icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

kuspitka
29. feb 2012

@zibi moja tak ja ostávam tam ,kde som ...chcem byt tehu a jedno ,akom centre,ale zas si potrpím nato,aby som mala testy urobené...

zibi
29. feb 2012

@kuspitka vedd to ..ja tiez neodchadzam a ani nemam kde... blava je dost daleko..a ja som spokojna zatial s vysetreniami, pristupom atd..ja som len chcela vydzvihnut iscare ze fakt robia vsetko co maju a aj viac..lebo ked si porovnam ine centra tak je to bieda co sa tyka vysetreni atd..a to som sa uz s vela babami o tom bavila.. 🙂

kuspitka
29. feb 2012

@zibi tak ja som tam rada.zatiaľ mi vo všetkom vyhoveli...nemám snima problém,je mi jedno kto bude robiť IUI ,keď to urobia dobre..

zibi
29. feb 2012

@kuspitka ved presne ...len nech je dobre 😉

kuspitka
29. feb 2012

@zibi tak ja už sa neviem dočkať,kedy bude piatok.ide to nejako pomaly všetko

moniatko13
29. feb 2012

@zibi ja keď som bola na 1 ivf,tak si nepamätám žeby mi robili hematologiu a imunologiu..to som mala o to požiadať?a možno mi ho aj spravili,len som o tom nevedela... 🙂

moniatko13
29. feb 2012

@kuspitka v piatoček držím palčeky moc moc silno 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

snazilka1983
29. feb 2012

joj lidicky tak som tu z martina. vsetky vysledky boli ok okrem toho jedneho ze mam endometriozu - endometrialnu cystu. odporucaju mi IVF lebo ze na toto je najlepsie co najskor tótehotniet nakolko chirurgicky zakrok nieje potreby kedze cysta ma len 16mm. ale ze nieje vylucene ze otehotniem aj prirodzene len ze aj pre toto sa nemuseli oba IUI vydarit. hlavne ze mi naordinovali este jedno IUi ze ak chcem mam skusit heh no dufam ze toto pomoze i ked neviem no. jooooj kde vezmem tolko penazi na IVF? och som smutna z toho ☹ ☹ ☹

tinara23
29. feb 2012

@moniatko13 ja si myslím, že ti robili aj hemato aj imuno, ty si bola cca v tom období ako ja a vtedy to robili automaticky s hormonálnym profilom, keď ti brali krvičku 🙂

kuspitka
29. feb 2012

@moniatko13 joj dakujem

kuspitka
29. feb 2012

@snazilka1983 joj moja to je nanič ...dufam,že sa ti podarí IUI

zibi
29. feb 2012

@moniatko13 urcite ano oni to robia pir prvom odbere ked tam prides..ale tak ked si nemala nic zle tak oni nehovoria ..keby ze mas daco s krvou alebo nejaky imuno problem tak by ti zavolali ..tak o problem menej.mas to ok alebo ked si si nie ista staci sa ich opytat ci to robili 😉

zibi
29. feb 2012

@snazilka1983 a za iui si kolko platila...? no tak hej musis ratat minimum okolo 1000ky podla toho ake budes mat lieky , kolko vajok..atd....

karkana
1. mar 2012

@snazilka1983 no to je ťažké,všade len platiť,ja som pri poslednom ivf platila na splátky ,opýtaj sa,

hadassah
1. mar 2012

@zibi ahoj, vidím, že sa tu bavíte o nákladoch na IVF. Mňa ešte čaká posledný pokus IUI a potom dáme žiadosť na IVF. Čo všetko je hradené a čo sa dopláca a hlavne koľko? Nech viem, na čo sa máme pripraviť, nejako našetriť alebo čo... Ak to bude fakt stáť vyše 1000 eur, tak asi budeme musieť zobrať úver ☹

zibi
1. mar 2012

@hadassah tu je cennik iscare , tam mas ukony odstupnovane cenovo 🙂
plus za lieky zaplatis od 200 do 400 eicek podlha toho ake mas

hadassah
1. mar 2012

@zibi ďakujem

kuspitka
1. mar 2012

ahojte.ja som tam nejako nervozna sto ho čo bude zajtra,,,

snazilka1983
1. mar 2012

@zibi 82,50 eur

@karkana na splatky sme sa pytali a ze sa neda lebo ze po kazdom zakroku co je to na nejake casti rozdelene sa hned plati

snazilka1983
1. mar 2012

@hadassah ahoj mne dali v iscare taky papier kde je rozpisane vsetko za co sa plati i ked sa v tom houby rozumiem lebo tam mas viac moznosti. sice mi to oznaila ale tak nikdy nevies. najmenej ma to vyjde 800 eur a najviac vychadza 1200 eur tak si mozem vybrat co a ako eh milee- dost zalezi aj od toho aky je vraj SPG manzela ci musia napichovat oocyty ci jak sa to vola. tam je palka sumy navyse

kuspitka
1. mar 2012

@snazilka1983 ahoj moja.je to poriadne drahé..

snazilka1983
1. mar 2012

@kuspitka ahoj. to veru . ja neviem kde mam nato zohnat ☹

kuspitka
1. mar 2012

@snazilka1983 je to hrozne moja.aj ja neviem,ako dopadnem zajtra bojim sa..

snazilka1983
1. mar 2012

@hadassah a inak na stranke iscare je cennik este po starom. kukam su tam zle sumy ja mam od nich co mi vcera dali iny a su tam sumy vyssie veru 😠

kuspitka
1. mar 2012

@snazilka1983 a moja a keby ste skusili to centrum v BA,kde sa plati menej

snazilka1983
1. mar 2012

@kuspitka BA pre boha sak to by som sa nedoplatila ani na benzin 🙂 toto mame ako tak blizko. takze to by som mala este viac aj ked tam je to mozno lacnejsie ale benzin to by sme sa nedoplatli

kuspitka
1. mar 2012

@snazilka1983 ved to,že je zas cestra draha

snazilka1983
1. mar 2012
kuspitka
1. mar 2012

@snazilka1983 je to nanič toto všetko.
ja už mám jednu bábu malú,ale chcela by som aspon ešte jedno....joj,keby to nebolo také zložité..

snazilka1983
1. mar 2012

@kuspitka no sak toto. ja budem rada ak sa k jednemu vobec dopracujem :( a bojim sa dvojiciek z IVF. neviem ako by sme dvojky zvladli