Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@snazilka1983 Ako Ti to prebehlo-hladko??čím to môže byť,že prvý krát si to mala v pohode a na druhý krát museli použiť kliešte. Nemôže to byť psychika ?? Držím palce 🙂 🙂
Inak ja som už mala prasknuté vajíčko ,tak uvidíme čo bolo lepšie a či to vôbec niečo ovplyvní. 🙂 🙂
@euforia01 no neviem cim to je ze raz v pohode a tieto dva razy katastrofa bolest dobra. hmm. no neviem ja som pri prvych dvoch mala vzdy prasknute foliky ak uvidime ci toto zaberie 🙂
@snazilka1983 Ahoj toto som našla na podobnej českej stánke," vajíčko prý od prasknutí vydrží až 12 hodin. Spermie ta si na vajíčko počká až 72 hod " takže pre nás je to asi v podstate jedno
a ešte k tomu IUI .že si ho mala zasa bolestivé myslím si,že to vyzerá na psychiku a asi aj u mňa aj keď si hovorím " že nič"- podvedomie si robí čo chce a ešte sme aj dlhšie čakali ,ako sme boli objednaný tak to asi bude najväčší problém -ľahko sa niekomu povie-" uvoľni sa "....
@euforia01 npo veru neda sa uvolnit i ked som sa snazila a zdalo sa mi ze som uvolnena no neviem. skor by som povedala ze ma to malo prvy krat boliet ked som nevedela co mi idu robit ale vtedy vobec nic
@snazilka1983 moja ,ako sa citis?
@kuspitka ahoj. ale dobre. obcas ma zaboli podbrusko ale inak nic 🙂
@snazilka1983 mna picha zospodu...
@kuspitka no mozno sa uhniezduje
@snazilka1983 neviem,ale uvidime neskor..
@kuspitka @snazilka1983 tiež máte taký slabučký výtok po utrogestane ??
@euforia01 ahoj ano je to normalne. prebytok utrogestanu vyteka von. ci m dlhsie ho budes uzivat tym viac to bude vytekat 😝 🙂
@kuspitka ahoj co test nic? uz?
@snazilka1983 podľa manžela Je silnejší ako vcera a pichať ma zo spodu.
@kuspitka co myslis zo spodu? podbrusko?
@snazilka1983 hej so spodu stale ked si sadnem ,alebo ked si sadne namna kamilka.
@kuspitka hmm skus dat foto z dneska
@snazilka1983 nie som doma.ale aj tak ukáže tak ako vcera.
@kuspitka hmm pockaj na ten 14 den od iui to bude najrozumnejsie
@snazilka1983
@kuspitka držím Vám palce,nech sa to trápenie už skončí 😉 a nech ste už tehotnééééé,ten utrogestan aj mne vždy vytekal,ale to nevadí,ja som sa vždy pýtala dr.,ale aj tým čo otehotneli vytekal,takže to je normálne 😉
@karkana dakujem moja. jj je to veru normalne ale nechutne 🙂

@dadax84 🙂 ďakujem Dadka určite mi to pomôže aspoň psychicky .. 🙂 🙂 .A ako si písala tak mi to aj prebehlo ,sranda väčšina báb píše ,že je to nebolestivé a my sme na seba natrafili tá bolesť bola taká ako si opisovala divná,ako keď ťa niekto štípe a pichá na citlivom mieste.Dnes som už špinila slabúčko skoro vôbec ani to nemám tak prehnane citlivé.Ja som mala folikul už prasknutý a tu dievčatá píšu ,že ho mali tesne pred prasknutím tak čas nám ukáže čo je lepšie -nad tým som sa ani nezamýšľala čo všetko to môže ovplyvniť...