Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@snazilka1983 doktorka.aj teraz ma boli ked chodim
@snazilka1983 aha..no tak potom ok ..tie odchadzaju a praskaju aj pri menzese 🙂 a ktory den cyklu si ?
@zibi tieto nepraskaju tieto sa len naplnaju ☹ odchadzaju len liekmi alebo chirurgicky. dnes je 5DC. ale clostyl mi asi nerobi dobre ja neviem ale boli ma dost lavy vajecnik teda dufam ze je to vajecnik a nie ta cysta. take krce ze uz. uz tvrdo cakam kedy ho doberiem 😒
@snazilka1983 aha ..no do kelu.. no tak to hej zvykne z neho boliet brucho... inak po clostyle je nizska sliznica tak sa pytaj aku ju mas.a nech ti daju na nu daco... ja som ho tiez brala a to je neziaduci ucinok ze nizka sliznica .to je paradox..
no neboj .to nemas este silnu stimulku pri ivf je vacsia stimulka.clostyl je slabucky oproti tomu.mozno ta fakt boli ta cysta 😒
@zibi no ja ti neviem och . cudujem sa ze ma boli lavy lebo teraz mi pracuje pravy podla sona hmm zaujimave. tak mozno ta cysta nejak reaguje na ten clostyl
@snazilka1983 kočky majú pravdu s tou sliznicou clostyl ju znižuje ak môžeš tak pi alchemilkový čaj a 1dcl červeného vínka denne ževraj to veľmi pomáha 🙂 držím palce 🙂 🙂 🙂 ozaj ten čaj až do IUI potom sa už nesmie
dievcata uz sa bojim ked toto pisete..
@ria191 ahoj moja ano viem. dik za rady. 🙂
@snazilka1983 ale keby si mala osobnú skúsenosť s tým vínom tak daj vedieť nech ho potom nepijem zbytočne 🙂
@ria191 k comu ma pomoct to vino? na tu sliznicu?
@snazilka1983 áno na tú sliznicu radia to doktori v jednom českom centre kočkám dokonca ho pijú aj po ET pri IVF že vraj na rýchlejší rast sliznice a lepšie uhniezdenie embrya ale nemám to vyskúšané ale vyskúšam potom dám vedieť 😉
@ria191 🙂 zaujimave ok heh
čaute babenkita už ste odvolili . či ani ste neboli
ahojte🙂...ja sa priznám ani som nebola volit nevyšlo to. Chcela som večer a mali sme stretávku zo školy po 16 rokoch...🙂...takže nevydalo🙂 Zelám pekný zvyšok víkendu!
som si vsimla v cenniku ze tam je napisane ze ked abslovujete u nich vsetky tri ivf..tak namte 4 zlavu 50 percent?ci ako to tam je...a som si vsimla ze v iscare robia aj soft cyklus a aj nativny...tak aky je ten nativny neviete?
@zibi - áno je to pravda na 4. pokus je 50% zľava...nás to vyšlo tak isto ako keď nám ivf preplácala poisťovňa, kedže lieky som si zohnala tu na fóre....
oni neradi robia tie softy a natívy....musela by si si to vydupať.....teda aspon za docenta to tak bolo. v tomto sú lepší v Čechách
@lubka0506 chodím sem ale len sem-tam,momentálne som v kľude,zhadzujem kilá čo som nabrala počas 5-tej stimulky a nejakosi to nejde a pripravujem sa zatiaľ len psychicky na 6 .kolo ale už chodím do RP do Brna,takže asi v skratke o mne.......ale všetkým Vám veeeeeeeeeeeeeeeeľmi držím palce a myslím na Vás 🙂
je mi trošku do smiechu,keď sa tu píše o nejakých zľavách pri IVF...............je to strašné aké páky my nechávame v CAR 😠 😠 😠 ..............nejdem sa do toho zahlbovať lebo ma asi porazí a nemá to význam,bohužiaľ.Baby držte sa 🙂
@lubka0506..... ahoj....chodím sem sem tam....sem tam niečo napíšem, ale skôr do IP...... konečne máme kľudové obdobie, lebo to 4. ivf ma dosť zobralo, takže som rada, že to už prešlo...... zahájila som tiež diétny a sem tam cvičiaci režim - dala dole 7 kg, ale ešte aspon 3 musia ísť dole ( riadne som za posledný rok pribrala - už to bolo nekontrolovateľné večerné "vyžieranie") 😝
ohľadom nejakého plánovania ??!!! - ideme šetriť na 5.ivf ( ale to neviem, či absolvujeme v MT) a popri tom chceme 2x skúsiť iui, mali sme ísť teraz, len som nejak nakapatá, tak som to posunula o mesiac..... aspon sa posnažím dať dole tie 3 kg
A vy čo máte nové?

@kuspitka nie vobec. mna nic nebolelo. kto ti robil IUI?