Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
to je ako,že IVF...a neplatis len lieky?
@karkana no ano viem to ze centrum v blave napr.
http://www.ferticent.com/ v sekcii v com sme ini neplatia 🙂 a viem to aj od bab co tam boli a mali aj icsi 🙂
baby ked chcete prist do sukromnej tak mi napiste 🙂 niektore tam ste uz ale dost zle sa to tam dava 🙂 tak preto..neviem ze kto tam chce byt 😉
co novu temu robite...
co je to za centrum..
@euforia01 ahojky, co sa tyka nasho "socialneho" statu...to si nezasluzi ani comment.
Najblizsie mam ist na odbery 1 az 3 DC ale tento mesiac mi to nevychadza tak asi v marci. Drahemu chcem edte nasadit nejake doplnkove vitaminy-karnitiny, Bcko a rozmyslam nad Macou. uvidime ako sa to odrazi na SPG.
www.ivfpredict.com/
skúsili ste? je to kalkulačka na vypočítanie percenta úspešnosti jedného pokusu IVF, bol na to link v časopise.... úspešnosť predikcie je vraj až 99%, treba len zodpovedať na pár otázok...... tak aké máte skóre? u nás 28 % na 1 pokus
@mimon31 je mi to jasné, ale človek sa pre vlastné potešenie chytá všetkého.......je pravda, tých otázok je naozaj málinko, ale kto by si chcel niečo viac prečítať....
http://www.guardian.co.uk/society/2011/jan/05/i...
BABY idem sa vas opytat. ked mi sestricka volala o vysledky z HCG krvi tak mi povedala ze mam 1 ale oni posudzuju od 1,5. viete mi to vysvetlit? ked kukam tabulky na hodnoty HCG tak sa z toho neviem vysomarit. inak mrcha mi este nedorazila do kelne heh. po prvom IUI mi dorazillo spinenie do 24 hodin od posledneho vkladu utrogestanu. teraz som uz treti den bez a mrcha nikde. heh zaujimave 🙂
no mne povedali ked je hcg nad 0,5 tak teoreticky je to poz. ja som mavala vždy nejaku hodnotu 0,1 0,2 ,to je nič,a menzes meška len vdaka lieku aj mne neskôr prišiel 😉par dní hore dole a teraz ešte to raz vyskúšaš?
@karkana ked vravis ze 0,5 je teoreticky pozitivne tak ked som mala 1 tak som pozitivna mozno? heh. no uvidime. nemam ziadne priznaky na mrchu. och toto cakanie nenavidim. 😝
@snazilka1983 zalezi ake jednotky pouzivaju... ja som napriklad na vysledku z laboratoria mala napisane 0.051 a bolo to pozitivne, tiez sa mi to nezdalo ale nakoniec som sa dozvedela, ze pouzili ine jednotky ... bolo mi povedane, ze niekedy by som tuto hodnotu mala uvedenu ako 51, ale toho casu pouzivju ine jednotky..... a pozitivne maju od 0,015, cize akoze 15.....inac tu hodnotu 0.051 mi zachytil uz az desiatkovy tehotensky test, sice slabulinka ale bola tam ciarka, ziadny duch.....
@cuculik1 aha. no sakra heh mali by pouzivat stale robnake merania. nie u kazdeho ine. 🙂 ved ako ja si ziadne nadeje nerobim ja len ze som mala len o 0,5 menej ako oni posudzuju heh a to ma nastvalo 🙂
ahojte.ked ste boli na IUI a brali ste lieky ,boleli va svajecniky?
@snazilka1983 moja tak ci tam,ze mozno si v tom..
@snazilka1983 tak to mozno vyslo...musi to stupnut drzim palce 🙂
no ak do zajtra ndostaneš ja by som išla hned na krv aj k svojmu gynčiarovi,pre istotu,no možno to 0,5 znamená 5 a ak si mala 1 tak asi nie si ale ťažko povedať ako to posudzujú ,zaleží na tom ako ti to povedali či negatívne ,ak to povedali tak je to tak ,bohužial
@karkana no praveze mi to povedala tak zvlastne ze : krvicka bola negativna vy ste mali 1 ale posudzujeme od 1,5. tak asi nic no.
@snazilka1983 mozno to je znamenie,že si tehotna.
moze sa stat,ze neskor sa uhniezdilo..
@kuspitka heh no veru nie som uz zacinam spinit. 🙂 skoda ale nevadi no co sa da robit .
@snazilka1983 ešte daco tam moze byt.kedy ides do centra?

@euforia01
@iveenka apropo baby v blave v jednom centre neplatite vobec nic ...len za lieky .... mozno okolo 200 250 eciek ...ostatne nic...ze aj ICSI perplatene aj PK vsetko ze sa to uhrazda v zdravotneho poistenia len centra si to beru ako nadstandardt co je smutne....:( akurat za mrazenie platis..skoda ze to tak nei je vsade 😖