Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?
Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?
@euforia01 nie to sa pozera ze vraj cez ten krcok a to je dolezitejsie ze vraj ako laparka...lebo maternica je maternica ..tam bude babo..pri ivf obchadzame vsetko aj vajcovody nei su podstatne 😀 boze to ti ten krcok mohli spravit pod jednym..a mozno ked to budes mat ti to spravia prirozdene...ale preco is to pred ivf musis dat spravit ??
@zibi 🙂 neviem presne co zabralo na mnozstvo ale pravdepodobne vit. B + kys. listova, koenzym Q10, vit. E 400, zinok+selen a este L-karnitin...morfologiu nam uz nerobili, ale verime ze aj to sa trosku polepsilo...aj ked ma to trosku nas..li ...lebo nam SPG zauctovali ako rozsireny, aj ked robili iba zakladny :( len som si to neskoro vsimla 😲
@zibi máš pravdu recepčná má možno trošku chaos ale až také jednoduché s vrátením penazí to nie je. My sme mali IVF a mali sme aj mrazačikov,pri mrazení platíš dobu mrazenia 1 rok a mne bolo povedané že ked ich vyberieš skor tak rozdiel vrátia.-ten rozdiel "vrátený" som doteraz nevidela a ani nikto o tom nič nehovoril zostalo to tam. Tak len tolko 😒
🙂 🙂 🙂
Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.
🙂 🙂 🙂
Ahojte kocky, zvazujeme liecbu v Iscare martin, ake su vase skusenosti. S prostredim, s lekarmi, s tym ako prevadzaju zakroky. Ak ste tu aj take, kt. ste boli na IVF, alebo ho prave podstupujete.Ste spokojne s priebehom? Dakujem
@zibi krásna myšlienka... 😵
@kathy1 sú tam super ľudia a ja osobne som veľmi spokojná... majú osobitný prístup ku každej pacientke a hlavne to tam nie je ako na bežiacom páse... ja som momentálne po druhom IVF a prvé som absolvovala v Heliose a druhé v Iscare... a v Iscare to bolo oveľa kľudnejšie... momentálne som tretí deň po vklade embryí...
@cuculik1 ja mám všeob. zdr. poisť... a mne nič neprišlo domov, ale keď som volala na poisťovňu, keď som čakala na schválenie, pani z poisťovne mi povedala, že u nich to trvá maximálne mesiac a je to schválené, len centrá si dávajú načas a neposielajú jednu žiadosť, ale nazbierajú viac...
Ahojte, chcem sa Vás spýtať kto ešte okrem docenta Tomáša odišiel z iscaru. Dnes som volala vrchnej sestre Huťkovej a že ona tam už tiež nepracuje. Môžte mi napísať či ešte niekto odtiaľ odišiel a ako ste tam spokojné s terajším personálom. Ďakujem.
@kathy1 ahoj Kathy, ja sa mozem vyjadrit zatial subjektivne, prave podstupujem prvu stimulaciu, moj najsamprvsi zaciatok bol este pri starej zostave,no nestihla som si ju bohuzial ani oblubit a prisla zmena.
Priznam sa, ze ma to velmi zaskocilo a samozrejme ma prepadla aj myslienka, ci ist dalej a ake to bude mat dopady ..... nastastie som zotrvala a tu myslienku hned zavrhla. Zatial som velmi spokojna, s pristupom, s pracou, ochotou, nove sestricky su velmi mile a prirodzene, ziadne negativne emocie.... Dufam, ze im to vydrzi a budu mat len same spokojne klientky.
@kathy1 ja som velmi spokojna...neda sa to porovnat s inymi centrami a uz som sa toho napocuvala dost..sice sa vymenil personal ale je to tam velmi dobre a ja som spokojna neveim si predstavit ez by som mala ist inde aj ked nam to nevyslo... proste niektore veci su medzi nebom a zemou ..
ale centrum je dobre v tom ze ti urobi vysetrenia , doktorka je strasne zlata a aj doky ujde ...ja by som tam sla na tvojommiesste...a aj ked zdrazeli nie su az taky drahy ako napr. inde
@daska1977 ved prave my chodime do heliosu, este ma caka posledne IUI a ked nevyjde tak IVF. Len sa mi zda, ze helios ma velmi nadsadene ceny a plati sa tam aj za take veci co ine centra nemaju spoplatnene. Tak som porovnavala cenniky. A sa mi zda, ze iscare je lacnejsi a o dost. Ty ked si bola aj tam aj tam tak to vies posudit aj po financnej stranke. Mohla by si mi cez IP napisat, kolko Vas to vyslo v Heliku a kolko teraz v iscare a co vsetko tam bolo zahrnute myslim ICSI, mrazenie... Moc by si mi tym pomohla 😉 A super, ze si teraz spokojna 🙂
@zibi a kedy menili ceny nevies? Pozerala som cennik na nete a neviem ci su to uz nove ci stare ceny. My dr.Gala pozname on nas mal v heliose a teraz uvazujeme ze by sme tam prestupili hlavne preto, ze su lacnejsi 🙂 pretoze to stoji vsetko nemale peniaze. Si po IVF? Mrzi ma, ze to nevyslo ☹

@zibi No veď ja som bola v decembri na laparke v nemocnici a vraj oba vajíčkovody sú priechodné ,tak uvidíme čo bude ďalej ,no tú maternicu mi môže kuknúť,keď tam už bude ale či sa mu to bude dať lebo to nebude laparos.operácia