icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

cuculik1
12. feb 2012

@gamarka ja som si volala do poistovne a povedali mi ze je to schvalene ale do car im to este nedoslo.......

lienkalienocka
12. feb 2012

ahojte baby, nemate nahodou problemy so schvalenim ziadosti na ivf od dovery? chodim do ineho centra a tam sa teraz ziadosti nevypisuju, preto sa pytam. dakujem 😉

gamarka
14. feb 2012

@cuculik1 tak dnes volali z centra 🙂 žiadosť schválená ...čakali sme od 8.12 do 14.2 ..ale dočkali sme sa 🙂

nelinka777
14. feb 2012

ahojky kočky ostal mi z neuspesnej ivf puregon cele balenie a v martine v lekarni mi to mali vziat naspat no uz maju nejaku novu dohodu s lekarmi ze uz lieky spat neberu co s nimi mam urobit ...??? da sa to este niekde vratit??? su to dost drahe injekcie ..dakujem za radu...

boska74
14. feb 2012

@aneke
Ahoj, zaujal ma tvoj príspevok, keďže je totažný s mojim🙂))
boli sme s partnerom mimo SR a teraz v zime som sa vrátila na SK a to len z jedného dôvodu a to umelé oplodnenie.
čo sa týka centra: ja som si osobne vybrala centrum v Martine Helios, idú podľa austrálskeho protokolu: čo sa týka stimulácie a ten mi bol omnoho simpatickejší ako Iscare . Finančne neviem porovnať tieto centrá. Čo sa týka personálu a služieb veľmi dobre to hodnotím prístup aj kvalitu, som zatiaľ veľmi spokojná.
Ja ke)d som ešte pracovala v zahraničí , tak cez dovolenku na SR som si zbehla do Heliosa a tam som si urobila vstupný pohovor s doktorom, doniesla som tam zdravotnú dokumentáciu a hneď aj vypísala žiadosť na poisťovňu. Ja budem mať 38rokov, takže som nechcela už strácať čas. Na tom som potom znova vycestovala a medzi tým sa schvaľovala moja žiadosť. Potom som si už len naplánovala termín na začatie liečby. No a teraz mám transferované 2 blastocysty🙂))) tak čakám či sa prijali, alebo nie🙂))
presne súhlasím s tebou čo sa týka umeleho oplodnenia v zahraničí.
Takže rozhodne podľa môjho názoru nebudeš ľutovať čo sa týka aj kvality aj obsluhy🙂)) držím palce

sony44
14. feb 2012

@nelinka777 - ahoj - ponukni ho v téme mám/nemám lieky a uvidíš ako rýchlo sa ho zbavíš(predáš), škoda že ja zhánam menopur

cuculik1
14. feb 2012

@gamarka aj nam dnes volali, ale my bohuzial kvoli manzelovej infekcii musime cakat dlasie tri mesiace, teraz berie antibiotika do konca mesiaca a potom dalsie tri na obnovu spermiogramu.....frustrujuce ☹

aneke
14. feb 2012

@boska74 super, ze si napisala, presne taketo slova clovek potrebuje pocut
urcite by som bola rada, keby si mi dala vediet o Heliose nieco viac do IP ( kedze to nie je predmetom tejto temy )
a samozrejme, drzim palce na pozitivny tehotensky test!!! uprimne, dufam, ze ti to vyjde

zibi
15. feb 2012

@sony44 moja ja na teba myslim..ked podjeme do toho tak ti dam vedciet ale podla mna ho nebudem potrebovat

zibi
15. feb 2012

@cuculik1 mne doslo domov schvalenie a im to doslo do centra asi za 10 dni po tom co mne to tu schvalili

petuska123
15. feb 2012

ahojte baby takze cakame chlapceka 🙂 🙂 🙂

helen5
15. feb 2012

@nelinka777 Ahoj ved ked maš blok stoho a su cele tak biti mali vziat v lekarni . čo to oni visrtajaju . ved nekradneme . aj tak dost vražame do toho a nechcu vratit a kde si brala v martine na tom rohu . tak sa popitaj či ti nevezmu aj v nemocnici niekde v martine ked budeš priamo u sestrički

sony44
15. feb 2012

@zibi - ja viem, že u teba to má rezervované!!! 😉 😉 😉 len ešte aj tak budem mať mááááálo, ja potrebujem aspon 30 ampuliek...ako napredujete?som tu len tak narýchlo....idem zumbovať..., ale večer niečo počítam a ak bude s kým tak aj popíšem

sony44
15. feb 2012

@petuska123 gratulka ku chlapčiatku....len tak ďalej...už to pojde z kopca... 😉 tak už môžte špekulovať nad menom, aby si maličký zvykol 😉 😉 😉
@helen5 - ako ste dopadli na poslednej stimulke.....????

helen5
15. feb 2012

Ahoj moja mi sme boli dnes v martine . a neuspešne začala som špinit a v krvi sa ukazalo že neuspešne tak . neviem teraz mame ešte jedno zmrazene . tak asik až v marci . som si mislela že sme v tom a nič . tak nam oznamili dnes že sme egativny

helen5
15. feb 2012

som dnes stoho všetkrho nanič . neviem čo mam robit . ked mi oznamili taku spravu . že visledki su negatyvne tak . ani neviem ako mam nato všetko misliet . akurat som pila kavu ked mi volali . babi z martina až ma pblial pot natele ked mi oznamili taku spravu

zibi
15. feb 2012

@helen5 moja mi to je luto 😔 skoda..ale mas mrazacika aspon 😅

sony44
15. feb 2012

@helen5 - tak to ma moc mrzí, presne viem ako sa cítiš ( aj tie pocity ked zazvoní telefón - človek ani nedýcha) ale musíš si povedať, že pozitívne je, že máte aj niečo zmrazené, my sme nikdy nemali nič zmrazené, vždy som musela ísť od znova....chvílu to bude bolieť, ale budeš sa musieť naštartovať, aby KET vyšiel...budem držať palce....

nelinka777
15. feb 2012

@helen5 no ta v lekarni mi povedala ze sa zmenil majitel a ten novy ma dohodu s lekarom ze lieky spat neberie ☹ my hovor vyhadzujem peniaze len tak do vzduchu

nelinka777
15. feb 2012

@nelinka777 préééééboha ze mi s tvrdým y ........ hanbíííím sa 😅

sony44
15. feb 2012

@nelinka777 - ona by si to "Y" nevšimla 😉 😉 😉

euforia01
16. feb 2012

@zibi kedy sa ide na to ??? Dobrá správa.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

helen5
17. feb 2012

@nelinka777 oni si mislia že mi kradneme peniaze . mali bi viac momoc ženam druhe vihadzuju deti do košov a iny nemožu mat tych bisom vraždila vtedy ked vidim . ako nevinne deti trpia

helen5
17. feb 2012

@zibi diki ti moja ved uvidim ako to dopadne zo zmrazenymi . teraz musim skončit tu to mrchu a až ponej zase pojdeme na to

helen5
17. feb 2012

@sony44 citim sa tak ako si napisala ked mi zavolali tak som bola jak zamrazena . nič som nechapala . musela som sa odblokovat a zavolat tam ešte raz . ešte počkame do marca a mame zamrazene jedno a ked sa neujme tak z martinom končim

zibi
17. feb 2012

@helen5 a kde pojdes?

helen5
17. feb 2012

@zibi nikde moja to čo mam zmrazene ešte viskušam a dalej už do toho nepojdem ved už nemam 30 mam Už toho roku 42 . a čo sa budem trapit a stresi si robit kolki boluju o dieta a ostali sami a uživaju si tak budem možno panboh da že pride aj samo . bez umeleho aj to sa stava . a nebudem vražat už som dala dost eura a oni budu nanas zarabat . a vidiš ani iniekcije už ked ti ostanu ani nechcu vratit spet . tak čo sa budem trapit a si robit stresi moja

zibi
17. feb 2012

@helen5 tak treba verit ze to vyjde..moc drzimm palce.. 🙂

helen5
17. feb 2012

@zibi diki nechcem nato misliet teraz tak prepač

zibi
17. feb 2012

@helen5 ved jasne drz sa..ja ti to ani nepripominam len drzim palce... 🙂