Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@euforia01 inak poviem ti tie kliešte sú "fest" nepríjemné! Pekne oddychuj žiaden PC vylož nohy a mysli pozitívne!!!-dovol manželovi aby ta "hýčkal"! Držím všetky prsty a chod oddychova!!!!!!! 😉
...ja len tolko dnes bola prvá včelička...🙂 Niečo mi bolo čudné mala som zavolat do MT na 1 DC. Na 5 den mám písanú kontrolu a odbery. A sestrička mi hovorí že 5 den je utorok.....zostala som zaskočená,že ako to ráta ked je prvý den dnes tak v pondelok musí byt piat!...Len toto bola som zaskočená... 😕
@euforia01 ahoj moje druhe IUI prebiehalo rovnako. po povytiahnuti krcku kliestami som krvacala 4 dni a pri zakroku tiez dost krvi na rozdiel od prveho iui. drzim palce nech ti to vyjde. mna 3 IUI caka zajtra 🙂
@snazilka1983 drž sa!
Inak neviem ako to rátajú a ked som povedala že 5 DC je v pondelok tak povedala že dobre prídite v pondelok....ja len že všetko si platím a nie som žiadny "nováčik" tak preto som sa ozvala. 🙂
@lubka0506 dakujem. to teda vazne divne pocitala heh
@snazilka1983 drzim palce na zajtra
@kuspitka dakujem dufam ze budeme tehulky spolu 🙂
@snazilka1983 joj ja už nejako tomu neverím,že som tehu..cítim stále so spodu take pichanie..
@kuspitka sak to je dobre sa moze zahniezdovat babo. nebooj
@snazilka1983 ked si sadnem ,ako sa blaznime z malou tak spodok boli hrozne...uvidíme ,ako dopadnem..
@kuspitka dobre dopadnes musis verit 🙂
@snazilka1983 uvidíme moja...v nedelu budem testovat
@kuspitka kolký den od IUI to budes mat nedelu? 8?
@snazilka1983 11den budem od IUI
@kuspitka noo tak dockaj do pondelka. 12 den by uz nemal ukazat. mne 11 den po iui este ukazal fnuk. iba co ma sklamal
@snazilka1983 skusim aj v nedelu aj v pondelok a uvidim ,aky bude rozdiel 😀
@kuspitka okej 😀
@snazilka1983 uvidime ,ako dopadnem
ahojte.ako sa mate.mna stršne po cisárskom svrbí rana...
baby co je lepsie pri iui ked je folikul uz prasknuty alebo nie? ja som na nom dnes bola a folikul je vraj teeesne pred prasknutim ☹
@snazilka1983 aj mne to povedali,keď som bola po IUI

@dadax84 @zibi @lubka0506 @kuspitka No dievčence už som po tom a je vo hviezdach či stoho niečo bude -spermie vraj boli dobré aj vačíčko bolo prasknuté mala som len jedno po tom minulomesačnom šoku som nemala tento mesiac žiadne lieky tak bolo na prírode či sa mi tam niečo urobí a bolo jedno len či ešte nebolo prázdne to vajíčko. Platili sme 82,50 eur úspešnosť len 18% tak ako sa píše po 14 dňoch teh.test a uvidí sa či nám pánbožko požehná.
Inak ja som to mala dosť bolestivé ,nešlo jej to lebo som mala neviem či zo šoku s čakania ,alebo od prírody veľmi uzučký krčok a musela ísť na to kliešťami,keď som ich videla také veľké ako pri grilovačke ,len ten úchyt mali zúžený.. Od bolesti som mala slzy v očiach,a mierny šok potom som si chvíľu poležala a šli sme domov teraz si mám vkladať ráno a večer po 2 tabletkách utrogestanu..ešte ma upozornila aby som test nerobila skôr a bez námahy aspoň 2 dni.aj špiniť mám asi dva dni inak krvi na môj vkus bolo tiež dosť-ale to neviem posúdiť.