Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
...mne to pichala suseda a do mesta som nešla🙂
ahojte.hlasim prežila som ihlu čo mi pichol manžel 😀
@zibi pocuj chcem skusit tu tvoju radu na cystu s tou mastou a zazvorom akurad neviem ci to mozem urobit uz aj teraz kedze stimilujem clostilbegytom. aby to neuskodilo folikulam ☹
@snazilka1983 či máš moja cysti
@kuspitka mam jednu endo metrioznu cystu na alebo pri lavom cajecniku neviem presne kde ma 16 mm
@snazilka1983 a co stym sa dá robiť.
@kuspitka operovat mi to nechcu ze je mala nato, a lieci sa len hormonalnymi liekmi, antikoncepciou alebo rychlo otehotniet cez IVF
@snazilka1983 je nanič moja.ozaj špinila si po IUI a ešte bolel ťa spodok veľmi a kríže..
@snazilka1983 no to si mala 5 dni robit ? nerobila si to ?
@zibi no este nie teraz som chcela zacat ☹
@snazilka1983 chcem sa opytat mala si take bolesti po IUI,že ani chodit si nevedela...
@snazilka1983 jaj ja ze si si to uz robila..tak ved uvidis..teraz to nerob... a mozes stimulovat ked mas cystu ?
@kuspitka moja ked si po vklade alebo po iui ..tak by si sa mala vyhybat pocitacu celkovo..ze to skodi..baby po vklade ani velmi nie su na pc..takze si daj pauzu od pocitaca alebo od vysedavania prri nom..pre istotu....nie je to celkom hlupost...najma ked my mame take problemy otehu..a sme po kadejakych procedurach..su baby co na nich hodis slipy a su tehu tak tym to mozno nevadi...ale my sme take citlive asi na vsetko ..tak radsej dlho nevysedavaj.
@zibi no asi hej ked mi to dali. ale toto je cysta co sa zhorsuje len pri menzese nakolko sa v nej uklada menstruacna krv ☹ cize toto by tomu nemalo nic spravit ako lieky myslim.

@kuspitka - pregnyl mi podávali v nemocnici lebo musí byť podávaný zdravotnou sestrou
@dadax84 - teda ja konkretne nie, ale boli tu kočky čo otehotneli už aj v "novom " Iscare 😉
@timona - nebojkaj, zajtra bude perfiš HCG a pojdem len hore a hore!!!
silno držím palce