icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

euforia01
19. mar 2012

@kuspitka Tak hádam niečo na tom bude- minule som pozerala Kamilkine fotky a nevedomky som sa usmievala až naši spozorneli- čo sa usmievam čo tam také mám.....Bola som z nej taká očarená a plná nehy že jej ozaj zo srdca prajem vytúženého bračeka aby čo najskôr pobehovali po záhrade a rozdávali šťastie všetkým okolo.... 🙂

kuspitka
19. mar 2012

@euforia01 zlata je veľmi síce sa musí naučiť poslúchať,ale čo už...nieje to lachké vychovať dieťa..
teraz si môžeš pozrieť všetky fotky..

euforia01
19. mar 2012

@kuspitka ďakujem zlatko a malinká je šibalka - poslúchať sa naučí ,však už bude veľká sestra, ktorá musí mamine pomáhať. To bude radosti pri kúpaní,kočíkovaní....

helen5
19. mar 2012

čaute babi . chcem sa vas opitat bral niekto tabletki ktore sa volaju .ESTRIMAX. a od aprla idem na druhy pokus čo mam zamrazene mal niekto zamrazene a ujalo sa to mrazene

lubka0506
19. mar 2012

@kuspitka ahojte🙂 neboj sa všetko dobre dopadne! Ja idem na sono a krv v stredu...možno sa uvidíme.
@helen5 ja som brala Estrimax pred KET vyšlo to ale... ☹

kuspitka
19. mar 2012

@lubka0506 do isceru?tak kopni do mna potom..

kuspitka
19. mar 2012

@euforia01 tak mala je šibal...zlozite ju je vychovať,,,

karkana
19. mar 2012

@helen5 jasné,že zo zamrazených sa otehotnie 🙂 ,čo poznám skoro všetci z nich otehotneli,asi viac ako z čerstvých, ja som si dala aj predlženu kultivaciu a ked mi vkladali boli sto bunkové 🙂

euforia01
19. mar 2012

@kuspitka Nikto ešte nenapísal manuál na výchovu-každé dieťa je iné a rodičia intuitívne vycítia ako na ne -ak teda chcú. A zlatíčko je ešte malé skúša ,kde môže zájsť,kde sa už nedá a teraz má asi v dvoch rokoch vzdorovité obdobie...to chce čas môj synovec sa pre každú blbosť hádzal o zem ,keď sa mu niečo nedovolilo,keď sa mu nekúpila hračka na ktorú ukázal . A ten krik okolo -potom s toho vyrástol no boli sme ohučaný keď mal 3 roky dostal súrodenca a prestal kraľovať aj to prežíval ťažko . Ale aspoň bol u nás a nevysel len na mame.

kuspitka
19. mar 2012

@euforia01 joj moja ja to mam teraz.ale mala sa nehadze o zem,ale zuri a a stale ma odrstkuje.a ty co dalej moja..

euforia01
19. mar 2012

@kuspitka Ja som v období čakania,až na budúci štvrtok si mám robiť test,ale bojím sa ,že keď mi robili IUI mala som už prasknutý folik,ale neviem ako dlho-tak či to nebolo viac ako 12 hodím a teda či bolo čo oplodňovať-tak len čakám a dúfam.Je to na nervy ale človek si zvykne aj na šibenicu . Dnes som bola u mojej doktorky sa opýtať či mi predpíše clostyl aby som potom nemusela do Martina ,len sa telefonicky opýtam ako ho brať. Budem musieť asi len po jednej tabletke,lebo pred minulý cyklus mi vyvolal veľa veľkých vajíčok a nemohli sme skúsať,A preto som tento cyklus ani clostyl nemala ,A náhodou som si urobila asi na 8-9 dc test a bol pozitiv,tak som sa rýchlo na druhý deň objednala a navrhla nám pri jednom vajíčku 18mm IUI. Večer pregnyl a ostatné už vieš

kuspitka
19. mar 2012

@euforia01 a kedy idess na IUI?

euforia01
19. mar 2012

@kuspitka Ja som bola minulý .štvrtok 15.3

kuspitka
19. mar 2012

@euforia01 na IIUI?

euforia01
19. mar 2012

@kuspitka áno IUI bolo to moje prvé

kuspitka
19. mar 2012

@euforia01 joj ,ako ja.dufam,ze budes tehu.ked ja nebudem tak aspon niekto..

euforia01
19. mar 2012

@kuspitka ja neviem začali ma pobolievať vaječníky-ja fakt neviem čo je normálne a čo nie ??Ale Ty zlatko máš dve čiaročky tak si veľmi blízko 🙂 🙂

kuspitka
19. mar 2012

@euforia01 uvidime moja.ja sa nerada uz tesim.....uz som sa sklamala...
dufam,ze aspon na sone nieco bude

euforia01
19. mar 2012

@kuspitka ak by to pomohlo dokreslím si sama tú druhú čiarku,.len na tie testy sa ťažko píše 😅

kuspitka
19. mar 2012

@euforia01 joj dobre.inak som uz unavena a poriadne a este chora

euforia01
19. mar 2012

@kuspitka Tak zlatko šup do postele daj si medík ,čaj už nie zle by sa ti zaspávalo a zajtra bude krajší deň 🙂 🙂

kuspitka
19. mar 2012

@euforia01 aj toto dieťa moje ma teplotu a este ma silu jasit sa a vystrajat.joj nech je už streda aspin pôjdem do europy kúpit topánky

dadax84
20. mar 2012

@euforia01 Co to citam, ty mas // ciarky? No to je super, tak uz nech len silnie. Tesim sa s tebou a daj vediet. 🙂

zibi
20. mar 2012

@kuspitka a kde mas testik moja?

kuspitka
20. mar 2012

@zibi netestujem.bojim sa ze tam nic nenajdem

lubka0506
20. mar 2012

@kuspitka ajty ideš zajtra? Ked ta uvidím aby si nebola prekvapená! 😀

kuspitka
20. mar 2012

@lubka0506 moja ja velmu neverim,ze som tehotna..u mna testy mozu klamat a poriadne

lubka0506
20. mar 2012

@kuspitka chceš dostat? Mysli pozitívne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 Inak poviem pravdu že ja tiež tomu moc neverím že to vyjde...mne. Ked to tolko krát nevyšlo 😒 ☹ O kolkej tam asi budeš?

kuspitka
20. mar 2012

@lubka0506 asi medzi 7:00 a 8:00 a ty?

lubka0506
20. mar 2012

...ja tiež chcela by som íst tak okolo 6,20 z domu a mám to takú hodinku aj niečo,ešte pojdem pre sestru chcela íst so mnou že pojdeme do mesta na babskú jazdu. 😀