icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

snazilka1983
29. mar 2012

@sliver no vraj hej heh uvidime zajtra co krv vypoti. ale uz necakam zazrak

mominko
29. mar 2012

ahojte, vie mi niekto poradiť..? som tretí deň po iui a robila som si ráno test, či mám v sebe ešte pregnyl a až keď test úplne uschol bola tam skoro neviditeľná druhá čiarka.. minule som mala pregnyl ešte na 9ty deň.. môže sa stať, že mi ho zle pichli?

euforia01
29. mar 2012

@snazilka1983 Ahoj zlatko ani mi nehovor,že nič ja som tu jediná tento mesiac-čo som N a to od začiatku tak ma neštvi 😉 Už minule ťa do poslednej chvíle plietli tie bláznivé čiarky.Čo utrogestan berieš ešte??
Ja zavolám do Martina zajtra nemám náladu na nič.
Mali by sme sa všetky niekde stretnúť na chate a poriadne zrelaxovať...

snazilka1983
29. mar 2012

@euforia01 ahoj. no ja to uz nechapem preco si tie testy zo mna takto hnusne strielaju. zajtra krv ukaze ci sa vobec testom da verit. jj este beriem utrogestan.

euforia01
29. mar 2012

@snazilka1983 Budeme spoločne veriť,že to vyjde .Však si mala aj prvotné príznaky to špinenie-mysleli sme že sa uhniezďuje....
Ja v tom srabe aspoň od začiatku podľa neg testov viem že nemám nič čakať. ☹

snazilka1983
29. mar 2012

@euforia01 poviem ti ze podla mna je lepsie ked testy ukazuju od zaciatku negativum ako ked ta takto nechutne oklamu. vies ako som sa uz zacala vcera tsit? o to viac ked som vedela ze to uz nieje urcite z pregnylu. a dnes toto. no ja sa utesujem este tym ze ovu testy su stale celkom pekne. neslabnu ale ani nesilneju 😒

evika1405
29. mar 2012

ahojte, no vcera som bola na prenos 10-teho aprila sa dozvieme aky je vysledok. (popravde tesim sa aj bojim) 🙂 😒

euforia01
29. mar 2012

@snazilka1983 Ja Ti rozumiem-viem presne o čom hovoríš .Preto som teraz neni ani tak rozčarovaná ako nahnevaná a je lepšie byť nasrdený ako smutný .Ale tým som si prešla pri tých prvých negatívach čo mi vyšli . A teraz by ma prekvapil opak 🙂
A u teba to môže byť ešte dobré aj tento cyklus.Inak ideš so mnou do ďalšieho kola?? Uvidím kedy príde mrška-normálne sa na ňu teším-znova svitá nádej 🙂

v555
29. mar 2012

@daska1977 určite dorazí,môže prísť aj na 32.deń cyklu,ale určite príde ver mi 🙂

snazilka1983
29. mar 2012

@euforia01 no ja idm do no veho levelu ak toto nevyjde 😀 ideme do IVF cakame na schvalenie ziadosti

snazilka1983
29. mar 2012

@mominko jasne ze to je este pregnyl 🙂 pri mojich predoslych IUi som mala v tele pregnyl do 11 dna po iui

euforia01
29. mar 2012

@snazilka1983 Kedy si dala prosím ťa žiadosť? Asi aj mňa to čaká nemám toľko času na skúšanie kvôli veku.Ešte jedno IUI a nemám o čom rozmýšľať.
Ale u teba to nie je ešte stratené ani teraz 🙂

snazilka1983
29. mar 2012

@euforia01 vies co asi 14.3. sme ju podavali. no nieje ale uz radsej nic necakam 🙂

skaredekacatko
30. mar 2012

Ahojte baby potrebujem poradit dnesbol muz na spsrmiograme dopadol katastrofalne tri spermie a z toho jedna pohybliva rovno nam odporucil centrum,rozhodla som sa pre martin je najblizsie.chcela by som vediet ako objednavaju kolko sa caka? Co vsetko si mame zobrat zo sebou staci len muzove vysetrenie ja som na gynde dopadla dobre. A robia aj poobede muz ide od pondelka do novej roboty tak bude blbe aby hned chybal.

snazilka1983
31. mar 2012

@sliver ahoj tak krv negativna

kuspitka
31. mar 2012

ahojte..joj mám čudní pocit,že zas to bude na zlej strane...

silvia3535
31. mar 2012

Ahojte dievčatá. Môžem sa k vám pridať? Ja tiež chodím do Iscaru Martin. Som pred IVF, už len čakám na menzes. Bude to moje druhé IVF. Prvé som absolvovala ešte pred 8 rokmi v Iscare Blava a po druhom KETE sa nám to podarilo a máme doma už takmer 6ročného šintra.Teraz sa vlastne snažíme o druhé bábo. Za tých 8 rokov sa čo to pomenilo, takže rada by som si tu s vami vymieňala dojmy a skúsenosti.

2609
31. mar 2012

Ahoj skaredekacatko asi sme natom podobne aj my sme boli vcera na spermiograme a tiez dopadol hrozne ja idem este na dve vysetrenia a na zaklade nich pojdeme tiez do Mt nam to aj doktor odporucil ze inu moznost nevidi. tak som zvedava ako to dopadne musime sa potom objednat a tak dalej treba sa mi asi popytat doktora ako potom dalej kolko trva objednanie a tak............... ☹

sliver
31. mar 2012

@snazilka1983 ☹ ☹ ☹
je mi to luto.........

snazilka1983
31. mar 2012

@sliver co narobim uz som to predychala ale vcera som riadne zurila 🙂

lenkoponka
31. mar 2012

@2609
skaredekacatko ahojte dievcata, neviem, kde boli vase polovicky na spermiograme,ale urcite v CAR vysetria spermiogram dokonale. My ked sme s manzelom prisli do CAR, tak muz mal v rukach vysledok spermiogramu od urologa z miesta bydliska, ktoreho vysledok bol genialny, no a v MT si samozrejme spermiogram robia svoj a zdesila som sa, ked vysledok u nich bol na milu odlisny a cely katastrofalny ..... neporovnatelne vysledky. Preto moja rada znie : urcite si treba dat robit vysetrenie spermiogramu u odbornikov. Myslim, ze vas objednaju pomerne rychlo, mozno do tyzdna, dvoch.

skaredekacatko
31. mar 2012

@lenkoponka dakujem zavolam uvidim, nevies ci objednavaju aj na neskore poobedie

lenkoponka
31. mar 2012

@skaredekacatko hmmmm, no neviem ci na neskore poobedie, my sme boli najneskor tusim o jednej, zavolas a budes mudrejsia, ale myslim si, ze ak pojdete prvy krat tak urcite vas budu chciet dat dopoludnia...

daska1977
31. mar 2012

@snazilka1983 aj ja idem zajtra... tak sa tam stretneme... držím Ti palčeky... ideš sama???

skaredekacatko
31. mar 2012

Uvidime len muz v pondelok nastupuje do novej roboty tak to bude blbe

daska1977
31. mar 2012

@snazilka1983 blbne mi net, odpoveď som Ti písala 28. marca a dnes mi to načítalo... nechápem!!! a ani keď som dala opraviť preklepy, nešlo to...

skaredekacatko
31. mar 2012

@2609 ak mozem vediet aky spermiogram mal tvoj muz.moj muz mal malo a aj to len jedrn sa hybal. A kedy sa tam chcete nahlasit?

snazilka1983
31. mar 2012

@daska1977 heh no haluz ze ti to az teraz nacitalo 😀 😀

cuculik1
31. mar 2012

@lenkoponka prave v car je spermiogram len taky ciastkovy a neda sa ani len porovnat s tym co robia v tkanivovej banke v ke, nam podla car vyslo vsetko ok ale podrobny spg poukazal na velke nedostatky, v spg s car mas fakt len minimum poloziek a nan by som sa vobec nespoliehala,

lenkoponka
31. mar 2012

@cuculik1 no neviem, tkanivovu banku nepoznam nakolko sme od KE na kilometre vzdialeni a tym je to pre nas takmer nedostupne, verim, mozes mat pravdu, mna len zarazil ten neskutocny rozdiel medzi vysledkom od "obycajneho urologa", ktory robil test spermii vo svojej ambulancii a potom ten neporovnatelny vysledok z CAR, ktory bol cca o mesiac...