icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

zibi
3. feb 2012

@euforia01
@iveenka apropo baby v blave v jednom centre neplatite vobec nic ...len za lieky .... mozno okolo 200 250 eciek ...ostatne nic...ze aj ICSI perplatene aj PK vsetko ze sa to uhrazda v zdravotneho poistenia len centra si to beru ako nadstandardt co je smutne....:( akurat za mrazenie platis..skoda ze to tak nei je vsade 😖

karkana
3. feb 2012

@zibi ano je to tak v iscar v Blave ani ja som nič neplatila 😉

kuspitka
3. feb 2012

to je ako,že IVF...a neplatis len lieky?

zibi
3. feb 2012

@karkana no ano viem to ze centrum v blave napr.
http://www.ferticent.com/ v sekcii v com sme ini neplatia 🙂 a viem to aj od bab co tam boli a mali aj icsi 🙂

zibi
3. feb 2012

baby ked chcete prist do sukromnej tak mi napiste 🙂 niektore tam ste uz ale dost zle sa to tam dava 🙂 tak preto..neviem ze kto tam chce byt 😉

kuspitka
3. feb 2012

co novu temu robite...
co je to za centrum..

tinka9075
3. feb 2012

@zibi aj moja kamoška chodí do toho centra a bola na ivf s icsi a platila len za injekcie 🙂 🙂

tinka9075
3. feb 2012

@zibi tak som sa rozhodla že ked mi teraz nevyjde iui tak idem do toho centra na ivf aj kamoška ma tam už dlho volá 🙂 🙂

zibi
3. feb 2012

@tinka9075 ja by som tiez sla ale blava..uf

tinka9075
3. feb 2012

@zibi ty to máš daleko ja asi 120km tak to je v pohode 🙂

karkana
3. feb 2012

@tinka9075 ja som dochádzala 200km z BB do Blavy ,da sa to zvládnuť ,ja nemôžem nič zlé na nich povedať

tinka9075
3. feb 2012

@karkana ja teraz chodím do Iscare v BA no uvidíme či sa podarí iui 🙂 🙂

iveenka
3. feb 2012

@euforia01 ahojky, co sa tyka nasho "socialneho" statu...to si nezasluzi ani comment.
Najblizsie mam ist na odbery 1 az 3 DC ale tento mesiac mi to nevychadza tak asi v marci. Drahemu chcem edte nasadit nejake doplnkove vitaminy-karnitiny, Bcko a rozmyslam nad Macou. uvidime ako sa to odrazi na SPG.

zibi
3. feb 2012

baby ja som zalozila sukromu a ste v nej tka kuknite na listu v lavo mozete pisat aj tam
@iveenka
@karkana

iveenka
3. feb 2012

@zibi no popravde, mrkla som sa na to centrum a velmi ma neoslovilo to prostredie ani personal. Ale je tam perfektne rozpisane do podrobna vsetko o IVF a i.

zibi
3. feb 2012

@iveenka je to pravda..no ja eln na margo toho co sa plati inde..apropo v inych centraach paltis este viac ako v iscare cize je to v nasom centre ok..ked tak na to pozeram.. 🙂 a este aj pekne prostredie a personal co tam bol /je je prijemny

cuculik1
5. feb 2012

www.ivfpredict.com/
skúsili ste? je to kalkulačka na vypočítanie percenta úspešnosti jedného pokusu IVF, bol na to link v časopise.... úspešnosť predikcie je vraj až 99%, treba len zodpovedať na pár otázok...... tak aké máte skóre? u nás 28 % na 1 pokus

mimon31
5. feb 2012

@cuculik1 to je ozaj len taka sranda do casopisu 🙂 malo udajov aby nieco skutocne objektivne vyhodnotilo

cuculik1
5. feb 2012

@mimon31 je mi to jasné, ale človek sa pre vlastné potešenie chytá všetkého.......je pravda, tých otázok je naozaj málinko, ale kto by si chcel niečo viac prečítať....
http://www.guardian.co.uk/society/2011/jan/05/i...

snazilka1983
5. feb 2012

BABY idem sa vas opytat. ked mi sestricka volala o vysledky z HCG krvi tak mi povedala ze mam 1 ale oni posudzuju od 1,5. viete mi to vysvetlit? ked kukam tabulky na hodnoty HCG tak sa z toho neviem vysomarit. inak mrcha mi este nedorazila do kelne heh. po prvom IUI mi dorazillo spinenie do 24 hodin od posledneho vkladu utrogestanu. teraz som uz treti den bez a mrcha nikde. heh zaujimave 🙂

karkana
5. feb 2012

no mne povedali ked je hcg nad 0,5 tak teoreticky je to poz. ja som mavala vždy nejaku hodnotu 0,1 0,2 ,to je nič,a menzes meška len vdaka lieku aj mne neskôr prišiel 😉par dní hore dole a teraz ešte to raz vyskúšaš?

snazilka1983
5. feb 2012

@karkana ked vravis ze 0,5 je teoreticky pozitivne tak ked som mala 1 tak som pozitivna mozno? heh. no uvidime. nemam ziadne priznaky na mrchu. och toto cakanie nenavidim. 😝

cuculik1
5. feb 2012

@snazilka1983 zalezi ake jednotky pouzivaju... ja som napriklad na vysledku z laboratoria mala napisane 0.051 a bolo to pozitivne, tiez sa mi to nezdalo ale nakoniec som sa dozvedela, ze pouzili ine jednotky ... bolo mi povedane, ze niekedy by som tuto hodnotu mala uvedenu ako 51, ale toho casu pouzivju ine jednotky..... a pozitivne maju od 0,015, cize akoze 15.....inac tu hodnotu 0.051 mi zachytil uz az desiatkovy tehotensky test, sice slabulinka ale bola tam ciarka, ziadny duch.....

snazilka1983
5. feb 2012

@cuculik1 aha. no sakra heh mali by pouzivat stale robnake merania. nie u kazdeho ine. 🙂 ved ako ja si ziadne nadeje nerobim ja len ze som mala len o 0,5 menej ako oni posudzuju heh a to ma nastvalo 🙂

kuspitka
5. feb 2012

ahojte.ked ste boli na IUI a brali ste lieky ,boleli va svajecniky?
@snazilka1983 moja tak ci tam,ze mozno si v tom..

zibi
5. feb 2012

@snazilka1983 tak to mozno vyslo...musi to stupnut drzim palce 🙂

karkana
5. feb 2012

no ak do zajtra ndostaneš ja by som išla hned na krv aj k svojmu gynčiarovi,pre istotu,no možno to 0,5 znamená 5 a ak si mala 1 tak asi nie si ale ťažko povedať ako to posudzujú ,zaleží na tom ako ti to povedali či negatívne ,ak to povedali tak je to tak ,bohužial

snazilka1983
5. feb 2012

@karkana no praveze mi to povedala tak zvlastne ze : krvicka bola negativna vy ste mali 1 ale posudzujeme od 1,5. tak asi nic no.

kuspitka
5. feb 2012

@snazilka1983 mozno to je znamenie,že si tehotna.
moze sa stat,ze neskor sa uhniezdilo..

snazilka1983
5. feb 2012

@kuspitka heh no veru nie som uz zacinam spinit. 🙂 skoda ale nevadi no co sa da robit .

kuspitka
5. feb 2012

@snazilka1983 ešte daco tam moze byt.kedy ides do centra?