Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@skaredekacatko ahoj, staci vam nejaka kratka sprava od gynekologa, teda aspon my sme sme to absolvovali takto, + este sme mali vysledok muzovho spermiogramu, ktory si oni aj tak vzdy sami opakuju, potom vam spisu anamnezu a rozhodnu o dalsich krokoch
@lenkoponka dakujem.a ako dlho trva objednanie dlho sa caka na termin
@skaredekacatko uplne detajlne si to nepamatam, vtedy som si musela termin sklbit s cyklom aj s robotou a aj s muzom ........ale tusim tak do 2tyzdnov sme sa tam dostali
@lenkoponka oka vsak zajtra uvidim
@skaredekacatko prajem hladky priebeh celeho procesu 😉
@vdaka ti necitala som celu diskusiy v ktorej faze si ty?
@skaredekacatko no chcem tam ist alebo zavolat vo stvrtok po velkej noci lebo v stredu idem este na gyndu potom sa ozvi ako si dopadla a co ako prva konzultacia aby som sa vedela pripravit 🙂
@2609 Objednali nas na 16.4. Ale vravela ze nesmiem mat krami a v tom strese som si to nevypocitala tak mi to vychadza na tesno 25 takze dufam ze to nedostanem.dam ti vediet ako to prebiehalo muz ma rano spermiogramspermiogram o 9 30 a o 11 mame stretnutie s doktorom.Som zvedava ako to dopadne.
@skaredekacatko Ok budem rada ked das vediet a odkial si mala tel.cislo?
@2609na ich stranke bolo nazov objednavky tak dajak,potom mi daj vediet na kedy ta objednali,ja len dufam ze fakr nedojdu kramu.
kde ste všetky???
@daska1977 tuuuuuuuuuuu
@petuska123 ty si tiež všade... 😀 😀 😀 asi v troch témach som našla tvoje komenty a odtialto sa baby niekam stratili... ☹
@daska1977 no pripajam sa vsade a to som este aj v sukromnych temach
@petuska123 super a ako sa cítiš??? už to máš za pár...
@daska1977 citim sa skvelo nestazujem si 🙂 no este 2 mesiace a je to tu
aj ja som tu 😉
Všetkich vas zdravim babi ako sa mate po sviatkoch
ahojte baby, vidím, že stále tie isté tváre ☹ 😉 ja sa tiež idem znovu pripojiť, snáď budúci mesiac navštívim iscare 🙂
@2609 tak to mame za sebou muzovi spravili spermiogram s mne sono ci vidi vajecniky a odpnral vzorku v case menstruacie sa mam objednat na krv.A muza kvoli poistovmi poslal este ku andrologovi na vysetrenie,lebo on bol len u urologa. Ten nemi unas v prievidzi tal zase musime bezat do martina ty si vas uz objednala?
@skaredekacatko Ahoj Ti si s Prievidze? Ja z Bojníc.... 🙂
@euforia01 a skadial z bojnic ja byvam pod kupelmi len pred nedavnom son sa presťahovala. Koľko už chodiš do centra?

@2609 uz si sa objednavala na konzultaciu?ja tam chcem zajtra volat.Baby ako prenieha prva konzultacia co vsetko potrebujeme zo sebou ake vysetrenia vdaka.