icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

euforia01
2. mar 2012

ahojte-vie mi niektorá poradiť či Vám po clostyle meškal menzes???

wifina
2. mar 2012

@euforia01 mne raz, ale nebola som tehotná 😒 , ms prišla po vyvolávačke

wifina
2. mar 2012

@euforia01 ale urob si aj testy, možeš byť aj tehotná 🙂

euforia01
2. mar 2012

@wifina no neviem-test som si robila včera na 28 DC a nič jedna čiarka uvidím čo bude cez víkend.ale nemám ani predmenzesové príznaky tak asi budem musieť absolvovať tú vyvolávačku tá sa dáva po koľkých dňoch meškania??
ja som vždy mávala menzes skôr...

wifina
2. mar 2012

@euforia01 ja som počkala pár dní, urobila si test, keď bol negatívny, šla som na gyndu, ma utz. pozrel, či nie som tehotná a keďže som nebola, tak mi dal vyvolávačku. Tá sa može dať hocikedy, keď ti nepríde mrcha. Ale ešte je šanca, že ai tehotná, mohlo to byť skoro.

euforia01
2. mar 2012

@wifina -tak počkám .dám tomu ešte pár dní test si urobím až v nedeľu,aby som sa zbytočne nedeptala -ďakujem

colchicum
2. mar 2012

Ahojte, keď vás tu tak čítam, že si beriete pôžičky na dieťa, tak mi je z tohto sveta na zvracanie. Strašné, keď jeden neviem čo s peniazmi a druhý ich nemá. Keby som tak vyhrala Euromilióny, tak by som vám hneď poslala peniaze na dedičky. Hrozné

wifina
2. mar 2012

@euforia01 niet za čo, treba počkať či sa hladina hcg nezvýši. Držím palce.

colchicum
2. mar 2012

@snazilka1983 Určite to vyskúšaj. Ja som u tej pani osobne bola a poradila mi kúru, ktorú si budem robiť až do IVF. Tá kúra mi pomohla upraviť môj cyklus. Mne to pomohlo, len som neotehotnela. Ale ja mám zúžené vajcovody, takže mne pomôže už len IVF.

kuspitka
3. mar 2012

ahojte.ako sa mate dievcata

lubka0506
5. mar 2012

@kuspitka ahoj 🙂 ja sa mám dobre ale ty sa pochvál!!! 😉

kuspitka
5. mar 2012

@lubka0506 tak mám folikulu jednu na priechodnej strane 19mm a idem na IUI v stredu o 10:00

lubka0506
5. mar 2012

@kuspitka len jednu? No škoda viem ako sa cítiš ale neboj dopadne to dobre! Musí🙂 Ja idem do MT zajtra. 😉

kuspitka
5. mar 2012

@lubka0506 ja v stredu,a naco idem do MT..hej jednu tu mám prechodnu a 3malé..

lubka0506
5. mar 2012

@kuspitka mne sa zdalo že ideš piatok tento čo bol nie?

kuspitka
5. mar 2012

@lubka0506 nie to som isla na sono folikul a ešte som išla v pondelok,lebo boli malé.inak 19mm je dobré,že sú,alebo to je malo

lubka0506
5. mar 2012

@kuspitka samozrejme že je dobre že sú...ale ked človek dúfa že ich bude viac...No neurobíš nič,možno že ked ich bude menej budú kvalitnejšie! 🙂 Držím prsty a mysli pozitívne🙂

sliver
5. mar 2012

mne robili IUI dvakrát a vždy som mala iba jeden folikul.... povedali mi že pri viacerých by mi ani neurobili lebo by sa báli že budem čakať trojčatá 😀 😀
19mm je akurát 😉

lubka0506
5. mar 2012

@sliver ved hovorím ked ich bude menej budú možno kvalitnejšie a ako sa máš? Sonička poslúcha?
@kuspitka sliver má pravdu 19mm je akurát🙂

timona
5. mar 2012

baby, viete mi poradit...?som 21 DC od soboty pozit tehu test, dnes som bola u Dr. ale v maternici nie je nic vidno, tak poznamenal ze by to mohlo byť aj extrauterinná gravidita, ale ýe je aj tak ešete skoro aby v maternici bolo nieco vidno. Ale vobec netusim kedy bola OVU. Myslite, že keby bola pred cca 14 dňami tak by v maternici uz boli vidno nejake zmeny?

boska74
5. mar 2012

@timona a ake si mala HCH? klesa Ti, stupa TI? ja mam za sebou mimo, niekoľkokrát, vždy sa mi to inac prejavilo. a nebas bolesti? neboj to je este skoro, ale zaleží aké máš hcg

timona
5. mar 2012

@boska74 prave cakam na vysledok...

timona
5. mar 2012

@boska74 a ako sa ti to prejavovalo?

boska74
5. mar 2012

No vždy ináč, v prvom rade, je dôležité hcg! to mi stupalo, ale malo a klesalo. nemala som vysoké! pri prvom mi praskol vajcovod, mala som veľké bolesti, krvácanie do brucha, ale to sa neboj, pretože to som bola v 2.mesiaci, 2 x mi na to prišli včas, takže hneď operácia, a znova nie vysoké hcg, vtedy ti moc nestúpa, a samozrejme nebolo nič vidieť. počkaj na HCG! (viem, že to je veľmi na psychiku, ale hlavne sa neboj, oni to zistia podľa hodnôt HCG, pretože na zaciatku nemusia nič vidieť, ja som ten druhý krát bola na pozorovaní v nemocnici no a tými hodnotami to zistili. ty si mala prvý odber krvi?

boska74
5. mar 2012

@timona este som Ti chcela povedať, ešte Ti nemusí vidieť na sone nič.

timona
5. mar 2012

@boska74 ano dnes prvy deň, ale zajtra idem znova...

timona
5. mar 2012

@timona tak uz viem vysledok 244.

dadax84
5. mar 2012

Ahojte kocky, chcem sa len opytat, ci sa niektorej z vas podarilo otehotniet po vymene personalu v Iscare - Martin - zhruba od 1.1.2012 (teda ci vam uz pomohol novy personal) Vdaka za odpovede 🙂

boska74
5. mar 2012

@timona neboj sa, dôležité bude, či bude zajtra narastať HCG. ja som momentálne po spontánnom potrate, HCG som mala na 15 deň po vklade 184, stále som špinila a začalo mi klesať. tiež mi nič nebolo vidieť na sone, ale všetko môže byť OK.

kuspitka
5. mar 2012

dievčatá a pregnyl ste si miešali,že prášok a voda?