icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

daska1977
16. apr 2012

@karkana mala som osem... šesť sa oplodnilo a včera som mala 4 jednotkové, uvidím zajtra, keď budem volať aký bude stav...

zibi
17. apr 2012

caute baby ako sa mate ? ako sa vam dari? je dakto tehu ? 😉

zibi
17. apr 2012

@euforia01 ako sa mas moja? co noveho

zibi
17. apr 2012

@cuculik1 j asom malal tiez kratky a treba cakat aspon 3 mesiace kvoli vajecnikom aspon mne tak povedali

zibi
17. apr 2012

@hadassah moja stimulujeees??

cuculik1
17. apr 2012

@zibi nechapem, mne povedala doktorka, ze dokonca mozem ist hned, ale ze skor kvoli casovej tiesni (nakolko treba pichat uz od 2 dna) to mam radsej presunut o mesiac neskor.... a prave na to som sa pytala, ci to nebude pre telo prilis narocne.....ja som na iui uzivala len clystyl jeden krat denne, tak teraz fakt neviem......

2609
17. apr 2012

@skaredekacatko ahoj my ideme 30 aprila teda za 2 tyzdne tak som zvedava ako my dopadneme mojmu chlapovi brali ten spermiogram u androloga ale v MT si budu robit svoj bola si u doktorky alebo udoktora lebo mna sa pytala ze ci chcem ist k doktorke ci doktorovi

skaredekacatko
17. apr 2012

@2609 mna dala k dokorovi,ten mal akurat cas. Doktor da vyjadril, ze sme mlady,ze za par rokov by to mozno slo.ale odporucil nam rovno ivf ked. Len môj muž musi mať to vyšetrenie od andrológa.uvidíme teda

euforia01
17. apr 2012

@zibi Ahoj zlatík 🙂
.No ja som momentálne vo fáze čakania na zázrak dnes som 5 deň po druhom IUI vajíčka som mala 27 a 22mm na jednej strane ešte neprasknuté tak hádam to vyjde oproti min.mesiacu keď mi vajko prasklo deň vopred.
Zlatko ja som čítala čo si prežila a plakala som s tebou aj som sa Ti bála napísať,že ťa ešte viac užialim ,no musíme pokračovať čo iné nám zostáva.
Inak normálne som nasr.tá na naše tzv. celebrity ako si užívajú života,chlapov striedajú a nemajú žiadny takýto problém.Keď vidím na titulke nejakú maškaru radšej si ho nekúpim,aby ma nechytila zlosť na tú nespravodlivosť,vždy keď ho chytím do ruky...

zibi
17. apr 2012

@euforia01 moja drzim ti palce....nech to vyjde.. ja nic nespravim musim ist dalej ☹

zibi
17. apr 2012

@cuculik1 jaj ty si mala len iui? tak to je ine..som nepostrehla..ano tak to mozes ist hned clostyl nie je taky narocny hormon ako ked mas stimulku pri ivf..tak to ma dokyna nasa pravdu..ja som myslela ze si bola na ivf 🙂

cuculik1
17. apr 2012

@zibi nie len iui som mala, vcera, ale aj tak ak sa nepodari nepojdeme hned buduci mesiac, ale az v juni 🙂

zibi
17. apr 2012

@cuculik1 drzim palce silnooo nech sa zadari 🙂

euforia01
17. apr 2012

Kočky, neabsolvovala ste náhodou niektorá dilatáciu krčka to je roztiahnutie krčka maternice v celkovej anestézii.Alebo neviete o to niečo.Hlavne ma zaujíma cena v centre.ďakujem

euforia01
17. apr 2012

@zibi ďakujem-bola by som šťastná keby to vyšlo, lebo mi hrozí malá operácia ak to nevyjde- dilatácia krčka-mám ho uzučký tak sa vraj nemôžu fešáci cez neho dostať.Bez tohto sa vraj nepohnem ☹

iveenka
17. apr 2012

@euforia01 @zibi ahojte koceny, pod dlhsom case 🙂 cakame na vysledky mojich krvnych testov a nedavno sme absolvovali dalsi spermiogram po 3 mesacnej vit kure. s takou malou dusickou som tam sla, ze ako to dopadne a nastastie nad moje ocakavania....situacia sice nezmenena (stale v procese na ICSI) ale bicikovce sa nam rozmnozili.. 😀 z 4,6 mil na 13,9 mil 😎 neverila som vlastnym ociam...aj pohyb sa nam zlepsil...stale tak trosku dufame v zazrak ale conevidiet ide ziadost na ZP....tak cakame

zibi
17. apr 2012

@iveenka super moja a co ste brali na mnozstvo?

zibi
17. apr 2012

@euforia01 joj moja vyjde to neboj musis verit a to ti budu robit v centre?

daska1977
18. apr 2012

baby, takže včera som bola na vklade a vkladali mi dve blastocysty jednu AA a druhú AB... dúfam, že maternica ich príjme a budú sa vyvíjať, lebo maminka si hladká bruško a rozpráva sa s detičkami... niekedy sa smejem sama sebe, že som ako debo... 😉 😀 😵 dnes som volala embryologičke, takže tie zvyšné 3 sa prestali vyvíjať a jedno jednotkové začalo fragmentovať, takže mrazáčiky nebudú... 😢 ☹ 😠
@iveenka tak bicíkovce sa umúdrili??? 😀 😀 😀 super...

2609
18. apr 2012

@skaredekacatko tak drzim palce a ja sa potom tiez ozvem ze ako sme mi dopadli,a keby tvoj muz mal to vysetrenie od androloga mysliz ze by ti to iui alebo ivf urobili hned?

zuzu100
18. apr 2012

Ahojte, ostali mi injekcie Diphereline - jedna karbička - 7ks. Dátum exp. 9. 2012 Nemá neikto záujem?

skaredekacatko
18. apr 2012

@2609 nie lebi sa dava ziadost na poistovnu a to trva vraj dva mesiace pokial schvalia

euforia01
18. apr 2012

@iveenka Ahoj zlatko. 🙂
Tak to sú ozaj dobré správy čo nevidieť budete vkladať . Tak som zvedavá ako dlho to budú schvalovať.Ale šuchne sa to a bude to coby dup - uvidíš .... 🙂 🙂

moniatko13
18. apr 2012

@daska1977 moc ,moc silo držím palčeky nech sa krásne zahryznú.. 🙂 🙂 🙂

daska1977
18. apr 2012

všetkým snažilkám silno držím palčeky... 🙂
@moniatko13 Ďakujem... 😵 a ty si v akom štádiu???

lubka0506
18. apr 2012

@daska1977 držím prsty! 😉

2609
18. apr 2012

@skaredekacatko jaj no tak uz len cakat co?ale kym este tvoj chlap porobi to vysetrenie u andologa tak to mozno budes mat tak akurat.... drzim palec 🙂

euforia01
18. apr 2012

@zibi no ak teraz nevyjde IUI ,tak povedal,že skôr sa nebude nič riešiť pokiaľ mi v anestéze neroztiahne krčok ,tak tiež som zvedavá a najskôr tam zavolám čo to bude stáť,lebo ak by to bola pálka,tak skúsim poprosiť svoju doktorku či ma na to neodporučí k nám do obyčajného špitála zadarmo,ale nebola by som rada aby to zašlo až sem

zibi
18. apr 2012

@euforia01 tak to v iscare robia? inak keby ze ti to tam robia alebo ze ides a budes mat narkozu daj si pod jednym spravit tu hysteroskopiu co ti pozru ci mas ok maternicu lebo je to dobre ci tam nie su nejake prekazky kvoli embryjkam..alebo by osm si dala urobit komplet laparku, prefuky a hysteroskopiu v jednom...plus ten krcok a budes mat a v noramlnej nemocke...a mozno sa ti podari aj prirodzene otehu ..vela babam sa to podarilo po laparke ..a najma ked budes v anesteze tak nech dve muchy jednou ranou zabiju

zibi
18. apr 2012

@2609
@skaredekacatko
baby skuste sa opytat v centre ze ked to chcete mat skor ci si nemozete ziadost zaniest same na poistovnu.. ved to je jedno..suhlas aj tak posielaju domov ja ho stale dostanem
inak mam skusenost..ze aj v centre drzia ziadosti asi kym sa im nahromadi viac..lebo ja som asi po 10 dnoch od podpisania ziadosti overovala daco v poistovni a pytala sa aj pod jednym ci im dosla moja ziadost tak ez pod takym menom ziadnu ziadost neeviduju tak som bola dost prekvapena..az neskor osm opat volala ci to dostali tak asi az 2 tyzdne trvalo kym z centra doslo do poistovne..cize aj tam sa to dakedy zdrzi ...preto je mozne sa opytat ci si to mozete aj vy poslat kedze to chces mat skor..zajdi na pobocku poistovne a oni to poslu a mas