na treti by to uz malo prejst 😉
@jeny tak je dobre 🙂
@iveenka chcem ťa poprosiť aby si napísala čo si na soc.povedala,lebo sa bojím,že ma odbijú s tým,že to samostatne nie je možné,iba celý balík U nás sú dosť nepríjemné a neochotné úradníčky tak mám aj obavu tam ísť a nemám poriadny argument,že je to možné samostatne nemocenské poistenie do 31.1 ďakujem Ti pekne
@iveenka presne tak,aj ja som si tiež skoro myslela,že to platí ona. 😠 Sú neuveriteľne protivné-a poradia Ti tak ,že to po prvé ani nepochopíš a po druhé tak ,že to je výhodné pre nich a nie pre mňa o tejto možnosti som sa dozvedela tu na koníkovi inak by som bola v prd.....tak budem čakať.... Ja sa chystám koncom týždňa a urobíš to naraz v jeden deň??
@euforia01 urobíš to v jeden deň, odhlásiš sa a od nasledujúceho dňa prihlásiš. Vypíšeš dva tlačivá registračný list FO a v jednom vyplniš odhlášku a v druhom prihlášku. Priprav sa na to, aby si vedela z akého vymeriavacieho základu chceš teraz DNP, lebo nie vždy sú ochotné ti ho vypočítať.
@tinara23 @euforia01 tak tak, dnes bola za mnou tak znama, takze je to tak ako sme si mysleli...ak este tehotna niesi, treba sa odhlasit a znovu prihlasit...kludne v jeden den ako pise tinara23 🙂 dobrovolne nemocensky poistena budes max 270 dni, potom ti poistenie automaticky zo zakona zanikne. ak budes v case zaniku poistenia tehotna zacne ti plynut 8 mesacna ochranna lehota, v ramci ktorej ak nastupis na matersku bude sa ti pocitat z vymeriavacieho zakladu ktory si si platila. ak v tom case tehotna nebudes, ochranna lehota je len 7 dni (to sa zrejme tyka len PN a OCR asi)...suma sumarum...odhlasit a prihlasit najneskor do 31.1.2012, otehotniet najneskor do 31.10.2012 a narok na materske musi vzniknut najneskor do konca juna 2013...neviem ci som sa nesekla v poctoch, samozrejme cim skor tym lepsie asi
... 😉 takze nam neostava len dalej snazilkovat a dufat ze motyka vystreli, sama som zvedava co nam povie dr galo buduci tydzen mame konzultaciu prvu.
kazdopadne, ked si predstavim kolko som/sme do nasho "socialneho" systemu naliali a kam tie peniaze isli, je mi z toho zle!!! 😠
baby mate daco nove ? podarilo sa dakomu este otehotniet? 😉
baby neviete mi poradiť skončil mi menzes a o týždeň mi znovu prišiel a trva stale šiesty deň menej ale stale či to hormony alebo stres,lebo až buduci týžden sa mi bude dať ísť k dr.,bojím prečo sa mi to serinká ☹
@zibi heh 2.2. ti dam vediet 😀
dievcata neviete aky je tam teraz embyolog ked odisla filova?
@iveenka Ahoj aj chodím ku Galovi.na prvej konz.sme boli 4.1.teda nedávno od vtedy sme tam boli na krvi na môj 2DC a na 10 DC na folikulometrii,ale to ma tak rýchlo vybavili,že som sa zabudla aj opýtať na výsledky z krvi.takže stále nevieme nič.
O tej soc.mi dobre poradila Tinara,takže aj ja to tak poviem ak bude mať problém,že sa dá zobrať len celý balík-že je to zo zákona,ak to urobím do 31.1.platí to ešte po starom,len sa strašne bojím toho šibeničného termínu 270 dní .Je to o hubu som pod stresom po roku snaženia -takže sa snažíme už 2 a pol roka.manžel má spermiogram dobrý.
Ahojte, chcem sa vás opýtať, či v Martine vkladajú na požiadanie aj dve embryá a koľko ste si nechali vložiť vy? Ďakujem.
@euforia01 niekto vravi že ten doktor nieje dobri ale mne sa pozdava bit okej porosprava sa stale somnou . len ine ženy maju nanho nazor ale . to všetko nieje len u doktora ale aj u žien ked žena ma poruchu velku . darmo donej vkladaju iniekcije . je to tym že niektore ženy tam chodia vistresovane . ja ked aj chodim nemam strach či ma pichaju . alebo čo nemožem davat doktorovi chybu ved sa snaži dost . a už on mne 2 volal o visledki a visvetlil ako dalej . a už bisme mali ist vkladat . aj tam ked sa vajička neoplodna ako maju tak doktor tieš zato nemože . ked raz nemože . tak sa neda inač mne sa pači aj ten doktor pokeca zasranduje
@colchicum oni nedavaju všetko ti visvetli embrijologička potom ked tam pojdeš ale nechcu vkladat dva vraj je to riziko a že su dvijički . to už zaleži ake maš vivinute vajička povedala nam dnes lebo tvoje vajička su take stare ako aj ty tak nam visvetlila všetko už zavisi na tych embrijach ak sa budu vivijat moja

@tinara23 diki za odkaz ;) podla vsetkeho ak este niesme tehotne, treba sa odhlasit a nanovo prihlasit, aby sa nam moznost otehotnenia predlzila. Mam znamu na socpoist tak mi to este overi. tak dufam ze sa aj podari 🙂