icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

sliver
5. mar 2012

@kuspitka - pregnyl mi podávali v nemocnici lebo musí byť podávaný zdravotnou sestrou

@dadax84 - teda ja konkretne nie, ale boli tu kočky čo otehotneli už aj v "novom " Iscare 😉

@timona - nebojkaj, zajtra bude perfiš HCG a pojdem len hore a hore!!!
silno držím palce

kuspitka
5. mar 2012

@sliver nemôže mi to pichnuť manžel?

lubka0506
5. mar 2012

@kuspitka nie mal by ti to pichnút zdravotník,nemáš nejakú susedu zdravotnú sestru?

kuspitka
5. mar 2012

@lubka0506 nemám a čo mám tak išla už do prace ,ale do ineho mesta.pýtala som sa jej či mi to môže pichnuť muž tak povedala,že áno,lebo že je do do zadku ...

tanitta
5. mar 2012

@kuspitka svacni ho dobruska ten pregnyl oranzovou ihlov cca 1cm kupis v lekarni;)...nechapem preco na SK ho kazu iba dosvalu kedze v car v cz sme to bezne pichali dobruska podkozne.. a ucinok si predstav ten isty 😎

kuspitka
5. mar 2012

@tanitta tak mne manžel aj inu injekciu pichal ,ked som brala na chrbticu,ved je to iste ...

lubka0506
5. mar 2012

@kuspitka tak ja sa nejdem hádat ale ked som chodila do BA tak mi dali žiadanku a musela som do nemocnice na pohotovost a tam mi to ani nechcela sestrička pichnút že to musí doktorka. ...ale v Iscare mi povedali že aby to bol zdravotník...🙂

kuspitka
5. mar 2012

@lubka0506 veď ma šlak netrfí ,možno.pichne mi to manžel

sliver
5. mar 2012

@kuspitka - ja som sa pýtala v iscare na to a bolo mi povedané že to má pichnúť zdravotník kvoli reakcii... tak som išla vždy do nemocnice na pohotovosť a tam mi to pichla sestrička

kuspitka
5. mar 2012

@sliver už sa nejdem trepať do mesta kvoli injekcii....joj či idem volať niekomu..

lubka0506
5. mar 2012

...mne to pichala suseda a do mesta som nešla🙂

kuspitka
5. mar 2012

@lubka0506 ty máš susedu zdravotníčku,ale ja nie...

lubka0506
5. mar 2012

@kuspitka ved ja nič tak ti to pichne manžel🙂 ...no ale neviem si predstavit toho mojho🙂))...možno že to bude stačit🙂

kuspitka
5. mar 2012

@lubka0506 tak už mi pichal navalgin do zadku a nebál sa a pichal mi už aj do brucha a ja som pichala zas svokrovi do brucha na riedenie krvy tak toto zvládne.aj keby mi bolo zle poviem mu a volá pohotovosť..

zibi
5. mar 2012

@kuspitka aj v zahranici sa to picha do brucha..a aj otehu baby takze to je jedno 😀

kuspitka
6. mar 2012

ahojte.hlasim prežila som ihlu čo mi pichol manžel 😀

snazilka1983
7. mar 2012

@zibi pocuj chcem skusit tu tvoju radu na cystu s tou mastou a zazvorom akurad neviem ci to mozem urobit uz aj teraz kedze stimilujem clostilbegytom. aby to neuskodilo folikulam ☹

kuspitka
7. mar 2012

@snazilka1983 či máš moja cysti

snazilka1983
7. mar 2012

@kuspitka mam jednu endo metrioznu cystu na alebo pri lavom cajecniku neviem presne kde ma 16 mm

kuspitka
7. mar 2012

@snazilka1983 a co stym sa dá robiť.

snazilka1983
7. mar 2012

@kuspitka operovat mi to nechcu ze je mala nato, a lieci sa len hormonalnymi liekmi, antikoncepciou alebo rychlo otehotniet cez IVF

kuspitka
7. mar 2012

@snazilka1983 je nanič moja.ozaj špinila si po IUI a ešte bolel ťa spodok veľmi a kríže..

zibi
7. mar 2012

@snazilka1983 no to si mala 5 dni robit ? nerobila si to ?

snazilka1983
7. mar 2012

@zibi no este nie teraz som chcela zacat ☹

kuspitka
7. mar 2012

@snazilka1983 chcem sa opytat mala si take bolesti po IUI,že ani chodit si nevedela...

zibi
7. mar 2012

@snazilka1983 jaj ja ze si si to uz robila..tak ved uvidis..teraz to nerob... a mozes stimulovat ked mas cystu ?

zibi
7. mar 2012

@kuspitka moja ked si po vklade alebo po iui ..tak by si sa mala vyhybat pocitacu celkovo..ze to skodi..baby po vklade ani velmi nie su na pc..takze si daj pauzu od pocitaca alebo od vysedavania prri nom..pre istotu....nie je to celkom hlupost...najma ked my mame take problemy otehu..a sme po kadejakych procedurach..su baby co na nich hodis slipy a su tehu tak tym to mozno nevadi...ale my sme take citlive asi na vsetko ..tak radsej dlho nevysedavaj.

kuspitka
7. mar 2012

@zibi teraz po IUI ma to boli.ani chodit nemoazem

zibi
7. mar 2012

@kuspitka joj moja 😒

snazilka1983
7. mar 2012

@zibi no asi hej ked mi to dali. ale toto je cysta co sa zhorsuje len pri menzese nakolko sa v nej uklada menstruacna krv ☹ cize toto by tomu nemalo nic spravit ako lieky myslim.