Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@bambulka101drzim palce nech to vyjde... 😉
ahojte🙂 @aj ja som rozmýšlala nad Brnom ale vyskúšame tu a potom uvidíme. Povedala som že ak teraz nevajde 4.IVF tak tiež budem chudnút a psychicky oddychovat. Som tiež ako slonisko... 😖 😖 😖
@sony44 aj mna chytí nekontrolovatelné jedenie hlavne večer...ale čo s tým ked mne večer najlepšie chutí... 😠 ☹
...ja by som mala začat stimulku ale ešte stále mi neprišla mrcha a to už som mala mat po nej. Ale to bude pravdepodobne kvoli tej cyste na vaječníku čo mi našla dr. minulý týžden.
@bambulka101 držím prsty!!!
@zibi Ahojte dievčatá ,tak aj ja sa konečne hádam niekde posuniem na štvrtok som objednaná na IUI -kedže tento mesiac som bola bez clostylu mám len jedno vajíčko 18mm-tak budem veriť že s toho niečo bude- inak absolútne neviem ako prebieha IUI na čo sa mám pripraviť mám tam prísť skoro ráno a ešte manželovi rýchlo spravia spermiogram a vyberú najlepšie potvorky -to je všetko čo viem a ešte dnes večer si mám ísť dať pichnúť pregnyl na pohotovosť....nedá sa to fakt doma ??
Ahojte dievcata. Je tu niekto kto by mi vedel povedat ako casto sa chodi na ultrazvuk pri IVF stimulke kratky protokol? A ako dlho asi trva stimulka pri kratkom protokole?28/03 idem na konzultaciu za koordinatorkou a aj hned zacinam kratky protokol pretoze transfer embria musi prebehnut do 10 aprila koli poistovni. 😀 Momentalne pracujem v zahranici a chcem podrobnejsie vediet ako prebieha cela stimulacia a ci mozem na folikulometriu chodit aj inde ako do iscare Martin 😒 Dakujem
@euforia01 Ahoj, pregnyl by ti mal pichnut odbornik, ked som ja bola na pohotovosti, tak mi ho pichala sestricka, ale musela o tom informovat lekara. A este sa to miesa roztok s praskom, tak ja som to nechcela riskovat. A ked som odtial vysla, bola som 20 minut ako vyfackana, a to som si este odsoferovala sama domov. Inac ja nie som padavka, celkom rada sa pozrem na hoci co. 😀 A to IUI je bezbolestne, pokial doktorovi nebude zavadzat krcok, ak mu bude zavadzat, tak si ho chyti asi do kliestikov, aby sa mohol dostat, tam kde bude potrebovat. A to je hnusna bolest - taka zvlastna, nie ako ked sa porezes. Mne bolo az do placu, doktorka mi ho drzala asi 10 min. Prepac ak som ta velmi vystrasila, ale aspon budes vediet, co ocakavat. Ja ked som sa na to pytala tu na fore, tak vsetky baby mi pisali ze je to bezbolestne. Ale az po IUI sa nasli aj take ktore mali taku istu skusenost ako ja. Tak drzim ti palce aby tvoje IUI bolo uspesne. 🙂 Moje nebolo 😠
@dadax84 ďakujem Dada 🙂 ja som fakt chvíľu váhala či si to nepichnem sama,Ale potvrdili mi to viacerí,že sa to boja pichnúť aj sestričky.A ešte som s tade chcela ísť do obchodu.... 🙂
Budem sa modliť,aby som chytila na IUI doktorku ,ja mám každú chvíľu zápal mechúra -tak ešte toho sa bojím to je tiež dlhodobá ostrá bolesť,v decembri som bola na laparke a dopovala som sa urol.čajmi tak musím aj teraz...Ale aspoň viem čo môžem čakať,A chcela som vedieť aj sumu aj tu si mi napísala -díky moc 🙂
@euforia01 no pichaju si to aj same baby..oni odporucaju do zadku..ale pichaju si to aj do svalu do nohy alebo brucha..ked mas ivf protokol .a zvladas pichat injekcie..a miestat..napr. dipherelin ..tak to je to iste co pregnyl..takze to zvlasas lavou zadnou 🙂 ked si si nie ista nech ti to pichen sestricka..preto odbornik lebo sa to ma pichat do zadku , kolmo a to si nevies pichnut sama.. do zadku... ale fakt vela bab si to picha samo a v zahranici pregnyl pichaju do bruchaa a baby otehotneju.. 🙂
ahojte.ako sa mate?
@dadax84 Ahoj Dadka,ja som ju mala normálne,ako náladovku-išli sme o 20hod. na pohotovosť a zobrali nás po trištvrte hodine a to sme boli prví na rade,ale nevadilo mi to kedže som to mala písané na 21 hodimu...ešte som sa smiala,že tam budem chodiť každý večer.
Predstav si prišla tam ešte jedna baba pár minút po mne a vytiahla tiež pregnyl,tak som sa jej prihovorila a teda taká náhoda-že tiež chodí do iscare a vo štvrtok ráno idú na iui Len v čakárni bola dobrá zima tak dúfam,že som neprechladla,lebo dnes som od póbedia nejaká divne mokrá dúfam že to nie je zápal ale stoho pregnylu .Ráno vsávam o 4 ,aby som sa prebrala a pred 6 vyrážame smer Martin.
@euforia01 Ahoj, tak super tesim sa s tebou, zajtra budem na teba mysliet. Budem cakat na info ako to dopadlo. A to "mokra" ako si myslela? Ak tam dole, tak to je super, to je ovulka, takze to bude urcite uspesne, a na konci budu // ciarky, tfuj, tfuj, tfuj. Tesim sa s tebou, a prajem Vam stastnu cestu 🙂

ahojte. my sme boli vcera v MT na 3.IUI, bolo to trosku zlozitejsie ale stale cakam na bezbolestive IUI ako som sa na MK docitala🙂 mna 2x robila Dr. Culbova a vcera Dr.Galo. Drzim vam vsetkym palce