Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@kuspitka az 2DC na tu krv na hormon. profil
@tinka9075 u nás je to trochu problém ,lebo manžel vždy z centra uteká ešte do práce a teda nám vyhovuje viac MT,ale keď to tam nevyjde a necháme tam kopec penez budeme musieť uvažovať nad lacnejšou alternatívou ale je to dvojnásobná diaľka-aspoň nám budeš zatiaľ podávať správy... 🙂 🙂
Ahojte baby, koľko ste čakali kým Vám schválili žiadosť na zdrav. poisťovni na IVF, v Iscare tá žiadosť bola spísana 8.12.2011 a ešte tam stále nie je schválená :(
@gamarka my sme cakali 3 mesiace
@zlatanka30 fuuha to riadne dlho ...a ako ďaleko ste teraz?
my ,ked sme dali ziadost tak 1mesiac
ahojte🙂 Nebola som tu dlho bola som mesiac bez netu,lebo sme doma robili menšie prerábky. Chcem vám len napísat,že bola som v MT aj v decembri aj v januári a aj dnes. Ja osobne mám velmi dobrý pocit z doktora Galla. Pred mesiacom mi robil sono a dnes jeden menší zákrok. Náhodou sa mi zdá celkom milý a povedal mi všetko čo som chcela vediet a ešte sa aj usmieval 🙂 Ked som išla na zákrok pýtal sa či sa nebojím atd.Dokonca mi dal na neho číslo a keby dačo možem volat hocikedy aj v noci...Bola som velmi prekvapená. Ja mám z neho dobrý pocit. 😵 Držím vám všetkým prsty!
...napísala som na zákrok,a podla mna teraz dr. prišiel na to prečo sa pri 3 IVF nedarilo. Len tolko 😉 O pár dní budem múdreišia...a nemožem tu "zavesit" všetko... 😉
@gamarka to bolo nase druhe ivf a aj posledne.
@zlatanka30 a co sa stalo moja preoc posledne?
@zlatanka30 tak veľa? to si určite zavolaj do poisťovne, že čo tam s tým robia??? Štandardne to musí trvať mesiac, ja som mala schválenú behom mesiaca, mám všeobecnú a aj tak som si tam po 2 týždňoch volala, pekne mi podľa r.č. povedali, že kedy to asi bude..., držím palce, nech vyjde aj tá žiadosť a aj ivf!

@karkana ahoj to znamená ,že to isté centrum má rozdielny cennik.T.z. ,že v Blave je vacsia konkurencia tým pádom aj nižšie ceny...to sa kočky v Blave majú 🙄 😠