icon

Iscare vo FN Martin. Máte niekto skúsenosti?

maja9
28. nov 2009

Ahoj, máte už niekto skúsenosti s novozaloženým centrom v Martinskej FN ?

euforia01
18. apr 2012

@zibi No veď ja som bola v decembri na laparke v nemocnici a vraj oba vajíčkovody sú priechodné ,tak uvidíme čo bude ďalej ,no tú maternicu mi môže kuknúť,keď tam už bude ale či sa mu to bude dať lebo to nebude laparos.operácia

zibi
18. apr 2012

@euforia01 nie to sa pozera ze vraj cez ten krcok a to je dolezitejsie ze vraj ako laparka...lebo maternica je maternica ..tam bude babo..pri ivf obchadzame vsetko aj vajcovody nei su podstatne 😀 boze to ti ten krcok mohli spravit pod jednym..a mozno ked to budes mat ti to spravia prirozdene...ale preco is to pred ivf musis dat spravit ??

euforia01
18. apr 2012

@zibi Vyzerá to tak,že som nasrala doktora,tými mojimi požiadavkami na IUI,že iba vtedy ,keď budú vajká neprasknuté a potom ma postrašil týmto no ak to bude veľa prachov zas ho naser...a pôjdem do štátnej

cuculik1
19. apr 2012

@zibi to som nevedela ze schavelnie posielaju domov, mne nic neprislo.....

zibi
19. apr 2012

@cuculik1 no mozno asi kazda poisotvna je ina..moja posiela

iveenka
19. apr 2012

@zibi 🙂 neviem presne co zabralo na mnozstvo ale pravdepodobne vit. B + kys. listova, koenzym Q10, vit. E 400, zinok+selen a este L-karnitin...morfologiu nam uz nerobili, ale verime ze aj to sa trosku polepsilo...aj ked ma to trosku nas..li ...lebo nam SPG zauctovali ako rozsireny, aj ked robili iba zakladny :( len som si to neskoro vsimla 😲

iveenka
19. apr 2012

@daska1977 no dufam, ze sa budu umudrovat dalej 😀 taky maly - velky zazrak by nas potesil ako nic na svete 😅

zibi
19. apr 2012

@iveenka tak to treba povedat .... asi sa pomylili oni vratia peniaze alebo dorobia morfologiu ..ta nova recepcna tam ma trochu chaos..

iveenka
19. apr 2012

@euforia01 dufam, ze to pojde rychlo...dnes som volala do MT, moje vysledky su hotove, ziadost uz mame vypisanu tak som pisala dr. ci ju mozu hned poslat, lebo na recepcii povedali ze si mame dohodnut konzultaciu 😒 tak uvidime 🙂

2609
19. apr 2012

@zibi dikes za radu ja sa nato urcite opytam ked tam pojdem 🙂

lubik30
19. apr 2012

@zibi máš pravdu recepčná má možno trošku chaos ale až také jednoduché s vrátením penazí to nie je. My sme mali IVF a mali sme aj mrazačikov,pri mrazení platíš dobu mrazenia 1 rok a mne bolo povedané že ked ich vyberieš skor tak rozdiel vrátia.-ten rozdiel "vrátený" som doteraz nevidela a ani nikto o tom nič nehovoril zostalo to tam. Tak len tolko 😒

euforia01
19. apr 2012

@iveenka A potom sa opýtaj či to nemôžeš sama zaniesť na zdravotnú poisťovňu,lebo ako písala Zibi v centre majú čas a ani po 10 dňoch to na poisťovni neevidovali... 😠

euforia01
19. apr 2012

@iveenka Môj berie magnezium a má dobrý spermiogram tak asi aj vďaka nemu.
A nezabudni mužíčkovi variť zeleninové polievky veľa vareného zeleru,petržlenu to sú babské overené rady

iveenka
19. apr 2012

@euforia01 ze spominas zeler, dnes som varila vyyybornu zelerovu polievku a len tak nos ohrnal ;) p 😀 otvora moja...

euforia01
19. apr 2012

@iveenka No to je lepšia forma ,akoby stále jedol umelé vitaminy,Ja som osobne vyberala tie najväčšie kúsky a povinne jedáva.Však čo by neurobil pre zdravé bábo 🙂 🙂

zibi
19. apr 2012

🙂 🙂 🙂
Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.
🙂 🙂 🙂

kathy1
20. apr 2012

Ahojte kocky, zvazujeme liecbu v Iscare martin, ake su vase skusenosti. S prostredim, s lekarmi, s tym ako prevadzaju zakroky. Ak ste tu aj take, kt. ste boli na IVF, alebo ho prave podstupujete.Ste spokojne s priebehom? Dakujem

daska1977
20. apr 2012

@zibi krásna myšlienka... 😵
@kathy1 sú tam super ľudia a ja osobne som veľmi spokojná... majú osobitný prístup ku každej pacientke a hlavne to tam nie je ako na bežiacom páse... ja som momentálne po druhom IVF a prvé som absolvovala v Heliose a druhé v Iscare... a v Iscare to bolo oveľa kľudnejšie... momentálne som tretí deň po vklade embryí...

daska1977
20. apr 2012

@cuculik1 ja mám všeob. zdr. poisť... a mne nič neprišlo domov, ale keď som volala na poisťovňu, keď som čakala na schválenie, pani z poisťovne mi povedala, že u nich to trvá maximálne mesiac a je to schválené, len centrá si dávajú načas a neposielajú jednu žiadosť, ale nazbierajú viac...

mojusa
20. apr 2012

Ahojte, chcem sa Vás spýtať kto ešte okrem docenta Tomáša odišiel z iscaru. Dnes som volala vrchnej sestre Huťkovej a že ona tam už tiež nepracuje. Môžte mi napísať či ešte niekto odtiaľ odišiel a ako ste tam spokojné s terajším personálom. Ďakujem.

sony44
20. apr 2012

@mojusa - ahoj odišli ( resp. ich prepustili) takmer všetci - zostala len pani doktorka a sestrička, čo berie krv a upratovačka...

sony44
20. apr 2012

@zibi - mojko...mrzí ma to, že to nevyšlo ☹ ...čo máte v pláne?

lenkoponka
20. apr 2012

@kathy1 ahoj Kathy, ja sa mozem vyjadrit zatial subjektivne, prave podstupujem prvu stimulaciu, moj najsamprvsi zaciatok bol este pri starej zostave,no nestihla som si ju bohuzial ani oblubit a prisla zmena.
Priznam sa, ze ma to velmi zaskocilo a samozrejme ma prepadla aj myslienka, ci ist dalej a ake to bude mat dopady ..... nastastie som zotrvala a tu myslienku hned zavrhla. Zatial som velmi spokojna, s pristupom, s pracou, ochotou, nove sestricky su velmi mile a prirodzene, ziadne negativne emocie.... Dufam, ze im to vydrzi a budu mat len same spokojne klientky.

zibi
20. apr 2012

@sony44 trochu pockat a potom sa uvidi 😖

zibi
20. apr 2012

@kathy1 ja som velmi spokojna...neda sa to porovnat s inymi centrami a uz som sa toho napocuvala dost..sice sa vymenil personal ale je to tam velmi dobre a ja som spokojna neveim si predstavit ez by som mala ist inde aj ked nam to nevyslo... proste niektore veci su medzi nebom a zemou ..
ale centrum je dobre v tom ze ti urobi vysetrenia , doktorka je strasne zlata a aj doky ujde ...ja by som tam sla na tvojommiesste...a aj ked zdrazeli nie su az taky drahy ako napr. inde

zibi
20. apr 2012

@mojusa odisli uplne vsetci ..ostala iba dokyna, sestricka co berie krv a sanitarka..
ale nevy personal je ok napisala som vyssie a hlavne embryologicka je strassne zlata a sikovna

zibi
20. apr 2012

@iveenka joj moja tak ohladom spermiogramu a vitaminov by osm ti vedela hovorit v tom som uz dost dobra si myslim 😅 😅 😅 😅 po tom vsektom 😝 😖

kathy1
20. apr 2012

@daska1977 ved prave my chodime do heliosu, este ma caka posledne IUI a ked nevyjde tak IVF. Len sa mi zda, ze helios ma velmi nadsadene ceny a plati sa tam aj za take veci co ine centra nemaju spoplatnene. Tak som porovnavala cenniky. A sa mi zda, ze iscare je lacnejsi a o dost. Ty ked si bola aj tam aj tam tak to vies posudit aj po financnej stranke. Mohla by si mi cez IP napisat, kolko Vas to vyslo v Heliku a kolko teraz v iscare a co vsetko tam bolo zahrnute myslim ICSI, mrazenie... Moc by si mi tym pomohla 😉 A super, ze si teraz spokojna 🙂

kathy1
20. apr 2012

@zibi a kedy menili ceny nevies? Pozerala som cennik na nete a neviem ci su to uz nove ci stare ceny. My dr.Gala pozname on nas mal v heliose a teraz uvazujeme ze by sme tam prestupili hlavne preto, ze su lacnejsi 🙂 pretoze to stoji vsetko nemale peniaze. Si po IVF? Mrzi ma, ze to nevyslo ☹

sony44
20. apr 2012

@kathy1 - cenník, ktorý je na iscare stránke už neplatí.....