Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
Ahojte, keď vás tu tak čítam, že si beriete pôžičky na dieťa, tak mi je z tohto sveta na zvracanie. Strašné, keď jeden neviem čo s peniazmi a druhý ich nemá. Keby som tak vyhrala Euromilióny, tak by som vám hneď poslala peniaze na dedičky. Hrozné
@snazilka1983 Určite to vyskúšaj. Ja som u tej pani osobne bola a poradila mi kúru, ktorú si budem robiť až do IVF. Tá kúra mi pomohla upraviť môj cyklus. Mne to pomohlo, len som neotehotnela. Ale ja mám zúžené vajcovody, takže mne pomôže už len IVF.
ahojte.ako sa mate dievcata
mne robili IUI dvakrát a vždy som mala iba jeden folikul.... povedali mi že pri viacerých by mi ani neurobili lebo by sa báli že budem čakať trojčatá 😀 😀
19mm je akurát 😉
baby, viete mi poradit...?som 21 DC od soboty pozit tehu test, dnes som bola u Dr. ale v maternici nie je nic vidno, tak poznamenal ze by to mohlo byť aj extrauterinná gravidita, ale ýe je aj tak ešete skoro aby v maternici bolo nieco vidno. Ale vobec netusim kedy bola OVU. Myslite, že keby bola pred cca 14 dňami tak by v maternici uz boli vidno nejake zmeny?
No vždy ináč, v prvom rade, je dôležité hcg! to mi stupalo, ale malo a klesalo. nemala som vysoké! pri prvom mi praskol vajcovod, mala som veľké bolesti, krvácanie do brucha, ale to sa neboj, pretože to som bola v 2.mesiaci, 2 x mi na to prišli včas, takže hneď operácia, a znova nie vysoké hcg, vtedy ti moc nestúpa, a samozrejme nebolo nič vidieť. počkaj na HCG! (viem, že to je veľmi na psychiku, ale hlavne sa neboj, oni to zistia podľa hodnôt HCG, pretože na zaciatku nemusia nič vidieť, ja som ten druhý krát bola na pozorovaní v nemocnici no a tými hodnotami to zistili. ty si mala prvý odber krvi?
Ahojte kocky, chcem sa len opytat, ci sa niektorej z vas podarilo otehotniet po vymene personalu v Iscare - Martin - zhruba od 1.1.2012 (teda ci vam uz pomohol novy personal) Vdaka za odpovede 🙂
dievčatá a pregnyl ste si miešali,že prášok a voda?

ahojte-vie mi niektorá poradiť či Vám po clostyle meškal menzes???