Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
čaute babi . chcem sa vas opitat bral niekto tabletki ktore sa volaju .ESTRIMAX. a od aprla idem na druhy pokus čo mam zamrazene mal niekto zamrazene a ujalo sa to mrazene
@kuspitka Nikto ešte nenapísal manuál na výchovu-každé dieťa je iné a rodičia intuitívne vycítia ako na ne -ak teda chcú. A zlatíčko je ešte malé skúša ,kde môže zájsť,kde sa už nedá a teraz má asi v dvoch rokoch vzdorovité obdobie...to chce čas môj synovec sa pre každú blbosť hádzal o zem ,keď sa mu niečo nedovolilo,keď sa mu nekúpila hračka na ktorú ukázal . A ten krik okolo -potom s toho vyrástol no boli sme ohučaný keď mal 3 roky dostal súrodenca a prestal kraľovať aj to prežíval ťažko . Ale aspoň bol u nás a nevysel len na mame.
@kuspitka Ja som v období čakania,až na budúci štvrtok si mám robiť test,ale bojím sa ,že keď mi robili IUI mala som už prasknutý folik,ale neviem ako dlho-tak či to nebolo viac ako 12 hodím a teda či bolo čo oplodňovať-tak len čakám a dúfam.Je to na nervy ale človek si zvykne aj na šibenicu . Dnes som bola u mojej doktorky sa opýtať či mi predpíše clostyl aby som potom nemusela do Martina ,len sa telefonicky opýtam ako ho brať. Budem musieť asi len po jednej tabletke,lebo pred minulý cyklus mi vyvolal veľa veľkých vajíčok a nemohli sme skúsať,A preto som tento cyklus ani clostyl nemala ,A náhodou som si urobila asi na 8-9 dc test a bol pozitiv,tak som sa rýchlo na druhý deň objednala a navrhla nám pri jednom vajíčku 18mm IUI. Večer pregnyl a ostatné už vieš
...ja tiež chcela by som íst tak okolo 6,20 z domu a mám to takú hodinku aj niečo,ešte pojdem pre sestru chcela íst so mnou že pojdeme do mesta na babskú jazdu. 😀

@kuspitka Tak hádam niečo na tom bude- minule som pozerala Kamilkine fotky a nevedomky som sa usmievala až naši spozorneli- čo sa usmievam čo tam také mám.....Bola som z nej taká očarená a plná nehy že jej ozaj zo srdca prajem vytúženého bračeka aby čo najskôr pobehovali po záhrade a rozdávali šťastie všetkým okolo.... 🙂