Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@kuspitka smutne veru. ale aspon jedno sa udrzalo
@snazilka1983 hej aspon jedno.
keby som mala možnosť tak chcem aj teraz dve..
@kuspitka tebe vyslo IVF na prvy krat?
@snazilka1983 ja som mala 2IVF a 4Ket a tehotna som ostala po 2IVF
@snazilka1983 no to som zvädla, keď som si prečítala tú sumu. Normálne ma chytá zúfalstvo, kde na to zobrať. Tisíc eur našetrím tak za 2 roky. Je otrasné mať aj dieťa na úver 😒
@snazilka1983 ozaj a ako sa štandardne robí ET? Vkladá sa len 1 embrio a 2 len na žiadosť manželov, alebo vkladajú rovno dve?
@hadassah Ahojte babi ako sa všetci mate chcem vam povedat že vkladaju len jedno embrijo aj ja som chcela dvaa dali mi len jedno a druhe mame zmrazene tak som zvedava či sa nam ujme to druhe inač stym platenim mate pravdu ale už ked sme sa nato dali musime dobojovat ja bisom tieš nešla až do blvy ved . všade drahe a teraz aj benzin . ja skusim to posledne embrijo a ked sa neujme tak už kašlem nato . už nebudem bojovat dalej .
@kuspitka och zena dostala som mrchu. mna porazi snad. ☹
@hadassah no mi hovor mi uz mame tolko poziciek ze nam dalsiu ani nedaju ☹
@snazilka1983 teraz si dostala mrchu....
tak teraz ides na IUI
@kuspitka no este aj 3 dni skor mi dosla mileee od nej. ano idem zacat jest clostyl a IUI
@snazilka1983 tak dufam,ze bude uz konecne uspesne
@kuspitka dufam
@snazilka1983 ako veľmi sa snažíš tým to je horšie..
@kuspitka presne
@snazilka1983 tak to vyklepana som nebola ani pri malej..
@kuspitka neboj bude dobre
@snazilka1983 verím,že hej moja
@snazilka1983 som hladala na nete nejake prirodne recepty a tu na konovi je to forum kopkacovej bylinkarky a jedna baba tam radila ze na cystu z endomoetriozy zabere toto:
ja mam odskusaNE : na bavlnu-utierku natriet br.mast posypat zazvorom ml. a na 5noci takyto obklad prikladat. Je to rada od babicky ktora ktora liecila neplodne zeny a zevraj sa u nej ucila aj tato pani. Mam to odsledovane aj utz.
cize vyskusaj a nic z ato nedas a 5 dni nie je az tak vela..a potom skus ist na ultrazvuk..ale skus si kpit cerstvy zazvor a pomliet.. 😉 som fakt zvedava ci ti to zaberei na tu cystu...
@zibi jaj fiha no ok skusim. br. myslis bravcovu mast?
@snazilka1983 no hej takto tam je napisane ze bravcova mast na to zazvor mlety 🙂 tak vyskusaj ved nic za to nedas nie je to take narocne..a som fakt zvedava...len si to na noc dobre previaz a daj na podbrusko 🙂
@zibi oukej :DDD
Ahojte.tak dnes Je tu veľa ľudí .asi majú veľa odberov.
hovoria,že aj akupunktúra môže pomôcť, 🙂

@snazilka1983 ja som chcela stršne dve aj som cakala ,ale o jedno som prisla v 10tt...