Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@monikad doc. Tomáš pôsobí na prestížnej klinike v Londýne
@monikad v MT dostal výpoveď.....takže do iscare sa nevráti....či na stálo alebo nie je ešte otázne....ja stále dúfam, že nie.....ale to je len na ňom a jeho rodine
@monikad anjel prinášal málo lóve
@monikad asi tak.....a ak sa podarí na prvý krát....tak peniaze za druhý pokus sú v prdely
no skoda toho stareho personalu boli suprovy 😖
@monikad naozaj ti neviem povedať.....aj sme sa o tom na stretnutí bavili....ale nezapamätala som si....len viem, že docent je v Londýne
je mi luto že sa tak fantasticky kolektiv rozpadol to sa može stat len na slovensku
ahojte,ja sa tiež chystam do iscare, co hovorite na toho noveho doktora Galu?
ahojte, som tu nová. Mám za sebou neúspešné 2 IVF v BA. Teraz rozmýšlam, že by som skúsila Iscare v MT. Mrzí ma, že tam už docent Tomáš nerobí, preto ma to trošku odrádza. Aký je tento nový doktor Galo? Neviem čo mám spraviť, pretože ma čaká už len posledné IVF. A ešte jedna otázočka, koľko sa približne dopláca počas stimulky za lieky? Viem, že je to asi individuálne, ale aspon približne. A aké lieky, resp. injekcie sa podávajú v tomto centre, lebo viem, že centrá majú odlišné injekcie. Ďakujem veľmi pekne
@lucitas ahoj..myslim, ze je to s liekmi velmi individualne. ja som absolvovala ivf este v case, ked tam bol tomas..tesne po odisiel.. vtedy mi boli dane lieky ako cetrotide a fostimon. doplacali sme celkom vela...ale uz si to nepamatam...asi okolo 200 ecok... alebo tak. fakt uz ani neviem... kedze je tam vsak novy lekar teraz, tak neviem, ake pouziva metody on. ja som po odchode tomasa zvolila ineho lekara a do martina uz nechodim vobec..
aj ja som po odchode Tomasa odisla z MT
aj ja som po odchode doc.Tomáša odišla z MT lebo to už bude centrum len o peniazoch 😒
noooo, je nas takych viac, co ja viem, tak si na to treba spravit svoj nazor....
@tinka9075 ja to uz ani neriesim, som rada, ze som odisla. Nechcem byt zla, ale partim medzi pacientky, ktore neuspokoja len sladke reci ,usmev, a chlacholenie, ale hlavne otovorenost, osobity pristup a velka VEDOMOSTNA ODBORNOST a ZRUCNOST, nakolko sa nejedna iba teply chlieb. A zial tuto kombinaciu mi v MT uz nema kto poskytnut.
@kvetka111 aj ja som rada že som odišla docent bol kapacita čo sa týka prístupu aj vyšetrenia mne napríklad zistil príčinu prečo som nemohla bábo donosit a v iných centrách na to kašlali ja mu budem za to vdačná velmi dlho 🙂 keby som sa do centra vrátila len vtedy keby tam bol docent 😉 😉
@tinka9075 suhlasim...a kedze sa tam docnet nevrati, tak nie je o com. Nemam cas ani peniaze na to, aby som davala skusat a nechavala sa na sebe ucit. Uprednostim radsej priamejsieho odbornika ako dakeho miluckeho a sladkeho lekara, co bude so mnou plakat kazde stretnutie nad rozliatym mlieko, len aby uspokojil moje emocie. Ja mam chvalabohu na to statocneho manzela. (Aj ked docent bol dva v jednom). Zienky, myslite si, co chcete, ale majte ocka otvorene a zbierajte infosky vsade, kde sa da.
@kvetka111 ved to docent sa tam nevráti tak len hladat iné centrum 🙂 nechcem urazit Gala ale môj gynekolog je asi na takej úrovni ako doki v centre ak nie ešte na lepšej tak prečo by som mala cestovat do MT ked to mám doma a kedykolvek za ním prídem tak viem že mi chce pomôct 🙂 🙂

@crazybabenka dakujem za pozdrav aj ty ho pozdravuj a povedz že na neho myslíme a nech sa mu darí! 😉 😵